۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۹
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۳۵۸۷۰
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۳ - ۱۹-۰۷-۱۳۹۱
کد ۲۳۵۸۷۰
انتشار: ۱۶:۴۳ - ۱۹-۰۷-۱۳۹۱

وزیر ارشاد:پشت میزنشین‌ها نمی‌توانند کشور را اداره کنند

سید محمد حسینی در پنجمین جشنواره ملی علمی کاربردی با بیان اینکه فارغ‌التحصیلان پشت میزنشین نمی‌توانند کشور را اداره کنند، اظهار کرد: فارغ‌التحصیلان دانشگاهی علاوه بر داشتن مهارت کاری باید اشتغال‌زا و کارآفرین نیز باشند. وزارت ارشاد آمادگی طراحی برخی از رشته‌ها، معرفی اساتید و آموزش دروس هنری را دارد.
 وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه باید از اساتید فنون هنری خاص در دانشگاه‌ها استفاده کرد، گفت: وزارت ارشاد آمادگی طراحی برخی از رشته‌ها، معرفی اساتید و آموزش دروس هنری را دارد.

به گزارش ایسنا، سید محمد حسینی در پنجمین جشنواره ملی علمی کاربردی با بیان اینکه فارغ‌التحصیلان پشت میزنشین نمی‌توانند کشور را اداره کنند، اظهار کرد: فارغ‌التحصیلان دانشگاهی علاوه بر داشتن مهارت کاری باید اشتغال‌زا و کارآفرین نیز باشند.

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در توسعه آموزش عالی، تصریح کرد: یکی از این تاکیدات توجه به نیازهای جامعه برای ایجاد فرصت‌های شغلی و تربیت نیروهای کارآمد است که این دیدگاه در دانشگاه علمی و کاربردی وجود دارد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین با اشاره به حذف کنکور مقاطع کاردانی، گفت: درست است که این موانع از سر راه تحصیل در این مقاطع برداشته شده، اما نباید شرایط به گونه‌ای باشد که فارغ‌التحصیلی از این دوره‌ها سهل و آسان باشد.

حسینی با بیان اینکه صنایع دستی ایران باید به عنوان رشته‌های جدید مورد توجه قرار بگیرد، گفت: از کارهای دستی و هنر استقبال زیادی می‌شود. برخی از هنرها را که در افراد معدودی وجود دارد، اگر گسترش ندهیم به فراموشی سپرده خواهند شد.

وی با تاکید بر لزوم توجه به مسایل فرهنگی دانشجویان، تصریح کرد: جایگاه ویژه‌ای که فارغ‌التحصیلان کسب می‌کنند، باید با فرهنگشان متناسب باشد. اگر در این زمینه سرمایه‌گذاری کنیم، نتایج خوبی خواهد داشت.

وزیر فرهنگ افزود: اگر دانشجویان در عرصه‌های فرهنگی و هنری و تولید آثار هنری شرکت کنند، نگاهشان کمتر به سمت غرب می‌رود. این در حالی است که کشور ما همواره در معرض هجمه بوده و نیاز به آدم‌های قوی و باانگیزه دارد.

حسینی با بیان اینکه باید پیوند بین مراکز آموزشی و کارهای عملی حفظ شود، اظهار کرد: در حال حاضر 39 هنرستان هنرهای زیبا در 24 استان از جمله اصفهان، تبریز و تهران وجود دارد که حتی قدمت یکصد ساله دارد و تربیت اساتید برجسته‌ای از جمله تجویدی، فرشچیان و ممیزی را بر عهده داشته و در سطح جهانی نیز مطرح هستند.

وی در پایان افزود: در بخش آموزش نیز مراکز علمی کاربردی فرهنگی ما فعال هستند. همچنین حدود 3000 موسسه فرهنگی در کشور وجود دارد که در زمینه فرهنگی فعالیت می‌کنند.
ارسال به دوستان