۱۲ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۳:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۱۲۲۲۷
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۸ - ۱۲-۰۲-۱۳۹۱
کد ۲۱۲۲۲۷
انتشار: ۲۰:۰۸ - ۱۲-۰۲-۱۳۹۱

توضیحات مجلس درباره اظهارات اخیر لاریجانی

متاسفانه برخی رسانه‌ها با شیوه‌ای خاص سخنان امروز لاریجانی در همایش حکمت مطهر را منعکس کردند و چنین وانمود شد که گویی وی درباره ضرورت مبارزه با فتنه و انحراف تشکیک کرده است، این درحالی است که دقت در متن سخنان ریاست مجلس نشان می‌دهد که تاکید وی بر رسیدگی به مشکلات مردم و لزوم کاهش جنجال‌ها و تنش‌های سیاسی بوده و رئیس مجلس موضع ثابت، روشن و قاطع خود درباره دو موضوع فتنه و انحراف را در این سخنرانی نیز تکرار کرده است،
روابط عمومی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد که موضع لاریجانی مبارزه قاطع با فتنه و انحراف در فضای عاری از جنجال است.

به گزارش فارس، روابط عمومی مجلس شورای اسلامی با انتشار توضیحاتی اعلام کرد که سخنان امروز علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با محوریت ضرورت تمرکز بر جهاد اقتصادی، تولید ملی و پرهیز از بگومگوهای غیرضروری میان مسئولان انجام گرفته است.

در توضیحات روابط عمومی مجلس آمده است: متاسفانه برخی رسانه‌ها با شیوه‌ای خاص سخنان امروز لاریجانی در همایش حکمت مطهر را منعکس کردند و چنین وانمود شد که گویی وی درباره ضرورت مبارزه با فتنه و انحراف تشکیک کرده است، این درحالی است که دقت در متن سخنان ریاست مجلس نشان می‌دهد که تاکید وی بر رسیدگی به مشکلات مردم با توجه خاص به وجه تسمیه سال گذشته و امسال از سوی مقام معظم رهبری و لزوم کاهش جنجال‌ها و تنش‌های سیاسی بوده و رئیس مجلس موضع ثابت، روشن و قاطع خود درباره دو موضوع فتنه و انحراف را در این سخنرانی نیز تکرار کرده است، بنابراین از رسانه‌ها تقاضا می‌شود با ملاحظه این توضیح به درج خبر این سخنرانی بپردازند.

علی لاریجانی امروز سه‌شنبه در هشتمین همایش حکمت مطهر که در محل سالن همایش‌های سازمان صدا و سیما و به مناسبت سالروز شهادت شهید آیت‌الله مطهری برگزار شد، گفت: به ادبیات سال‌های اخیر نگاه کنید، آیا این ادبیات ارتقابخش است؟ به جای آنکه بگویند مشکل مردم چیست و از مشکلات مردم که اشتغال و گرانی است، سخن به میان بیاورند، دائما بحث‌های دیگر را مطرح می‌کنند؛ یعنی "فتنه" و "انحراف" را.

لاریجانی با بیان اینکه دائما از ساکتین فتنه، مارقین فتنه و راکبین فتنه صحبت می‌کنند، افزود:‌ تا کی قرار است این سخنان را مطرح کنید و ادامه دهید؟ چه چیزی عاید شما می‌شود؟ شما چقدر به فکر جامعه اعتنا می‌بخشید؟ مگر آنکه دنبال قبیله‌گرایی هستید، فکر شهید مطهری با این قبیله گرایی‌ها مخالف است.

رئیس مجلس در این زمینه ادامه داد: اگر قصد شما خیر است و هر کدام بلدید جامعه را اداره کنید، برای اداره کشور بلد بودن و کاردان می‌خواهیم نه اینکه با این تئوری‌ها که معلوم نیست از کدام کره نازل شده، دنبال آن هستید که یک قبیله‌ای را حاکم کنید ولی این طور نمی‌شود.
ارسال به دوستان