۳۰ شهريور ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۱۴۱۶۵
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۲۴-۰۲-۱۳۹۱
کد ۲۱۴۱۶۵
انتشار: ۱۷:۳۰ - ۲۴-۰۲-۱۳۹۱

نجات کشتی ایرانی توسط تکاوران ارتش

دزدان دریایی طی دو مرحله یک فروند کشتی تجاری ایرانی را مورد هجوم قرار داده که پس از مواجهه با آتش سنگین و سرعت عمل تکاوران نیروی دریایی ارتش منطقه را ترک کرده و متواری شدند.
تکاوران نیروی دریایی ارتش یک فروند کشتی تجاری ایرانی را از چنگ دزدان دریایی نجات دادند.

به گزارش پانا، دزدان دریایی طی دو مرحله یک فروند کشتی تجاری ایرانی را مورد هجوم قرار داده که پس از مواجهه با آتش سنگین و سرعت عمل تکاوران نیروی دریایی ارتش منطقه را ترک کرده و متواری شدند.

بنابر این گزارش، در مرحله اول شش فروند قایق دزدان دریایی در قالب 40 نفر در موقعیت 115 مایلی شمال شرقی تنگه باب المندب و در مرحله دوم هشت فروند قایق دزدان دریایی در قالب 48 نفر در موقعیت 155 مایلی شمال شرقی تنگه باب المندب، کشتی تجاری ایرانی را مورد هجوم قرار دادند که در هر دو مرحله با هوشیاری تکاروان نیروی دریایی مواجه شده و در ربایش این کشتی ایرانی ناکام ماندند.

کشتی تجاری ایرانی پس از متواری شدن دزدان دریایی مسیر حرکتی خود را در سلامت کامل به سمت مقصد ادامه داد.
ارسال به دوستان
6 نکته درباره توهین نماینده طالبان به سرود ملی ایران : از پیجرهای لبنان تا مهاجران افغان وزیر اقتصاد تایوان : قطعات پیجرهای منفجر شده در لبنان ساخت تایوان نبودند محمود حکیمی ، نویسنده و پژوهشگر درگذشت روسیه : انفجار پیجرها نوع جدیدی از حمله تروریستی است پزشکیان به دنبال «پل» است؛ به «اون یکی» گفتن گیر ندهیم! سوال عضو دولت رئیسی درباره علت سقوط بالگرد: نارنجک سایبری نبود؟ هواشناسی : منتظر پاییز و زمستان غیرمنتظره باشید کرباسچی : وضعیت اینترنت برای مردم زجردهنده است/ ۲۰ سال پیش، بحران‌های زندگی مردم مثل امروز نبود مرعشی : فائزه هاشمی موضوع نامه را خاتمه یافته می‌داند درباره یکی از کثیف ترین دروغ های سیاسی معاصر ایران: آن 110 میلیون دوز کار چه کسی بود؟ پذیرایی هواپیمایی ترکیه از مسافران خود با «نخستین نان جهان» موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات حدود سه هزار نفر از محکومان همدستی دلار و بورس برای شکست سرمایه‌گذاران ایرانی / مسیر طلا از ارز و بازار سرمایه جدا شد وام ازدواج در بن‌بست ! تعریف جدید صنعت پُست در جهان با نگاه لجستیک