۱۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۱۰۰۰۴
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۲ - ۲۹-۰۱-۱۳۹۱
کد ۲۱۰۰۰۴
انتشار: ۰۸:۵۲ - ۲۹-۰۱-۱۳۹۱

خداحافظی زیمنس با پارس جنوبی/ پاسخ ایران به وقت کشی آلمانی‌ها

وی همچنین در پاسخ به این سئوال که آیا امکان واردات توربوکمپرسور از چین به پارس جنوبی وجود دارد، تاکید کرد: چینی‌ها در ساخت این تجهیزات پیچیده دوار از تکنولوژی بالایی برخوردار نبوده و از این کشور توربوکمپرسور وارد نمی‌کنیم.

با ادامه وقت کشی زیمنس آلمان در ارائه گارانتی و تامین توربوکمپرسورهای فازهای جدید پارس جنوبی، تامین این تجهیزات پیچیده صنعت گاز به سازندگان داخلی واگذار شد.

به گزارش مهر، با افزایش تحریم‌های بین‌المللی، شرکت زیمنس آلمان به عنوان یکی از شرکتهای بزرگ تامین کننده توربوکمپرسور فازهای مختلف پارس جنوبی در تامین این تجیهزات گازی تاخیراتی را به برخی از طرحهای این میدان مشترک گازی تحمیل کرده است.

بر این اساس با توجه به راه‌اندازی خطوط مختلف تولید توربوکمپرسور بومی و قطعات یدکی این تجهیزات گازی در داخل کشور، مقرر شده است قراردادهای جدید فروش توربوکمپرسورهای حداقل پنج فاز پارس جنوبی به سازندگان داخلی واگذار شود.
 
شرکت زیمنس آلمان در 2 دهه گذشته توربوکمپرسور مورد نیاز تمامی فازهای یک تا 10 پارس جنوبی را تامین کرده بود اما اخیرا این شرکت آلمانی با ارسال نامه ای به رهبران برخی از کنسرسیوم‌های فازهای جدید پارس جنوبی اعلام کرده است: امکان ارائه خدمات و تامین گارانتی توربوکمپرسورهای فازهای جدید پارس جنوبی را ندارد.
 
این در حالی است که سال گذشته برخی از مدیران شرکت ملی نفت ایران نسبت به وقت کشی و بدقولی‌های زیمنس در تامین توربوکمپرسور و ارائه گارانتی انتقاد کرده بودند.
 
مهدی فکور مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی با اشاره به وقت کشی زیمنس برای ارائه برخی از خدمات راه‌اندازی توربین‌های گاز، گفت: با بدقولی و وقت کشی این شرکت خارجی، متخصصان داخلی نرم افزار راه‌اندازی این تجهیزات گازی را تهیه کرده اند.
 
پایان وقت کشی زیمنس در فازهای پارس جنوبی
 
عباس علی آبادی درباره خروج شرکت زیمنس آلمان از طرحهای توسعه پارس جنوبی، گفت: در حال حاضر خطوط تولید کافی برای تولید و تامین این تجهیزات توسط سازندگان داخلی وجود دارد.
 
مدیرعامل شرکت مدیریت پروژه‎های نیروگاهی ایران با اعلام اینکه آمادگی جایگزینی زیمنس آلمان در طرحهای مختلف صنعت نفت و به ویزه پارس جنوبی را داریم، اظهار داشت: در حال حاضر طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی توربوکمپرسورهای سه فاز 13، 14 و 19 پارس جنوبی توسط مپنا در حال انجام است.
 
این مقام مسئول با اشاره به آمادگی ساخت توربوکمپرسورهای گازی فازهای 17، 18، 22، 23 و 24 پارس جنوبی توسط کارخانجات مپنا و با مشارکت سازندگان داخلی، تصریح کرد: با افزایش تعداد شیفت کاری و افزایش ظرفیت خطوط تولید امکان تامین تجهیزات این فازها در داخل کشور وجود دارد.
 
وی همچنین در پاسخ به این سئوال که آیا امکان واردات توربوکمپرسور از چین به پارس جنوبی وجود دارد، تاکید کرد: چینی‌ها در ساخت این تجهیزات پیچیده دوار از تکنولوژی بالایی برخوردار نبوده و از این کشور توربوکمپرسور وارد نمی‌کنیم.
 
علی آبادی با بیان اینکه هم اکنون امکان 100 درصد تامین نیازهای صنعت نفت به توربوکمپرسور در داخل کشور وجود دارد، بیان کرد: با وجود تحریم جای نگرانی وجود ندارد.
 
مدیر عامل مپنا همچنین با یادآوری مذاکرات انجام گرفته با کنسرسیوم فاز 17 و 18 پارس جنوبی، تأکید کرد: در صورت امضای قرارداد امکان تامین توربوکمپرسورهای این دو فاز پارس جنوبی در مدت 6 ماه وجود دارد.

ارسال به دوستان
توزیع دستورالعمل حجاب و پوشش خانم ها در شهر حماه سوریه (عکس) آغاز پیش فروش محصولات سایپا از 17 دی ماه حماس : مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل را از سر می‌گیریم نرخ تورم ترکیه به ۴۴ درصد رسید امانی سفیر ایران: پیک سیاسی ایران بدون بازرسی از فرودگاه بیروت خارج شد (فیلم) نماز جمعه عجیب اعضای تحریرالشام در سوریه (فیلم) محسن هاشمی : نان برخی ها در همین افراطی‌گری است/ بعضی افراد ۱۰۰ درصد فقیرتر شده‌اند/ اگر به دنبال حل مشکلات بودیم دلار ۸۰ هزار تومان نمی‌شد حرکت زیبای پلیس در برآورده کردن آرزوی کودک گلستانی (فیلم) درگذشت رضا رئیس طوسی عضو برجسته هیات علمی دانشگاه تهران ناپدید شدن یک جاده روستایی در خراسان‌جنوبی بر اثر بارش برف (فیلم) وزیر پیشین امنیت داخلی بریتانیا: " قاسم سلیمانی " جایگزین ندارد / ترور او مقدمه سقوط اسد بود تصاویری از آتش‌ سوزی در اسکله صیادی بندر کنگ (فیلم) قالیباف : روزی که قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفتیم، همه گریه می‌کردیم/ زخم زبان‌های منافقین هم ادامه داشت ویدئویی از صحنه جنگ تن به تن سرباز روسی و اوکراینی (هشدار: صحنه خشونت بار) اعتراض ایران به اقدام خشونت‌آمیز علیه مردم در آمریکا