۱۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۳۸۰۳۴
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۰۲-۰۸-۱۳۹۱
کد ۲۳۸۰۳۴
انتشار: ۱۶:۵۰ - ۰۲-۰۸-۱۳۹۱

پرسرعت‌ترین اینترنت را کدام کشور دارد؟

سرعت اینترنت در جهان رو به افزایش است و در این میان کشورهای آسیایی همچون کره جنوبی، ژاپن و هنگ کنگ سردمدار هستند.
 سرعت اینترنت در جهان رو به افزایش است و در این میان کشورهای آسیایی همچون کره جنوبی، ژاپن و هنگ کنگ سردمدار هستند. چین هم همچنان بیشترین میزان حملات ترافیکی مشاهده شده را به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرآنلاین، در بین کشورهایی که سرعت اینترنت متوسطی داشتند، ژاپن با 21 درصد رشد، عنوان بیشترین میزان رشد سالیانه را از آن خود کرد.

این آمار تا حدودی مطابق آماری است که اتحادیه بین‌المللی مخابرات هفته گذشته اعلام کرده بود و کره جنوبی را در صدر کشورهای دارای شاخص رشد و توسعه ICT قرارداده و نشان داده بود که ژاپن جزو 10 کشور برتر آسیایی از لحاظ سرعت اینترنت است که امسال توانسته به رتبه هشتم دست یابد.

این گزارش کشورها را بر اساس میزان مهارت‌ها، بهره‌برداری و سطح دسترسی‌شان به ICT رتبه بندی کرده بود.

کره جنوبی، ژاپن و هنگ کنگ همچنان به ترتیب در صدر قرار دارند. این سه کشور همچنین از نظر پهنای باند (با پهنای باند بیشتر از 10Mbps) بالاتر از بقیه قرار دارند؛ البته هنگ کنگ با 26 درصد رشد به همراه لاتویا در مقام سوم ایستاده است. جالب است بدانید که سنگاپور با میانگین سرعت 5.1Mbps ، در مقام چهارم آسیا و بیست و پنجم جهان قرار دارد و کشورهایی همچون استرالیا با 4.4Mbps و زلاندنو با 3.9Mbps بعد از این کشور قرار گرفته‌اند؛ در حوزه آسیا - اقیانوسیه کشور‌های تایوان، تایلند، مالزی و ویتنام به ترتیب در مقام‌های بعدی قرار دارند.

به طور کلی نقطه اوج سرعت اینترنت به طور متوسط 16.1Mbps است که نسبت به سه ماهه اول سال 19 درصد و در مقایسه با سال گذشته 44 درصد رشد داشته است؛ نقطه اوج سرعت هنگ کنگ 49.2Mbps بوده و بدین ترتیب حتی بالاتر از کره جنوبی با 46.9Mbps و ژاپن با 40.5 قرار گرفته است. سنگاپور در این رتبه بندی باز هم در مقام چهارم قرار گرفته و استرالیا هم پنجم است؛ مالزی، زلاندنو و فیلیپین نیز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

این گزارش همچنین نشان می‌دهد که بیشترین درصد حملات ترافیکی (یعنی درحدود 38 درصد) از آسیا سرچشمه گرفته که البته نسبت به سه ماهه گذشته که 42 درصد بوده کمتر هم شده است. اروپا با در اختیار داشتن 36 درصد حملات ترافیکی در مقام دوم قرار دارد و 23 درصد هم نشات گرفته از آمریکای شمالی و جنوبی است.

در بین همه این کشورها، چین به تنهایی 16 درصد حملات ترافیکی را به خود اختصاص داده و در صدر جدول قرار گرفته است؛ تایوان و هند هم به ترتیب با 5.4 و 2.9 درصد در جمع 10 کشور اول به لحاظ حملات ترافیکی قرار دارند. در این میان کره جنوبی بیشترین میزان کاهش حملات ترافیکی را داشته؛ یعنی حملات ترافیکی این کشور که در سه ماهه اول 4.3 درصد بوده در سه ماهه دوم به 2.1 درصد رسیده است.

جالب است بدانید که یک اپراتور روسی با رقم 7.5Mbps سریع‌ترین اینترنت موبایل‌ها را ارائه می‌دهد؛ البته بالاترین نقطه متوسط اوج سرعت از آن اپراتوری در انگلستان و 44.4Mbps بوده است.

38 درصد تقاضای استفاده از اینترنت از طریق اندروید گوگل صورت گرفته، 33 درصد با سافاری اپل، 23 درصد اپرا مینی و در حدود چهار درصد از بلک‌بری بوده است. بی‌شک اگر همه شبکه‌ها (نه فقط شبکه‌های همراه) را در نظر بگیریم، این آمار تغییر خواهد کرد؛ به این ترتیب سافاری با 60 درصد در مقام اول قرار می‌گیرد و سهم اندروید تنها 23 درصد خواهد بود؛ این آمار نشان می‌دهد که دستگاه‌های مجهز به اندروید بیشتر از شبکه همراه و دستگاه‌های مبتنی بر iOS از Wi-Fi استفاده می‌کنند.
ارسال به دوستان
توزیع دستورالعمل حجاب و پوشش خانم ها در شهر حماه سوریه (عکس) آغاز پیش فروش محصولات سایپا از 17 دی ماه حماس : مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل را از سر می‌گیریم نرخ تورم ترکیه به ۴۴ درصد رسید امانی سفیر ایران: پیک سیاسی ایران بدون بازرسی از فرودگاه بیروت خارج شد (فیلم) نماز جمعه عجیب اعضای تحریرالشام در سوریه (فیلم) محسن هاشمی : نان برخی ها در همین افراطی‌گری است/ بعضی افراد ۱۰۰ درصد فقیرتر شده‌اند/ اگر به دنبال حل مشکلات بودیم دلار ۸۰ هزار تومان نمی‌شد حرکت زیبای پلیس در برآورده کردن آرزوی کودک گلستانی (فیلم) درگذشت رضا رئیس طوسی عضو برجسته هیات علمی دانشگاه تهران ناپدید شدن یک جاده روستایی در خراسان‌جنوبی بر اثر بارش برف (فیلم) وزیر پیشین امنیت داخلی بریتانیا: " قاسم سلیمانی " جایگزین ندارد / ترور او مقدمه سقوط اسد بود تصاویری از آتش‌ سوزی در اسکله صیادی بندر کنگ (فیلم) قالیباف : روزی که قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفتیم، همه گریه می‌کردیم/ زخم زبان‌های منافقین هم ادامه داشت ویدئویی از صحنه جنگ تن به تن سرباز روسی و اوکراینی (هشدار: صحنه خشونت بار) اعتراض ایران به اقدام خشونت‌آمیز علیه مردم در آمریکا