۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۳۱۲۶۲
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۱۹-۰۶-۱۳۹۱
کد ۲۳۱۲۶۲
انتشار: ۱۸:۰۷ - ۱۹-۰۶-۱۳۹۱

اجرای آزمایشی طرح جامع مالیاتی در نیمه دوم سال 91

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان مزایای اجرای طرح جامع مالیاتی از اجرای آزمایشی آن در نیمه دوم سال جاری خبر داد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان مزایای اجرای طرح جامع مالیاتی از اجرای آزمایشی آن در نیمه دوم سال جاری خبر داد.

به گزارش مهر، سید شمس الدین حسینی در اجلاس مدیران مالیاتی کشور با اعلام این خبر اظهار داشت: اجرای طرح جامع مالیاتی برگ زرین دیگری از خدمت برای ما خواهد بود.

وی ضمن تقدیر از تلاش های موثر مجموعه سازمان امور مالیاتی طی سالیان گذشته عملکرد سازمان امور مالیاتی را خوب ارزیابی کرد.
 
وزیر اقتصاد با اشاره به پیش بینی افزایش نرخ 24 درصدی رشد مالیاتها در قانون برنامه چهارم توسعه گفت: در مجموع 30 درصد افزایش رشد مالیاتها محقق شده و از برنامه هم پیشی گرفتیم.

حسینی افزود: با توجه به اینکه اقتصاد ما همچنان متکی و متأثر از درآمدهای نفتی است سهم هزینه های جاری هم رشد قابل توجهی در بودجه داشته است.
 
سخنگوی اقتصادی دولت با اشاره به سهم 7 درصدی مالیات از تولید ناخالص داخلی گفت: در سال گذشته بدون در نظر گرفتن پایه مالیاتی، 28 هزار میلیارد تومان مالیات وصول شد که بر این اساس 92 درصد از مالیات مصوب محقق شده است.

حسینی با اشاره به رشد 36 درصدی مالیات وصول شده در سال گذشته نسبت به سال 89 اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا مرداد ماه، 12 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته داریم و این نشان می دهد که در ماههای پیش رو باید تلاش هایمان بیشتر شود.
 
وی در خصوص قانون مالیات بر ارزش افزوده تأکید کرد: یکی از موفق ترین تجربیات مالیات بر ارزش افزوده در دنیا متعلق به ایران بود. وزیر اقتصاد گفت: از مجموع 28 هزار میلیارد و 300 میلیون تومان درآمد مالیاتی در سال گذشته، بالغ بر 16 هزار میلیارد و 200 میلیون تومان صرف هزینه های عمومی و 12 هزار میلیارد و یکصد میلیون تومان هزینه شهرداری ها و دهیاری ها شد.

حسینی تعداد اظهارنامه های مالیاتی در سال جاری را 4 میلیون و 500 هزار فقره عنوان کرد و افزود: تعداد اظهارنامه های ارزش افزوده از 10 هزار مورد در ماه شروع و در حال حاضر به 300 هزار مورد رسیده است. وزیر امور اقتصادی و دارایی، توزیع عادلانه درآمد، شفافیت، هدایت منابع و سرمایه های ایرانی به بخشهای تولید را از دغدغه های طرح تحول مالیاتی برشمرد.
 
وی با بیان اینکه پنجمین سال اجرای آزمایشی قانون مالیات بر ارزش افزوده در حال اتمام می باشد، تأکید کرد: باید این تجربه را مستند، آسیب شناسی و قوت شناسی کرده و این قانون را در کشور پایدار کنیم. وزیر امور اقتصادی و دارایی تأکید کرد: بجای اینکه بر پایه های محدود، نرخ ها را افزایش دهیم باید پایه های جدید ایجاد کنیم.
 
وی افزود: با همین نگاهها، تجربه کشورمان را مرور کرده و بر اساس اطلاعاتی که در سالهای مختلف صورت گرفت 3 پایه مالیات بر مجموع درآمد، مالیات سبز و مالیات بر ثروت مورد تأکید قرار گرفته و احیاء شد. حسینی خاطر نشان کرد: ثروت مشمول مالیات است اما ثروتی که در تولید مشارکت می کند معاف از مالیات بر ثروت می شود.
 
وزیر اقتصاد انتظارات خود از مجموعه امور مالیاتی را تلاش، تدبیر و پیگیری برای تحقق صد درصدی مالیات، به حداقل رساندن وقفه در دادرسی مالیاتی و برخورد احترام آمیز با مودیان مالیاتی عنوان کرد.
ارسال به دوستان