۱۱ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۲۰۵۷۰
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۲ - ۰۵-۰۴-۱۳۹۱
کد ۲۲۰۵۷۰
انتشار: ۱۵:۵۲ - ۰۵-۰۴-۱۳۹۱

دو درصد از انرژی جهان در ایران مصرف می‌شود

پاک نژاد ادامه داد: سالانه شش میلیارد لامپ های کم مصرف در جهان تولید و روانه بازار مصرف می‌شود و یک لامپ کم مصرف 20 وات به اندازه نور یک لامپ رشته‌ای 100 وات است که در این راستا باید فرهنگ‌سازی های لازم صورت گیرد.

مديركل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مركزی، تاكيد كرد: آموزش‌های لازم در زمینه مصرف بهینه را از سنین کودکی باید به افراد آموزش داد.

به گزارش ایسنا، "اشرف جواهری" در همایش زنان و مدیریت انرژی، اظهار کرد: بحث صرفه‌جویی، بحثی مهم و تاثیرگذار در اقتصاد خانوارها و به دنبال آن اقتصاد کشور است.

وی افزود: آموزش درست مصرف کردن را باید از سنین کم به کودکان آموزش داد تا با مسیر درست، با درست مصرف کردن آشنا شوند.

در ادامه این همایش سودابه پاک‌نژاد، کارشناس ارشد دفتر مدیریت مصرف شرکت توانیر، اضافه کرد: استفاده از لامپ‌های کم مصرف سال‌ها است که در جهان باب شده و در کشور ایران نيز 70 سال است که از این لامپ‌ها استفاده می‌شود.

وی افزود: این لامپ‌ها نيز دارای ویژگی‌های مثبت است ضمن اينكه دارای مضراتی است که اگر به شیوه صحیح از این لامپ‌ها استفاده شود طبیعتا ویژگی‌های مثبتي دارد.

این مقام مسوول اضافه کرد: یکی از خطراتی که لامپ‌های کم مصرف دارند موقع شکستن این لامپ‌ها است که در هنگام شکستن برای جلوگیری از ایجاد مشکل باید سریع تکه‌های لامپ را با دستمال نم‌دار جمع کرد.

این کارشناس ارشد دفتر مدیریت مصرف شرکت توانیر، گفت: افراد باید در فاصله دو متری از نصب لامپ‌های کم مصرف قرار گیرند و این نکته قابل ذکر است که قرار گرفتن هشت ساعت در زیر نور لامپ‌های کم مصرف به اندازه یک دقیقه قرار گرفتن زیر نور خورشید ضرر دارد.

پاک نژاد ادامه داد: سالانه شش میلیارد لامپهای کم مصرف در جهان تولید و روانه بازار مصرف می‌شود و یک لامپ کم مصرف 20 وات به اندازه نور یک لامپ رشته‌ای 100 وات است که در این راستا باید فرهنگ‌سازی های لازم صورت گیرد.

این مقام مسوول افزود: لامپ‌های کم مصرف همچنین با کاهش در مصرف انرژی در کاهش معضلات زیست محیطی نیز بسیار مهم هستند و باید در هنگام خرید دقت کرد که از لامپ‌های کم مصرف ایرانی و تولید داخل برای حمایت از تولید خریداری کرد.

پاک نژاد اظهار کرد: در حال حاضر دنیا با دو تهدید بزرگ در زمینه انرژی که شامل منابع نامطمئن و نا کافی و تخریب محیط زیست و تغییرات آب و هوایی است روبرو است ولي در کشور ما متاسفانه به انرژی بسیار بی توجهی می‌شود و با توجه به این که جمعیت کشور ایران یک‌ درصد از کل جهان را تشکیل می‌دهد ولی همین یک‌درصد در حدود دو درصد از مصرف انرژی جهان را به خود اختصاص می‌دهد.

این کارشناس ارشد دفتر مدیریت مصرف شرکت توانیر، گفت: یکی از مهم‌ترین و موثرترین گام‌ها در مصرف بهینه انرژی هدفمند کردن یارانه است و ما باید به این باور برسیم که باید انرژی را به طور بهینه مصرف کرد.

وی افزود: حفظ انرژی رشد و توسعه کشور، توسعه زیربنای کشور، ایجاد اشتغال و رشد صنایع را به دنبال دارد و در ایران به ازای هر متر مربع 30 متر مکعب گاز استفاده می‌شود در صورتی که این مقدار در کشورهای اروپایی به ازای هر متر مربع 5/5 متر مکعب است.

این مقام مسوول اضافه کرد: انواع راهکارهای مدیریت مصرف انرژی در خانه شامل مصرف بدون هزینه، مصرف کم‌هزینه و مصرف پرهزینه می‌شود و 10 درصد کاهش مصرف در انرژی 20 درصد کاهش هزینه در صورتحساب را شامل می‌شود.

این کارشناس ارشد دفتر مدیریت مصرف شرکت توانیر، گفت: در فصول گرم سال 10 هزار مگا بایت مصرف برق افزایش می‌یابد پس باید دقت شود که در فصول گرم سال انرژی را بهتر مدیریت کرد.


ارسال به دوستان
بهترین «خانه‌های تعطیلات» جهان در سال ۲۰۲۴ (+عکس) روش های نوین مشتری‌یابی در فروش نقدی بر پویش "2 درجه کمتر" از منظر علم ارتباطات جدایی انسان از توسعه ایران! وزارت خزانه داری آمریکا هک شد هزاران نفر از مردم کره جنوبی به دنبال سانحه هواپیمایی رزرو پرواز خود را لغو کردند نماینده کارگران: قدرت خرید حداقل مزد کارگران یک چهارم شد رئیس سازمان انرژی اتمی: مشکل غرب با شخص اسد نبود، به‌خاطر همراهی او با انقلاب اسلامی بود خسارات ۲۸.۳ میلیون دلاری سازمان فرودگاه‌ های اسرائیل نحوه نگهداری از چمن ورزشگاه آزادی، پس از دیدار منتخب سرخابی‌ها و منتخب ستارگان ۹۸ (فیلم) نماینده مجلس: متوسط قیمت مسکن در تهران ۹۰ میلیون تومان و هزینه ساخت ۱۵ میلیون تومان است (فیلم) جزئیات جلسه پزشکیان با مقام معظم رهبری خاطره ضرغامی از حذف شدن افسران لایق نظامی به دلیل سخت گیری‌های گزینش! (فیلم) ادعای معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل: حوثی‌ها به طور کامل توسط ایران تامین شده اینجا خطرناک‌ترین جاده دنیا است! (فیلم)