۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۲:۱۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۲۸۸۰۸
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۰۳-۰۶-۱۳۹۱
کد ۲۲۸۸۰۸
انتشار: ۱۰:۳۵ - ۰۳-۰۶-۱۳۹۱

اعلام ارتفاع مجاز ساختمان‌ها در امتداد امواج رادیویی مراکز مخابراتی

بر این اساس، شهرداریها نیز مکلفند قبل از صدور هر گونه مجوز ساخت و ساز خارج از چارچوب بندیک، تایید لازم را از شرکت ارتباطات زیر ساخت اخذ کنند.

بر اساس مصوبه هيات وزيران، ساختمان‌های با فاصله هوایی کمتر از 200 متر از مراکز مخابراتی در شهر تهران؛ ارتفاع بلندترین نقطه ساختمان کمتر از بیست و هفت متر و در سایر شهرها؛ ارتفاع بلندترین نقطه ساختمان کمتر از 17 متر تعیین شده است.

به گزارش ايسنا، هیات وزیران بنا به پیشنهاد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی میزان ارتفاع مجاز ساختمانها در امتداد امواج رادیویی مراکز مخابراتی زیرساخت کشور را تعیین کرده است.

بر این اساس، ساختمانهای با فاصله هوایی 200 متر تا 700 متر از مراکز مخابراتی در شهر تهران؛ ارتفاع بلندترین نقطه ساختمان کمتر از 33 متر و در سایر شهرها؛ ارتفاع بلندترین نقطه ساختمان کمتر از 23 متر تعیین شده است.

بر اساس این مصوبه، ساختمانهای با فاصله هوایی بیشتر از 700 متر از مراکز مخابراتی در شهر تهران؛ ارتفاع بلندترین نقطه ساختمان کمتر از 40 متر و در سایر شهرها؛ ارتفاع بلندترین نقطه ساختمان کمتر از 30 متر تعیین می‌شود.

همچنین دولت، شورایعالی شهرسازی و معماری ایران را موظف کرده است؛ ضوابط مربوط را برای لحاظ در طرحهای جامع شهری و یا اصلاح آنها به شهرداریهای سراسر کشور ابلاغ کند.

بر این اساس، شهرداریها نیز مکلفند قبل از صدور هر گونه مجوز ساخت و ساز خارج از چارچوب بندیک، تایید لازم را از شرکت ارتباطات زیر ساخت اخذ کنند.

بر اساس مصوبه دولت، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز موظف شده است ظرف سه ماه پس از ابلاغ این مصوبه، نشانی مراکز مخابراتی زیرساخت را با ذکر موقعیت به شهرداریهای سراسر کشور اعلام کند.

طبق مفاد ماده 36 اساسنامه شرکت ارتباطات زیرساخت برای جلوگیری از مسدود شدن مسیرهای رادیویی که در سالهای قبل بر اثر ایجاد موانع از جمله ساختمانهای بلندمرتبه، در مقابل آنتنهای منصوبه ایجاد شده است، این پیشنهاد از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت تهیه و پس از تایید موانع ذیربط برای اجرا ابلاغ شد.

ارسال به دوستان