۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۱۱۱۶۷
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۳ - ۰۴-۰۲-۱۳۹۱
کد ۲۱۱۱۶۷
انتشار: ۱۹:۱۳ - ۰۴-۰۲-۱۳۹۱

بادامچيان: مجمع تشخیص مصلحت جاي بیکارها نیست جای عناصر پخته، قوي و مسلط است

اين نماينده مجلس در رابطه با اظهارنظرهاي غلامحسين الهام در مورد مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: عناصر صاحب‌نظر مسلط و قوي با سلايق مختلف در مجمع حضور دارند؛ ‌بنابراين بهتر است از آقاي الهام بخواهيم موضع خود را به نحوي جبران كنند. و اينكه مقام معظم رهبري افرادي را از سلايق مختلف در اين مجمع مي‌گذارند روشي كاملا عقلايي و صحيح است چون براي مصلحت‌انديشي نظرات مختلف نياز است.
اسدالله بادامچيان گفت: مجمع تشخيص مصلحت نظام جاي بيكارها نيست، بلكه جاي عناصر پخته، قوي و مسلط است و اين‌كه مقام معظم رهبري افرادي را از سلايق مختلف در اين نهاد مي‌گذارند، روشي كاملا عقلايي و صحيح است چون براي مصلحت‌انديشي نظرات مختلف نياز است.

به گزارش ايسنا، اين عضو شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي با اشاره به اين‌كه در دور اول انتخابات مجلس نهم شاهد حماسه عظيم 12 اسفند بوديم و حزب موتلفه در اين دوره حضور فعال داشت، اظهار كرد: موتلفه توانست در محيط معتدل انقلابي اقدامي كه سهم يك حزب خوش سابقه و پرسابقه در انقلاب اسلامي بود را ادا كند. وي با اشاره به اين‌كه موتلفه در جمع جبهه متحد اصولگرايان حضور يافت و در دور دوم انتخابات نيز به فعاليت خود ادامه مي‌دهد، افزود: معتقديم مجلس هشتم خيلي خدمت كرد و قوي‌ترين، خدوم‌ترين و مصمم‌ترين مجلس نسبت به مجالس قبلي بوده است.

رييس فراكسيون حزب موتلفه اسلامي در مجلس با بيان اين‌كه موتلفه در مجلس هشتم توانست نقشي بي‌سر و صدا، اما پراثر داشته باشد، تصريح كرد: بعد از فراكسيون اصولگرايان، بزرگ‌ترين فراكسيون در مجلس هشتم متعلق به موتلفه بود كه 112 عضو يا همكار در آن عضويت داشت و جلسات ما با اينكه خارج از مجلس برگزار مي‌شد با حضور 30 تا 70 نفر اعضا شكل مي‌گرفت.

بادامچيان در ادامه با بيان اين‌كه موتلفه توانست در مجلس هشتم نقش اعتدالي داشته باشد، افزود: حزب موتلفه مقابله جدي به دور افراط و تفريط، حمايت از دولت البته، نه به معناي وكيل‌الدوله و بله‌گوي قربان بودن را به عنوان مشي خود در نظر داشت. وي با تاكيد بر اين‌كه نمايندگان مجلس بايد مطابق قانون اساسي، استقلال قوه مقننه را حفظ كنند، گفت: ضمن همراهي با دولت و قوه قضاييه، نمايندگان مجلس بايد مستقل تصميم بگيرند و البته هماهنگ با ولايت باشند كه اين نكات در عملكرد موتلفه در مجلس هشتم مشهود بود.

رييس فراكسيون حزب موتلفه اسلامي، در مجلس با اشاره به اين‌كه معتقديم مجلس نهم از اهميت بيشتري برخوردار است، اظهار كرد: تاكنون اكثريت نمايندگان از جبهه متحد هستند و از 225 نفر نماينده كه 224 نفر آنها انتخاب شده‌اند، 177 نفر اصولگرا هستند، حدود 70 نفر اختصاصي جبهه متحد، 50 نفر مشترك بين جبهه متحد و پايداري و 23 نفر مشترك بين جبهه متحد و ايستادگي و در واقع نزديك به 140 نفر از دوستان معرفي شده از جبهه متحد اصولگرايان در سطح كشور راي آوردند.

بادامچيان با بيان اين‌كه مجلس نهم اصولگرا و ولايت‌مدار خواهد بود، پيش‌بيني كرد كه در اين مجلس تنوع سلايق و فراكسيون‌ها را شاهد باشيم و خاطر نشان كرد: فراكسيون انقلاب اسلامي منحل شد و به جاي آن قرار است فراكسيون پايداري شكل بگيرد؛ بنابراين پيش‌بيني مي‌شود كه رقابت فعالي در مجلس به وجود آيد. وي در ادامه با ابراز اميدواري از اين‌كه در مجلس نهم مشكلات روبنايي از قبيل تورم، بيكاري و ... با تدابير صحيح و با استفاده از رهنمودهاي مقام معظم رهبري رفع شود و ديگر شاهد گلايه‌هاي مردم در اين رابطه نباشيم ، گفت: در مجلس نهم طرح‌هاي جامع مثل توزيع آب، جمعيت و ساختار نظام حكومتي بايد مدنظر قرار گيرد و با همكاري دولت محترم حركت كنيم تا به جاي كشمكش‌هاي سياسي، مسائل بر اساس برنامه‌ها و مشكلات مردم پيش رود و در نتيجه آن از هياهوهايي كه مناسب مجلس نيست، پرهيز شود.

بادامچيان با بيان اين‌كه مهمترين كار مجلس نهم، ‌اجراي برنامه پنجم توسعه است، گفت: پايان برنامه پنجم همزمان با پايان مجلس نهم است و اين برنامه 1400 حكم دارد كه مجلس در راستاي عملي شدن آن بايد كار جدي كند.

در ادامه بادامچيان در جواب سوالي مبني بر اين‌كه آيا بهتر نبود موتلفه كانديداهاي خود را به شكل جداگانه براي دور اول انتخابات معرفي مي‌كرد تا در نتيجه آن كار شفاف حزبي داشته باشد، توضيح داد: موتلفه همواره جمع‌گرا بوده است و به كار حزبي شفاف در جمع اعتقاد دارد و ما همواره جمع‌نگر در خط روحانيت مبارز، جامعه مدرسين و خط ولايت حركت كرده‌ايم و با همه نيروهاي اصولگرا و در پي ارزش‌هاي اسلامي ائتلاف كرده‌‌ايم. ضمن اين‌كه حركت مستقل و شفاف خود را ادامه مي دهيم، همان‌طور كه در مجلس هشتم فراكسيون موتلفه را شكل داده بوديم.

وي همچنين در جواب سوالي در رابطه با گراني‌هاي اخير و راه‌حل‌هايي كه مجلس نهم براي آن بايد در نظر بگيرد، توضيح داد: گراني‌هاي اقتصادي عوامل گوناگون دارد كه بايد بررسي شود و اولين علت اصلي آن اين است كه نظام اقتصادي ما سامان نظام اقتصادي اسلامي را ندارد، پس بايد تلاش كنيم نظام‌سازي اقتصاد اسلامي شكل بگيرد.

رييس فراكسيون حزب موتلفه اسلامي در مجلس ادامه داد: اقتضائات سازندگي كشور از ديگر عوامل گراني است؛ چرا كه مجبور مي‌شويم نقدينگي را زياد كنيم و در نتيجه آن تورم ايجاد مي‌شود. بخشي از گراني هم مربوط به مديريت و سياست‌هاست كه متاسفانه در اين راستا با انتخاب مسئوليني كه دانش اقتصادي دانشگاهي و حوزوي و تجربه لازم را ندارند، نتوانستيم قيمت‌ها را كنترل كرده و بر آن مديريت داشته باشيم. البته بخش ديگري از مشكلات مربوط به گراني نيز به تحولات جهاني ارتباط دارد. بادامچيان با بيان اين‌كه در مجلس نهم انواع همكاري‌ها را با دولت داشته‌ايم و به دعوا برنخواسته‌ايم، اضافه كرد:‌متاسفانه اجراي كار دست ما نيست بلكه به دست دولت است كه بايد قيمت‌ها را كنترل، مهار و مراقبت كند، اما اگر دولت بخواهد با چند نفر از دوستان خود اين كار را انجام دهد، امكان ندارد؛ چرا كه بايد از پيشنهادات صاحب‌نظران استفاده كند.

وي در جواب سوالي در رابطه با تعداد فراكسيون‌ها در مجلس نهم، گفت: افرادي از جبهه متحد اصولگرايان، پايداري، ايستادگي و صداي ملت به مجلس راه يافتند و 40 نفر در تهران به دور دوم آمدند و از اصلاح‌طلبان معتدل كمتر از گذشته آمده‌اند، پس احتمال اينكه هر كدام فراكسيوني راه بيندازند، وجود دارد؛ بنابراين در مجلس نهم شاهد تنوع فراكسيون‌هاي مختلفي نسبت به مجلس هشتم خواهيم بود.

اين نماينده مجلس در رابطه با اظهارنظرهاي غلامحسين الهام در مورد مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: در مورد مواضع افراد معتقدم در فضاي آزاد نظام اسلامي هر كس مي‌تواند عقيده‌اش را بگويد، اما طبيعي است كه صحبت‌ها بايد پخته‌تر بيان شوند، چون مجمع جاي بيكارها نيست، بلكه جاي عناصر پخته، قوي و مسلط است و اينكه مقام معظم رهبري افرادي را از سلايق مختلف در اين مجمع مي‌گذارند روشي كاملا عقلايي و صحيح است چون براي مصلحت‌انديشي نظرات مختلف نياز است.

بادامچيان تاكيد كرد: عناصر صاحب‌نظر مسلط و قوي با سلايق مختلف در مجمع حضور دارند؛ ‌بنابراين بهتر است از آقاي الهام بخواهيم موضع خود را به نحوي جبران كنند.

وي همچنين در رابطه با تاثير تعدد فراكسيون‌ها در مجلس هشتم، توضيح داد: البته اگر وحدت بيشتر وجود داشته باشد، راحت‌تر نظرات تصويب مي‌شود و كمتر برخورد پيش مي‌آيد، اما تعدد افكار و فراكسيون‌ها در مجلس از طرف ديگر باعث كثرت بحث‌ها مي‌شود كه در نتيجه‌ي آن، قوانين را پخته‌تر مي‌كند و مجلس را به معناي عصاره ملت در مي‌آورد، بنابراين جنبه مفيد بودن وجود تعدد افكار و فراكسيون‌ها در مجلس بيشتر است.

رييس فراكسيون حزب موتلفه اسلامي در مجلس در جواب سوالي در رابطه با به وجود آمدن برخي اختلافات ميان اصولگرايان و نزديكي برخي از آنها به كانون‌هاي قدرت و ثروت، تاكيد كرد: اختلافي در جبهه متحد مشاهده نمي‌كنم و ما 25 نفر نامزد را براي دور دوم معرفي كرده‌ايم كه بيانيه آيت‌الله مهدوي كني نيز در اين رابطه منتشر شده است، پس هيچ اختلافي نداريم. همچنين در مورد كانون‌هاي ثروت و قدرت نيز اگر كسي به آن نزديك شود، حتما او را كنار مي‌گذاريم و بايد بگويم كه ما از كانون‌هاي قدرت و ثروت اصلا استفاده نمي‌كنيم.

وي همچنين در پاسخ به پرسشي در رابطه با رياست مجلس نهم و برخي خبرها مبني بر احتمال حضور حدادعادل در كسوت رياست مجلس نهم، گفت: رياست هر مجلس متعلق به جمع نمايندگان آن مجلس است و اينكه برخي از دوستان از قبل تلاش دارند، فردي را كه خود مي‌خواهند معرفي كنند را شاهد هستيم، اما زمان مشخصي وجود دارد يعني بايد پس از برگزاري انتخابات مجلس، نمايندگان خودشان رييس خود را انتخاب كنند و اين‌طور نيست كه از بيرون به آنها تحميل شود و گروهي بخواهند برنامه‌ريزي و تبليغات كنند و در واقع تبليغات زودرس در ميان نمايندگان مجلس اثر منفي دارد.

بادامچيان در ادامه در رابطه با طرح جامع ساختار نظام حكومتي، با بيان اينكه انقلاب اسلامي يك نظام جديد حكومتي را به دنيا معرفي كرد، توضيح داد: نظام جمهوري اسلامي يك نوع نظام حكومتي با عنوان نظام جمهوري ديني را معرفي كرد كه دين آن متناسب با دين مردم هر كشور معين مي‌شود و چون در اين نظام معادله رياستي يعني رييس و مرئوس مدنظر نيست، در راس آن فردي كه رابطه ولايي و صميمانه و دوستانه با مردم داشته باشد مثل امام و مقام معظم رهبري حضور دارد كه اين ساختار حكومتي جديد بايد تعريف شود و كامل شود كه البته به معناي نفي گذشته نيست.

اين نماينده مجلس در رابطه با عملكرد مجلس در مقابل دولت گفت: از طرفي مجلس ملزم به احترام به راي مردم است، پس بايد با منتخب مردم همراهي كند و نه دعوا. از طرف ديگر رييس‌جمهور با تنفيذ ولي فقيه مشروعيت مي‌گيرد و ما نمي‌توانيم با آن برخورد خشن داشته باشيم، همچنين رييس‌جمهور در مجلس سوگند ياد مي‌كند.

وي اضافه كرد: مجلس قدرت دارد رييس‌جمهور را ظرف يك روز نصف عدم كفايت دهد و كار تمام شود اما آيا به مصلحت نظام، كشور و خواست مردم خواهد بود؟ پس اجبار قانوني شرعي، عقلايي و مصلحتي است كه مجلس با دولت كوتاه آيد و بالعكس آن نيز وجود دارد بنابراين ما نمي‌خواهيم دعوا كنيم و سعي مي‌كنيم مقاصد را بر اساس قانون برآورده كنيم و در ادامه معتقدم نيستم كه بتوانيم در مورد عملكرد دولت به آن عنوان خودسري بدهيم. رييس فراكسيون حزب موتلفه اسلامي در مجلس در جواب به سوال ديگري در مورد ليست انتخاباتي دور دوم جبهه متحد و دعوت از جبهه پايداري عليرغم همكاري جبهه پايداري در دور اول، گفت: دوستان از آغاز گفتند براي گفتمان انتخابات نيامده‌اند، بلكه براي ارزش‌ها آمده‌اند، اما از ابتدا جبهه متحد دعوت به ارائه فهرست واحد كرد كه آنها گوش ندادند، چون مي‌خواستند تيم خودشان ورود پيدا كند در حالي كه ما معتقديم در اصولگرايي نبايد مطلق‌نگر باشيم، آنها با اعتقاد به اين‌كه آقاي لاريجاني و باهنر از ساكتين فتنه هستند، خط قرمز خود را حضور اين افراد دانستند، اما جبهه متحد جمع‌نگر است و با توجه به رهنمود مقام معظم رهبري مبني بر جذب حداكثري و دفع حداقلي، عمل مي‌كند. بادامچيان در جواب سوال ديگري در مورد اظهارنظر حسينيان مبني بر حضور زنان در هيات رييسه مجلس، گفت: ما اول فكر مي‌كرديم كه آقاي حسينيان مزاح مي‌كنند چون گفتند بايد همه دوازده نفر هيات رييسه از خانم‌ها باشد، اما بعد معلوم شد كه جدي مي‌گويند و اينكه آيا تحقق اين امر امكان‌پذير است بايد بررسي شود و در اين زمينه من با افراط و تفريط مخالف هستم.

وي در جواب سوال ديگري در مورد عملكرد مجلس در زمينه وقف دانشگاه آزاد، دو دو گفتن به رييس‌جمهور، دست داشتن 10 تن از نمايندگان مجلس در فساد بانكي، گفت: وقف دانشگاه آزاد يك نظر بود كه انجام نشد و در وقف اموال عمومي دانشگاه آزاد استثناء شد، البته اين نظر با توجه به نظر فقهي مقام معظم رهبري در مورد وقف مطرح شده بود، تا نظر ايشان اعمال شود كه اگر دانشگاه آزاد وقف مي‌شد، ديگر در اختيار جاسبي نبود، اما در نهايت با توجه به برخي بهره‌برداري‌هاي جناحي، دانشگاه آزاد در اين زمينه استثناء شد. اين نماينده مجلس با تاكيد بر اين‌كه بنده از اول هم با دو دو گفتن به رييس‌جمهور مخالف بودم و آن را نوعي بداخلاقي مي‌دانستم، افزود: اين موضوع بعد از اعلام نظر مقام معظم رهبري تكرار نشد و در زمينه‌ي فساد بانكي نيز بايد تلاش كنيم تا بداخلاقي‌ها را تبديل به اخلاق كنيم كه در مورد فساد بانكي اخير دست داشتن نمايندگان اثبات نشد، تنها يك نفر مطرح است كه با قرار وثيقه آزاد شده است و نفر ديگر هم مربوط به فرزندش است كه اعلام كرده است هيچگونه مدارايي با او نشود چون ايشان خودشان فردي خدوم هستند.

بادامچيان همچنين در جواب سوال ديگري در مورد طرح سوال از رييس‌جمهور و اينكه آيا در مجلس نهم نيز پيگيري خواهد شد، گفت: اين موضوع در اختيار مجلس بعدي است و در رابطه با اين‌كه آنها چه مي‌كنند نظر دادن هنوز زود است، البته بايد بگويم سوال از رييس‌جمهور تابو نيست و متاسفانه اين مساله توسط دوستان مطرح شد و سوژه‌اي براي آقاي مطهري مطرح شد در حالي كه ما بارها از ايشان خواستيم اين سوالات در جلسه غيرعلني مطرح شود و ايشان گوش ندادند.

رييس فراكسيون حزب موتلفه اسلامي در مجلس در پاسخ به سوالي درباره حضور احمدي‌نژاد در جلسه مجمع تشخيص مصلحت نظام، گفت: آقاي احمدي‌نژاد طبق ويژگي‌هاي خاص خود در جلسات مجمع حضور پيدا نمي‌كردند كه اين اشكال داشت، در حالي كه به شكرانه نعمت اعتماد ولي فقيه، افراد بايد به وظيفه خود عمل كنند و در نهايت پس از تذكر رهبري، ايشان در جلسات مجمع حضور پيدا كردند؛ چرا كه به طور قطع ولي امر از اختلاف سلايق ايشان اطلاع داشتند و قصد بر اين بود كه نظرات مختلف مطرح شود و در نهايت ايشان در جلسات مجمع حضور پيدا كردند و انشاءالله اين موضوع باعث شود تا فاصله‌ها كمتر شود چرا كه جلسه جدي بود و آقاي هاشمي نيز ايشان را تحويل گرفتند و برخي از نظرات رييس‌جمهور نيز تصويب شد.

بادامچيان همچنين در مورد سرليست جبهه متحد اصولگرايي در دور دوم انتخابات مجلس نهم گفت: در جبهه متحد اصولگرايي ليست 25 نفره‌اي داريم كه از آن حمايت مي‌كنيم، اما سرفهرست نداريم بلكه آقاي مصباحي‌مقدم و كازروني به احترام روحانيت بالاي ليست قرار گرفتند و پس از آن نيز اعضا بر اساس حروف الفبا معرفي شدند.
ارسال به دوستان
گفتند فیلمت را بدون حجاب بساز تا از جشنواره برلین جایزه بگیری (فیلم) محمد الجولانی زیر کت و شلوارش سلاح پنهان می‌کند (فیلم) اسحاق جهانگیری : روزهای سختی در پیش است، راهی جز مذاکره نداریم/ من هم مثل مردم، نگرانم امام جمعه بجنورد: باید از حوادث سوریه درس دشمن شناسی گرفت  پاسخ رئيس جمهوری پاناما به ترامپ: کانال، پانامایی باقی می ماند/ هیچ مذاکره‌ای در کار نیست / تجمع مقابل سفارت آمریکا : ترامپ حیوان از کانال دور شو اختلال واتس اپ بر طرف شد؟ ۷ روز عزای عمومی در هند در پی درگذشت نخست وزیر سابق این کشور ایران عضو ناظر اتحادیه اقتصادی اوراسیا شد دور از دسترس ترین نیایشگاه جهان / سفر به کلیسایی که در بالای کوه و جای عجیبی ساخته شده (فیلم) هشدار فرمانده سپاه خوزستان : دشمن با استفاده از فضای مجازی به دنبال ایجاد یاس و ترس در جامعه است سید حسن خمینی : بیشترین نفع وقایع سوریه را اسرائیل برد/ ترکیه بسیار خودخواهانه رفتار کرد نخست وزیر عراق : نظام اسد از عراق درخواست مداخله نظامی نکرده بود تاریخ مصرف مردم فریبی با عناوینی مانند "تجمع امت حزب الله" تمام شده است / همه می دانند که قصه پول و قدرت است نه غصه دین و انقلاب! یمن : فرودگاه تل آویو را با موشک مافوق صوت هدف گرفتیم اعتراض جمعی از هنرمندان به ستاد بزرگداشت «فروغ و سهراب»