۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۵
در حاشیه
کد ۲۲۹۰۸۶

تسكين نقرس با مصرف روزانه گیلاس

کار‌شناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت دانشگاه علوم پزشکی یزد عنوان كرد: آنتوسیانین موجود در گیلاس، از قلب محافظت می‌کند و مانع از بروز بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود.

کار‌شناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: مصرف روزانه مقدار زیادی گیلاس، بیماری نقرس را تسکین می‌دهد.

 

 

 

به گزارش ايسنا و به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکی يزد، زینب یزدان پناه گفت: گیلاس میوه‌ای لذیذ و مغذی، متنوع در رنگ‌های زرد قرمز وسیاه است که سرشار از ویتامین‌ها، ماده مغذی و ترکیبات مفید است.

 

وی افزود: تحقیقات متعدد نشان داده‌اند به علت آنتی اکسیدان‌های فراوانی که در گیلاس موجود است این میوه خاصیت ضدسرطانی دارد.

 

وی در ادامه اظهار كرد: گیلاس به دلیل فلاونوئید موجود در آن از تشکیل تومورهای سرطانی در کولون پیشگیری می‌کند. کولون قسمتی از رودهٔ بزرگ است و متأسفانه سرطان آن از نظر تعداد بیماران مبتلا، سومین و از نظر تعداد مرگ و مير، دومین رتبه را دارد.

 

 

این کار‌شناس تغذیه خاطرنشان كرد: گیلاس، به ترشح اسید معده کمک می‌کند و تمیز کننده موثرکبد و کلیه است وعلاوه بر این به دفع سموم از بدن کمک می‌کند.

 

وی با بیان این که مصرف روزانه مقدار زیادی گیلاس، بیماری نقرس را تسکین می‌دهد تصریح کرد: این میوه انسولین خون را تا ۵۰ درصد افزایش می‌دهد در نتیجه باعث کاهش قند خون می‌شود.

 

یزدان پناه با اشاره به اینکه گیلاس میوه‏‌ای است که نشاستهٔ کمی دارد گفت: این میوه به علت داشتن شاخص پایین گلایسمی به طور موثر میزان قند خون را کنترل می‌کند و در نتیجه میوه مناسبی برای بیماران دیابتی به حساب می‌آید؛ البته تاکید می‌شود که به میزان توصیه شده توسط متخصص تغذیه مصرف شود.

 

وی ادامه داد: مصرف منظم گیلاس به طور موثر کلسترول و تری گلیسرید خون را کاهش می‌دهد.

 

کار‌شناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت دانشگاه علوم پزشکی یزد عنوان كرد: آنتوسیانین موجود در گیلاس، از قلب محافظت می‌کند و مانع از بروز بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه این میوه دارای چربی پایین و آب فراوانی است و انرژی بدن را افزایش می‌دهد خاطرنشان کرد: فیبر خوراکی بالایی دارد و همچنین منبع خوبی از ویتامین ث و پیش ساز ویتامین آ است.

 

این کار‌شناس تغذیه افزود: پتاسیم گیلاس باعث تثبیت میزان خون، بهبود عملکرد مغز و کاهش اضطراب و استرس می‌شود. سوخت ساز بدن را افزایش داده و به هضم غذا کمک می‌کند.

 

کار‌شناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت دانشگاه علوم پزشکی یزد یادآورشد: گیلاس جزو میوه‌هایی است که منبع غذایی "ملاتونین" هستند. این هورمون در کنترل و تنظیم ساعت بیولوژیکی بدن نقش مهمی دارد و باعث خواب راحت می‌شود.

برچسب ها: نقرس ، گیلاس
ارسال به دوستان
رانش زمین در برزیل ۹ کشته بر جا گذاشت (فیلم) مرگ دلخراش خلبان پس از سقوط هواپیما در تالاب پر از تمساح(+عکس) شاهکار معماری ژاپنی که بهترین خانۀ جهان در سال 2005 شد(+عکس) پزشکیان : با زیارت کردن و شعار دادن مشکلات حل نمی‌شود/ اگر بچه‌های ما طور دیگری شده‌اند، ما مقصریم که درست آموزش ندادیم تغییر نام ورزشگاه مشهد به‌نام « غلامرضا تختی » توسط آیت‌الله خامنه‌ای دستگیری پسر ۱۳ ساله به علت رانندگی به سمت مدرسه آغاز طرح تفکیک جنسیتی در وسایل حمل و نقل عمومی در دمشق منبع انرژی بی‌پایان، نزدیک‌تر از همیشه کوشکی : عملاً قبح مذاکره و رابطه با آمریکا شکسته شده / هر نوع مذاکره در هر سطحی زیانبار خواهد بود قتل پسر خیاط در شب سال نو میلادی در ترکیه، محاکمه در ایران روده شما به این دلایل احتمالا ناسالم است زندگی لرزان و در خطر ۳۰ یوزپلنگ باقیمانده در ایران پزشکیان: اگر در تبعیض و بی‌عدالتی هستیم راست نمی‌گوییم که شیعه هستیم (فیلم) بهترین شیوه شارژ کردن موبایل خداحافظی با ترافیک/ هوش مصنوعی چینی راه حلی قطعی برای معضل ترافیک ارائه داد