۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۱۶۸۴۰
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۸ - ۰۹-۰۳-۱۳۹۱
کد ۲۱۶۸۴۰
انتشار: ۰۷:۵۸ - ۰۹-۰۳-۱۳۹۱

طرح علمی-تخیلی درج بارکد بر روی هر انسان از بدو تولد

با هوشمند سازی سیستم سلاح ها، شناسایی، رد يابی و هدف گرفتن آسانتر خواهد بود و البته سلاح می تواند فرد استفاده کننده را شناسایی کرده و مشخصات آن را ثبت کند.
نارنجی: خانم اليزابت موون نويسنده داستان های علمی تخیلی، در برنامه ایده های ۶۰ ثانیه ای بی بی سی، به طرح ایده جاسازی چیپست ها یا بارکد های هوشمند بر روی انسان و مزایای آن پرداخت است.
 
تصور کنيد هر کودک که متولد می شود، بلافاصله در زیر پوست او يک چیپ هوشمند جاسازی شود و به او یک بارکد اختصاص داده شود. این بارکد می تواند حاوی اطلاعاتی نظير نام و نام خانوادگی، ملیت، مذهب باشد و با بزرگ شدن او اطلاعات بیشتری نظير میزان تحصيلات، وضعيت تاهل و ... را شامل شود. با این کار دیگر نیاز نیست که همیشه برای انجام کارهای تان کارت شناسایی عکسدار یا کارت بانک همراه داشته باشید. برای سوار شدن به هواپیما یا باز کردن حساب بانکی مدرک شناسایی نشان دهید و چیزهای دیگری همانند این.
 
در بيان مزایای اين طرح آمده است که از آن می توان در شناسایی افراد خودی از سربازان دشمن در جنگ استفاده کرد. با این کار تلفات نيروهای خودی کمتر خواهد شد. همچنین با هوشمند سازی سیستم سلاح ها، شناسایی، رد يابی و هدف گرفتن آسانتر خواهد بود و البته سلاح می تواند فرد استفاده کننده را شناسایی کرده و مشخصات آن را ثبت کند.
 
جاسازی چيپ ست های هوشمند در بدن انسان و شناسایی وی، طرحی است که چند سالی بين پزشکان و مهندسین در دانشگاه های سراسر دنيا دست به دست می چرخد و مقالات متعددی نيز در بررسی و تفسیر فنی و فيزيولوژيکی این طرح منتشر شده است. اما هنوز هيچ دولت و شرکتی برای اجرایی کردن این طرح پیش قدم نشده است.
 
شما فکر می کنيد اختصاص دادن یک بارکد بين المللی به هر فرد چه مزایا و معایبی می تواند داشته باشد و چند درصد احتمال می دهيد که اين طرح روزی اجرایی شود؟
ارسال به دوستان
رکورد بی خانمانی در آمریکا شکست جزئیاتی تکان‌دهنده از تخلف کادر شیمی درمانی بیمارستان بین‌المللی تبریز صاحب مظلوم‌ترین تصویر جنگ / این غواص دست‌بسته کیست؟ تشکیل ۲۰ پرونده قضایی برای بیمارستان تبریز؛ از فروش دارو در بازار آزاد تا تزریق مقطر به جای داروی سرطان مکان نخستین نبرد بزرگ اسکندر و ایرانیان در ترکیه پیدا شد(+عکس) سال ۹۳ / جلوگیری از تماس تصویری موبایلی رایتل بعد از فتوای آیت الله مکارم شیرازی (فیلم) این مکمل می‌تواند عمر شما را افزایش دهد و سلامت قلب، کلسترول و پوست را بهبود بخشد حذف کارت سوخت رسما آغاز شد/ قیمت بنزین تغییر می کند؟ طرز تهیه خورش قیمه عربی: دستور پخت اصیل و خوشمزه سوپر خوراکی‌ها، برای فرار از افسردگی زمستانی بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح: «آمریکا در سوریه دستاوردی نخواهد داشت» برف و باران تا چهارشنبه مهمان این مناطق است تماشای مسیر حرکت هوا در ریه به‌صورت زنده (+ عکس) اقلیت‌های جنسی ایران؛ آموزش‌‌های اشتباه دانشگاهی آخرین تقلای حامیان مافیای فیلترشکن چگونه شکست خورد؟!