۱۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۲۳۱۵۷
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۴ - ۲۵-۰۴-۱۳۹۱
کد ۲۲۳۱۵۷
انتشار: ۱۶:۵۴ - ۲۵-۰۴-۱۳۹۱

تایدواتر 26 میلیارد تومان سود تقسیم کرد

در مجمع عمومی عادی سالانه این شرکت، توزیع 420 ریال سود از مجموع 767 ریال سود محقق شده برای هر سهم به تصویب رسید که با این حساب طی ماه‌های آینده بیش از 26 میلیارد تومان سود از طرف شرکت تایدواتر در بین سهامداران توزیع می‌شود.
عصرایران - مجمع عمومی عادی سالانه شرکت تایدواتر صبح روز سه شنبه 13 تیرماه و با حضور 76 درصد سهامداران در محل شرکت برگزار شد و توزیع 420 ریال سود از مجموع 767 ریال سود محقق شده برای هر سهم به تصویب رسید که با این حساب طی ماه‌های آینده بیش از 26 میلیارد تومان سود از طرف شرکت تایدواتر در بین سهامداران توزیع می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی عصرایران، در ابتدای مجمع، علیرضا چشم جهان، معاون کانتینر و لجستیک شرکت تایدواتر خاورمیانه به نمایندگی از هیأت مدیره شرکت گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های آینده تایدواتر ارائه داد.وی با بیان اینکه طی یک سال گذشته و با تلاش مدیریت و پرسنل شرکت، جایگاه بندر شهید رجایی در رتبه بندی بنادر معتبر کانتینری جهان همچنان حفظ شده است اضافه کرد: در سال گذشته تایدواتر همچنان در فهرست 100 شرکت برتر اقتصادی ایران قرار گرفت و به عنوان ”شرکت نوآور برتر سال 90" در چهارمین همایش نوآوری و عدالت اقتصادی معرفی شد.



وی به دریافت گواهینامه IMS در نواحی هرمزگان، خوزستان، گیلان و مازندران تایدواتر اشاره کرد و گفت:اخذ مجوزها و قرارگیری در فهرست‌های معتبر رتبه بندی در کشور و منطقه توسط شرکت‌های دریا بندر، رهیاب رایانه و دریاگستر کیش از شرکت‌های اقماری تایدواتر، راه اندازی خط کشتیرانی بین بندرعباس، بندر امام (ره)، خرمشهر، گناوه، لنگه، کیش، قشم و چابهار و راه اندازی خط کشتیرانی ایران-عمان-هند از جمله مهم‌ترین دستاوردهای تایدواتر در سال گذشته بوده است.

عملیات بندری

به گفته چشم جهان طی سال گذشته شرکت تایدواتر حدود 30 درصد از عملیات بندری کشور را در اختیار داشته و سهم این شرکت در بخش کانتینری نیز همچنان حدود 90 درصد است.



معاون کانتینر و لجستیک شرکت تایدواتر با بیان اینکه تلاش مدیران و پرسنل این شرکت در سال گذشته موجب شد زمان انتظار کشتی‌ها در بندر شهید رجایی از 25 ساعت در سال 89 با 40 درصد کاهش به 15 ساعت برسد اضافه کرد: مجموع این تلاش‌ها موجب شد با وجود وضعیت نامطلوب اغلب بنادر در سال 2011 و با وجود بدترین نوع تحریم‌ها بر علیه کشورمان اما بر اساس آخرین رده بندی بنادر کانتینری جهان، بندر شهید رجایی همچنان جایگاه 44 خود را در بین 100 بندر برتر جهان حفظ کند.



سرمایه گذاری 2000 میلیارد ریالی

در ادامه این مراسم مدیریت شرکت تایدواتر از سرمایه گذاری 2000 میلیارد ریالی تایدواتر در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: این سرمایه گذاری به منظور خرید تجهیزات استراتژیک در بندر امیر آباد، ساخت ترمینال کانتینری در بندر امام خمینی (ره) و احداث ترمینال ریلی در بندر شهید رجایی و توسعه حمل و نقل ریلی و زمینی و ... انجام خواهد شد.

وی در ادامه گفت: شرکت تایدواتر تنها شرکت بندری حاضر در بورس است که تمامی حساب‌های آن شفاف و در اختیار همگان است و از سوی دیگر تنها شرکتی است که تمامی درآمدهای خود را مجدداً در داخل کشور سرمایه گذاری می‌کند در حالیکه برخی شرکت‌های بندری به دلیل وابستگی به افراد سالانه میلیاردها تومان از درآمدهای کسب شده در بنادر را به کشورهای خارجی منتقل می‌کنند.

تقسیم 420ریال سود به ازا هر سهم

در ادامه این جلسه هیأت مدیره تایدواتر پیشنهاد تقسیم سود 300 ریال را به مجمع ارائه دادند که با بحث و بررسی‌های صورت گرفته با سهامداران شرکت پرداخت 420 ریال سود از مجموع 767 ریال سود محقق شده سال 90 به تصویب مجمع رسید. همچنین روزنامه‌های دنیای اقتصاد و اطلاعات همچنان به عنوان روزنامه‌های رسمی شرکت انتخاب شدند. موسسه حسابرسی شاخص اندیشان نیز به مدت یک سال دیگر موسسه حسابرسی رسمی شرکت اعلام شد.












برنامه های آینده شرکت تایدواتر

•    احداث پایانه لجستیکی 18 هکتاری (ICD)بندر امام خمینی (ره)
•    احداث انبار 15 هزار متری در سایت 10 هکتاری بندر امام (ره)
•    احداث انبار 15 هزار متری در سایت شماره 2 بندر امام (ره)
•    تأمین 50 دستگاه واگن کانتینربر
•    راه اندازی خط کشتیرانی عمان – ایران – هند
•    احداث ترمینال ریلی در بندر شهید رجایی به مساحل 8.5 هکتار
•    بهره برداری از بارج سوخت رسانی 15000 تنی
•    استمرار خرید تجهیزات استراتژیک بندری و دریایی برای حفظ و توسعه سهم از بازار
•    نگهداری و توسعه تخصصی نرم افزارهای مرتبط با فعالیت‌های شرکت
•    عرضه سهام شرکت خط کشتیرانی دریا - بندر از شرکت های تحت پوشش تایدواتر در فرابورس
•    ورود شرکت رهیاب رایانه گستر از شرکت های تحت پوشش تایدواتر به فرابورس
•    ورود به بازار خدمات مورد نیاز کشتی‌های نفتی و خدمات فراساحلی
•    توسعه فعالیت‌های لایروبی در بنادر مختلف کشور
•    مشارکت و سرمایه گذاری در حوزه‌های نفت، گاز و پتروشیمی در بنادر امام (ره)، عسلویه، بندر عباس شرکت در مناقصه خارج سازی 21 فروند شناور مغروقه در بوشهر
•    ایجاد یک تشکل تخصصی سالویج در کشور در صورت موافقت سازمان بنادر و دریانوردی





معرفی شرکت
شرکت تایدواتر خاورمیانه درتاریخ 24 اردیبهشت ماه سال 1347 به شماره ثبت 12341 و با نام شرکت داریوش با سرمایه ده میلیون ریال منقسم به یکهزار سهم در تهران تاسیس شد و بعد از چند ماه با مشارکت شرکت تایدواتر آمریکا بصورت 51 – 49 درصد، شرکت خدمات دریایی تایدواترخاورمیانه را تشکیل دادند؛ و امروز پس از گذشت 45 سال، شرکت تایدواتر خاورمیانه بزرگترین شرکت خدمات بندری در ایران با بیش از 3000 نفر پرسنل، سهم 30 درصدی از بازار بندری کشور را در اختیار دارد.












ارسال به دوستان
بهبود گره‌های تیروئیدی با چند راهکار طلایی (فیلم) طرز پخت یک غذای جدید کانادایی با یک کیلو سنگدان مرغ (فیلم) وزیر اقتصاد: عده‌ای در فضای مجازی نمی‌خواهند قیمت ارز پایین بیاید سهم بیمه‌ها در پرداخت هزینه دارو افزایش یافت (فیلم) تکذیب ورود ویروس جدید چینی به کشور (فیلم) توصیه استاندار تهران به اتباع غیرمجاز: خوداظهارانه به کشور خود بازگردید شمخانی ۷ سال پیش: هیچ نگرانی امنیتی از رفع حصر وجود ندارد (فیلم) حمله مسلحانه به پاسگاه چشمه زیارت زاهدان دفع شد اردوغان خواستار همکاری جهانی با دولت جدید سوریه شد نخستین تصاویری از شلیک سامانه پدافندی ۳۵۸ در سایت هسته‌ای نطنز (فیلم) نقش هوش مصنوعی در روزنامه‌نگاری: ابزاری برای کمک، نه جایگزین خلاقیت شنبه سامانه بارشی وارد کشور می‌شود (فیلم) میقاتی به‌زودی به دمشق سفر می‌کند شپش در میان دانش‌آموزان / آیا مدارس برای شپش تعطیل می‌شوند؟ راه‌حل‌‌های شناسایی شپش (فیلم) رویترز: افزایش تولید و صادرات نفت ایران شکست تحریم‌های غرب را نشان می‌دهد