۰۹ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۶
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۲۰۵۷۸
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۰۵-۰۴-۱۳۹۱
کد ۲۲۰۵۷۸
انتشار: ۱۶:۵۸ - ۰۵-۰۴-۱۳۹۱

تمدن: علت افزايش قيمت مرغ كاهش عمدي عرضه است

استاندار تهران با بيان اينكه علت افزايش قيمت مرغ كاهش عرضه و تعمد در اين كار است، عنوان كرد: بايد ريشه‌هاي اين افزايش قيمت مشخص شود كه به نظر مي‌رسد منفعت و سود حاصل از آن بخشي از اين ريشه‌ها باشد.
استاندار تهران در عين حال كه علت افزايش قيمت «مرغ» را كاهش تعمدي عرضه دانست، از وزارت صنعت، معدن و تجارت خواست تا هرچه سريعتر در اين باره تصميم‌گيري كرده و بازار مرغ را متعادل كند.

به گزارش ايسنا، مرتضي تمدن با اشاره به قيمت فعلي «مرغ» و افزايش آن در بازار گفت: اگر عنوان مي‌شود كه "نهاده" علت اصلي افزايش قيمت مرغ باشد، اگر با ارز 2000 توماني نيز نهاده را وارد كنيم، اين نهاده چند درصد از قيمت گوشت مرغ را تشكيل مي‌دهد كه چنين افزايشي صورت گرفته است؟

وي افزود: بايد انصاف را در نظر بگيريم. زماني شرايط به نفع صنوف است و زماني ممكن است كه اصناف سود كمتري داشته باشند، بايد در اين زمان همراهي كنند؛ لذا بخش خصوصي نبايد هر كاري كه دلش مي‌خواهد انجام دهد و بايد انصاف را رعايت كند.

علت افزايش قيمت مرغ كاهش عرضه و تعمد در اين كار است

استاندار تهران با بيان اينكه علت افزايش قيمت مرغ كاهش عرضه و تعمد در اين كار است، عنوان كرد: بايد ريشه‌هاي اين افزايش قيمت مشخص شود كه به نظر مي‌رسد منفعت و سود حاصل از آن بخشي از اين ريشه‌ها باشد.

استاندار تهران تاكيد كرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت بايد هرچه سريعتر تصميم‌گيري كرده و وارد اين موضوع شود، چرا كه معتقديم بايد بازار مرغ به تعديل برسد.

تمدن درباره كاهش نيافتن قيمت «شير» و عرضه كم آن در بازار نيز گفت: مساله شير موضوع جداگانه‌اي است و به كساني كه در انجام وظايف قانوني و عرضه لبنيات تخطي و تخلف كرده‌اند برخورد شد و اين روند ادامه دارد و با كساني كه از قيمت مصوب سازمان حمايت از حقوق مصرف كننده تخطي كنند، تطبق قانون برخورد خواهد شد.

تمدن گفت: برخي فكر مي‌كنند بايد بازار را رها كرد تا خودش را پيدا كند؛ شايد اين بحث در شرايط عادي منطقي باشد، اما در شرايط فعلي قابليت اجرا ندارد.

وي ادامه داد: كار بزرگ در دولت نهم و دهم انجام شد كه محصولات و كالاهاي مصرفي مردم بايد در داخل توليد شود و نبايد چشم خود را به بيرون از كشور بدوزيم كه در اين راستا طرح توسعه كشاورزي در پاسخ به اين نياز آغاز شده است.

هر كس از واردات گندم صحبت كرده اطلاعات غلط داده است

استاندار تهران با بيان اينكه در حال حاضر واردات گندم نداريم، گفت: هر كس از واردات گندم صحبت كرده اطلاعات غلط داده است، چرا كه به اندازه نياز كشور مي‌توانيم گندم توليد كنيم كه اين ميزان سالانه 13 ميليون تن است.

وي در توضيح بيشتر گفت: براي ارائه گندم و آرد استاندارد مجبور هستيم نوع مرغوبي از گندم را وارد كنيم تا با گندم داخلي مخلوط شده و گندم استاندارد در بازار توزيع شود كه اين به معناي واردات گندم نيست و در همه جاي دنيا اين روند انجام مي‌شود.

استاندار تهران كه در راديو تهران صحبت مي‌كرد در پاسخ به سئوالي مبني بر اينكه اعضاي كميسيون كشاورزي عنوان كرده‌اند تنها يك سال به خودكفايي گندم رسيديم، گفت: آمار غلط داده‌اند، چرا كه به اندازه مصرف در كشور گندم توليد مي‌كنيم.

وي در پاسخ به سئوال ديگري درباره اينكه چرا نمايندگان مردم درباره واردات گندم سر و صدا كرده‌اند؟ پاسخ داد: از خودشان بپرسيد كه اين سرو صداها براي چه بود.

عنوان مي‌شود نيروي انتظامي اجراي طرح "منع تردد خودروهاي فرسوده" را به پليس راهنمايي رانندگي ابلاغ نكرده است

تمدن در بخش ديگري از اين گفت‌وگوي راديويي درباره طرح "منع تردد خودروهاي فرسوده" كه پيش از اين اعلام شده بود از اول تيرماه اجرايي خواهد شد نيز گفت: عنوان مي‌شود نيروي انتظامي اجراي آن را به پليس راهنمايي رانندگي ابلاغ نكرده، اما آنچه كه مسلم است اين طرح اجرايي خواهد شد، البته ممكن است با كمي تاخير انجام شود.

چيزي گران نشده كه مي‌‌خواهند كرايه‌هاي تاكسي را افزايش دهند

هنوز شوراي شهر دلايل قانع كننده‌اي را براي افزايش نرخ كرايه‌هاي تاكسي اعلام نكرده است

وي بار ديگر بر مخالفت استانداري با افزايش كرايه‌هاي تاكسي تاكيد كرد و گفت: چيزي گران نشده كه مي‌‌خواهند كرايه‌هاي تاكسي را افزايش دهند. سال گذشته سه بار تعديل قيمت صورت گرفت، اما در سال جاري اتفاق جديدي رخ نداده است كه در حمل و نقل عمومي تاثير تعيين كننده‌اي داشته باشد، چرا كه نه قيمت سوخت افزايش يافته و نه قيمت عمومي افزايش نيافته است.

تمدن ادامه داد: همان زمان كه نرخ كرايه‌هاي تاكسي و ناوگان حمل و نقل عمومي را افزايش داديم، ساير افزايش‌ قيمت‌ها را در نظر گرفته‌ايم، لذا نبايد صرف ورود به سال 91 افزايش قيمتي صورت بگيرد و چندين بار استانداري مخالفت خود را با افزايش نرخ كرايه‌هاي تاكسي اعلام كرده است.

وي با بيان اينكه هنوز شوراي شهر دلايل قانع كننده‌اي را براي افزايش نرخ كرايه‌هاي تاكسي اعلام نكرده است، گفت: استانداري تاكنون به نتيجه منطقي و دلايل افزايش قيمت نرسيده، لذا همچنان بر مخالفت خود تاكيد دارد.

تمدن در بخش ديگري از اين گفت‌وگو درباره بودجه مترو تهران گفت: در حال حاضر همه ترخيص‌ها انجام شده و وارد ناوگان حمل و نقل شده و در سال 91 دولت بودجه بسيار مناسبي را براي متروي تهران در نظر گرفته كه حدود 400 ميليارد تومان است.

استاندار تهران از عملياتي شدن خط متروي تهران به فرودگاه امام خميني (ره) خبرداد و گفت: عمليات اجراي خط فرودگاه امام (ره) به سمت پرند نيز آغاز شده است.

وي همچنين خاطرنشان كرد: در بودجه سال 91 براي متروي پاكدشت و پرديس نيز اعتبارات خوبي مصوب شده است كه برخي از اين طرح‌ها 2 و برخي 3 ساله است.

تمدن با اشاره به پروژه‌‌هاي مسكن مهر نيز گفت: استان تهران 260 هزار واحد را تعهد كرده است كه تاكنون 105 هزار واحد تحويل شده و 80 هزار واحد ديگر نيز آماده است، اما با توجه به اينكه هيچ يك از واحدها را بدون امكانات آب، برق، گاز و تلفن تحويل نمي‌دهيم، پس از اتمام اجراي امكانات، اين واحدها تحويل آنها را آغاز خواهيم كرد.

به نظر مي‌رسد استفاده از اهرم «قانون» در بحث اجاره مسكن ما را به نتيجه مطلوب نرساند

اگر بحث مهاجرپذيري استان تهران تعديل نشود، مسابقه نفس‌گير عرضه و تقاضا به اتمام نمي‌رسد

استاندار تهران همچنين با اشاره به وضعيت اجاره‌‌بهاي مسكن در تهران نيز گفت: در شهر تهران و در حوزه اجازه مسكن يك نكته اصلي مطرح است و آن اينكه آيا عرضه در فرآيند مسكن به درستي انجام مي‌شود؟ در حالي كه از يك طرف سبك سازي تهران مطرح است و اينكه بايد شرايطي فراهم شود تا زندگي در تهران راحت‌تر باشد؛ اگر بحث مهاجرپذيري استان تهران تعديل نشود، مسابقه نفس‌گير عرضه و تقاضا به اتمام نمي‌رسد، چرا كه به ميزان تقاضا بايد عرضه مسكن نيز صورت بگيرد.

وي در توضيح بيشتر گفت: براساس آخرين تصميمات وزارت راه و شهرسازي مسكن مقرر شده، چارچوب‌هاي قانوني به املاك استان تهران اعلام شود، اما به نظر مي‌رسد استفاده از اهرم قانون در بحث اجاره مسكن ما را به نتيجه مطلوب نرساند و اين موضوع بايد به صورت ريشه‌اي مورد بررسي قرار گيرد.

مطالعه احداث مسكن ويژه در دو منطقه از پايتخت

تمدن گفت: به نظر مي‌رسد با عرضه زياد مسكن، قيمت اجاره بها و زمين تحت الاشعاع قرار مي‌گيرد كه در اين راستا احداث واحدهاي ويژه مسكن در شهر تهران آغاز شده و علاوه بر تهرانسر، تهران پارس و حكيميه در مناطق شمال، غرب و جنوب غرب در دست مطالعه است.

وي در پاسخ به اين سوال كه ميزان نياز مردم تهران به مسكن در طول يكسال چه تعداد است؟ پاسخ داد: در حال حاضر آمار اين تعداد را نمي‌دانم، اما آنچه مسلم است، در حال حاضر در برنامه‌هاي كوتاه مدت يا بلند مدت بر عرضه مسكن متمركز شده‌ايم.

استاندار تهران در بخش ديگري از گفت‌وگوي خود در راديو تهران درباره وضعيت فعلي استان در حوزه مبارزه با مواد مخدر از جمله توليد كنندگان مواد مخدر صنعتي گفت: سه مساله در بحث مواد مخدر به هم گره خورده‌اند كه ريشه آمدن اين مواد و توزيع آن بخشي از اين مسائل است كه از مواد سنتي به مخدرهاي صنعتي مي‌رسد.

وي تصريح كرد: وقتي ماده مخدر را به گونه‌اي جلوه مي‌دهند كه تجارت پرسود است، در كشور عده‌اي ترغيب مي‌شوند كه به سمت اين مساله بروند، اما طرح برخورد با لابراتورهاي توليد شيشه و مواد مخدر صنعتي به شدت افزايش يافته و مي‌توان گفت كه در طول هفته چندين لابراتوار توليدي مخدر صنعتي توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر و نيروي انتظامي كشف مي‌شود.

تمدن با بيان اينكه اين روند از شش ماه گذشته با شدت بيشتري آغاز شده و ادامه دارد، خاطرنشان كرد: جمع آوري معتادان از محلات و انتقال آن‌ها به مركز درماني از برنامه‌هايي است كه در سطح استان انجام مي‌شود، اما با تاخير صورت گرفته، چرا كه مقرر شده بود از ابتداي سال اين مراكز درماني راه‌اندازي شوند.
ارسال به دوستان