۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۶:۳۳
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۱۱۱۰۶
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۰۴-۰۲-۱۳۹۱
کد ۲۱۱۱۰۶
انتشار: ۱۳:۱۴ - ۰۴-۰۲-۱۳۹۱

رييس دانشگاه آزاد: در جزیره ابوموسی واحد دانشگاهی ایجاد می کنیم

وی افزود: در حال حاضر به دنبال توسعه کمی دوره‌های کارشناسی نیستیم اما باید بدانیم یکی از نقاط ضعف آموزش عالی کشور در دوره‌های کاردانی و آموزش مهارت است زیرا در صورت کسب مهارت لازم توسط دانشجویان بسیاری از مشکلات صنعت برطرف خواهد شد.
رييس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه 900 ناظر برای نظارت بر نقل و انتقال دانشجویان به واحدهای دانشگاهی اعزام خواهند شد، از بررسی ایجاد واحد دانشگاهی در جزیره ابوموسی خبر داد.

به گزارش ايسنا، فرهاد دانشجو در شصت و پنجمين اجلاس شوراي مركزي دانشگاه آزاد با اشاره به اینکه ستون‌های فرهنگی و ارزش‌ها باید مشخص باشند و برای آنها برنامه‌ریزی دقیقی صورت گیرد، فعالیت در حوزه فرهنگی را یکی از مهمترین برنامه‌های خود در دانشگاه آزاد عنوان کرد و گفت:بهینه‌سازی بومی و گزینش دانشجو نيز در اين زمينه از اهميت زيادي برخوردار است، چراكه این موضوع دغدغه بسیاری از خانواده‌ها و دانشجویان در دانشگاه آزاد است و باید توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیگيری شود.

وی در ادامه تصریح کرد: تسهیل در انتقال دانشجو به محل زندگی پدر و مادر یا همسران، باید در اولویت قرار گیرد و من یقین دارم اگر این کار به درستی صورت گیرد، وضعیت دانشگاه‌های مبدا و مقصد بهبود چشمگیری خواهد یافت.

رئیس دانشگاه آزاد، تسهیل در روند انتقال دانشجویان را منوط به دقت در اجرای آیین نامه‌ها دانست و گفت: 800 تا 900 نفر را در قالب افراد مختلف به واحدهای مختلف دانشگاه اعزام می‌کنم تا تخلفات صورت گرفته در این راستا را بررسی کنند.

شرایط انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد

وی در ادامه به بعضی از شرایط انتقال دانشجویان اشاره کرد و اظهار داشت: این شرایط مربوط به دانشجویانی است که از پدر و مادر خود دور هسیتند و باید در ابتدا 2 ترم مهمان شوند و اگر میانگین معدل 2 ترم آنها بالای 17 شد، انتقال می‌یابند در غیر این صورت اگر دانشجو دختر بود و معدل وی بین 15 تا 17 شد، می‌تواند مهمان دائم شود ولی در کل طول مهمانی شهریه ثابت را به دانشگاه مبدا و شهریه متغیر را به دانشگاه مقصد بدهد.

ارتقای کیفیت دوره‌های کارشناسی و پایین‌تر

دانشجو سیاست کلی آموزشی دانشگاه آزاد را ارتقای کیفیت دوره‌های کارشناسی و پایین‌تر دانست و گفت: در حال بررسی وضعیت تاسیس دانشگاه آزاد واحد ابوموسی هستیم تا دانشجویان کشور عزیزمان در آن خطه بتوانند از این امکانات بهره‌مند شوند.

وی افزود: در حال حاضر به دنبال توسعه کمی دوره‌های کارشناسی نیستیم اما باید بدانیم یکی از نقاط ضعف آموزش عالی کشور در دوره‌های کاردانی و آموزش مهارت است زیرا در صورت کسب مهارت لازم توسط دانشجویان بسیاری از مشکلات صنعت برطرف خواهد شد.

توسعه کمی دوره تحصیلات تکمیلی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی توسعه کمی دوره تحصیلات تکمیلی را یکی از سیاست های بسیار خوب دانشگاه آزاد عنوان کرد و گفت: ارتقای کیفیت همراه با توسعه کمی در دوره‌های تحصیلات تکمیلی باید مورد توجه قرار گیرد و در این راستا بعضی از شاخص‌ها از جمله نسبت استاد به دانشجو، ارتباط دانشگاه با صنعت و امکانات آزمایشگاه‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

ضرورت اصلاح بعضی از شاخص‌های فرهنگ سکولار در دانشگاه

دانشجو اصلاح بعضی از شاخص های فرهنگ سکولار را که به تدریج وارد نظام آموزشی دانشگاه آزاد شده بودند را بسیار مهم دانست و تأکید کرد: علی رغم باوری که در مرفه بودن دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد باید گفت که بالای 70 درصد دانشجویان دانشگاه آزاد از قشر پایین جامعه هستند؛البته شهریه دانشجویان دانشگاه آزاد نسبت به مدارس غیر انتفاعی یا نسبت به استانداردها پایین تر است اما مهم این است که این میزان در قیاس با توان مردم بالاتر است.

وي با بيان اينكه باید کوشش کنیم تا هویت اسلامی، ایرانی و انقلابی داشته باشیم، گفت: در این راستا در حوزه فرهنگ ملی چند مورد را باید همواره به عنوان پیشرو در حرکت‌های خود به کار بندیم که انس با قرآن، توحید محوری، ولایت مداری، بصیرت و دشمن شناسی،امر به معروف و نهی از منکر، فرهنگ انتظار و مهدویت، فرهنگ عاشورایی و تفکر بسیجی، روحیه ایثار شهادت و استکبار ستیزی ،عفاف و حجاب، روحیه تعامل و شایسته سالاری از این موارد است.

دانشجو در خاتمه تصريح كرد:در حوزه فرهنگ عمومی نیز باید تفکر و عقلانیت، قانون مداری، انصاف و گذشت، قناعت، پرهیز از تجمل، نظم، کارآفرینی، آراستگی و پوشش مناسب، پرهیز از قوم و قبیله‌گرایی، دفاع از تولید ملی، حفاظت از میراث فرهنگی و شادی و نشاط منطبق با اسلام را سرلوحه خود در این زمینه قرار دهیم.

ارسال به دوستان