۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۲۵۲۵۹
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۹ - ۰۸-۰۵-۱۳۹۱
کد ۲۲۵۲۵۹
انتشار: ۲۱:۰۹ - ۰۸-۰۵-۱۳۹۱

رقابت شانه به شانه اوباما و رامنی

با توجه به نرخ بیکاری بالا در آمریکا باراک اوباما رئیس جمهوری فعلی شانسی ناامید کننده تا بد برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری این کشور دارد. آمریکاییها با توجه به نظرسنجی اخیر "یو اس آی تودی" و "گالوپ" صلاحیت نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را در عرصه اقتصادی بیشتر می بینند. با این حال اوبامای دموکرات با فاصله بسیار کمی جلوتر از رامنی جمهوریخواه قرار دارد.
یک کارشناس سوئیسی با تاکید بر اینکه اوباما یک سیاست تهاجمی را در مبارزات انتخاباتی خود علیه رقیب دنبال می کند شرایط امروز وی را مشابه شرایط هشت سال پیش بوش در آستانه انتخابات ریاست جمهوری دانست.

به گزارش مهر، "لوییس پرون" کارشناس علوم سیاسی در زوریخ و مشاور سیاسی در داخل و خارج از کشور در گفتگو با روزنامه سوئیسی "تاگس انسایگر" اظهار داشت : با توجه به نرخ بیکاری بالا در آمریکا باراک اوباما رئیس جمهوری فعلی شانسی ناامید کننده تا بد برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری این کشور دارد. آمریکاییها با توجه به نظرسنجی اخیر "یو اس آی تودی" و "گالوپ" صلاحیت نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را در عرصه اقتصادی بیشتر می بینند. با این حال اوبامای دموکرات با فاصله بسیار کمی جلوتر از رامنی جمهوریخواه قرار دارد.

به اعتقاد این کارشناس سوئیسی انتخابات ریاست جمهوری در یک کشور در درجه اول یک همه پرسی درباره ریاست جمهوری فعلی است. شرایط امروز اوباما شبیه شرایط جرج بوش در هشت سال پیش است.

در بخش دیگری از این مقاله آمده است: برای یک رئیس جمهوری که هر لحظه در معرض صدمه دیدن قرار دارد حمله های  منفی علیه رقیب یک استراتژی امیدبخش  است. هدف چنین استراتژی تعریف کردن رقیب است قبل از اینکه وی موفق شود خود را تعریف کند. جرج بوش نیز در سال 2004 علیه دموکراتها از چنین استراتژی استفاده کرد. حالا اوباما مشابه چنین استراتژی را به کار می برد تا رامنی را تحت فشار قرار دهد.

این کارشناس علوم سیاسی همچنین تصریح کرد اقدامات منفی علیه رامنی البته به اوباما کمک می کنند، اما برای پیروزی در انتخابات کافی نیست. در مبارزات انتخاباتی باید رئیس جمهوری همچنین موفقیتهای خود را تبلیغ کند.

پرون بر این عقیده است که اوباما یک مبارزه انتخاباتی تهاجمی در قطبی مخالف را دنبال خواهد کرد تا طرفداران خود را به حرکت در آورد.

در بخش پایانی این مطلب آمده است: در صورتی که آمریکا در شانزده هفته آینده درگیر بحران سیاست خارجی بیشتری نشود همچنان مسائل اقتصادی در مبارزات انتخاباتی غلبه خواهد داشت. این کارشناس سوئیسی بر این عقیده است که  رامنی و اوباما تا آخر کار رقابت شانه به شانه و نزدیک به همی خواهند داشت.
ارسال به دوستان