۱۲ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۵:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۴۰۶۷۵
تعداد نظرات: ۹ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۲۰-۰۸-۱۳۹۱
کد ۲۴۰۶۷۵
انتشار: ۱۳:۲۶ - ۲۰-۰۸-۱۳۹۱

میت رامنی سایت پیروزی اش را هم راه اندازی کرده بود (+عکس)

در این وب سایت تاریخ معارفه رئیس جمهور جدید آمریکا در تاریخ 21 ژانویه آینده در واشنگتن اعلام شده است. همچنین لینک دفتر اطلاع رسانی و رسانه ای رامنی نیز در این سایت گذاشته شده است.
میت رامنی کاندیدای جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به اندازه ای به پیروزی خود در این رقابت اطمینان داشت که حتی وب سایتی برای پیروزی خود ایجاد کرده بود.

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، این وب سایت حتی 24 ساعت پس از اعلام نتیجه انتخابات، در دسترس کاربران اینترنت قرار داشت.

صفحاتی از وب سایت پیروی رامنی نیز در اینترنت منتشر شده است.

در یکی از این تصاویر، رامنی با عنوان "رئیس جمهور منتخب" در حالی که پشت سر او پرچم آمریکا قرار دارد، دیده می شود.

رامنی فرماندار سابق ایالت ماسوچوست آمریکا در یکی از صفحات این وب سایت توضیح می دهد: برای فرصت هایی که در مقابل ملت آمریکا قرار دارد خود را آماده کرده ام. اولین اولویت من، ایجاد فرصت های شغلی برای آمریکایی هاست.

در این وب سایت تاریخ معارفه رئیس جمهور جدید آمریکا 21 ژانویه آینده در واشنگتن اعلام شده است. همچنین لینک دفتر اطلاع رسانی و رسانه ای رامنی نیز در این سایت گذاشته شده است.

در وب سایت پیروزی رامنی، جایگاهی نیز تعیین شده تا افراد متمایل به همکاری با دولت میت رامنی بتوانند رزومه خود را از طریق این وب سایت ارسال کنند.

عکس هایی از پل راین معاون رامنی به عنوان معاون رئیس جمهور جدید آمریکا نیز در این سایت منتشر شده است که در حال پاسخ به ابراز احساسات هواداران است.

رامنی کاندیدای شکست خورده در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفته بود یک روز قبل از رای گیری، سخنرانی پیروزی خود را متشکل از 1118 کلمه تهیه کرده اما هیچ متنی را برای سخنرانی شکست تدارک ندیده بود.

باراک اوباما که در انتخابات سال 2009 به عنوان رئیس جمهور آمریکا انتخاب شده بود در انتخابات اخیر هم توانست با شکست میت رامنی، در سمت ریاست جمهوری آمریکا باقی بماند.


تصاویری از سایت پیروزی رامنی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا













ارسال به دوستان
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۴۹
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
120
133
شتر در خواب بیند پنبه دانه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
بي ادب
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
46
75
الهی بمیرم برات مادر !
علی
United States of America
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
5
215
خوب مگه قراره طرف وقتی پیروز شد تازه بره دنبال طراح سایت و ... بگرده؟
همینطور که اوباما متن شکستش را آماده کرده بود، رامنی هم باید سایت پیروزیش را آماده میکرد
حمزه کارشناس ارشد علوم سیاسی دانشگاه برلین
Germany
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
13
392
این امر در امریکا نشان از برنامه ریزی کاندیداها برای هر احتمالی دارد و می بایست به عنوان یک نقطه قوت و حتی الگو تلقی شود و نه نقطه ضعف و مایه طعنه و سخره. نامزدهای انتخابات در امریکا همسنگ آنکه برای پیروزی آماده می شوند خود را برای شکست نیز آماده می کنند. تهیه سخنرانی های شکست یا پیروزی به اتکا ساعت ها کار کارشناسی و با بهره گیری از مشاوران خبره علوم سیاسی اجتماعی و فرهنگی هر دو در ستادهای انتخاباتی ایشان انجام می شود و طبیعی است طراحی سایت پیروزی نیز به عنوان یک المان در نظر خواهد بود و آن را نمی گذارند فردای شمارش آرا و مشخص شدن نتایج شروع کنند. و اگر این اقدام را نمودند معنایش اطمینان قطعی از بردن رقابت نیست. جالب است بدانید که هر کاندیدا نه تنها متن شکست خود را آماده می کند حتی پیام تبریک نوشتاری و شفاهی به نامزد مقابل را نیز از قبل تهیه و روی تک تک جملات و کلمات آن کارشناسان و مشاورانشان کار می کنند. به نظر من این امور و کارها از وسائل و ابزار یک انتخابات منظم ، سالم و به لحاظ برگزاری حرفه ای است. حتما با اینجانب موافقید که آقای رامنی هم که تا آخرین روزها با کمترین اختلاف پشت سر آقای اوباما می آمد درصد و احتمالی از پیروزی را برای خود قائل بود و طبعا خود را برای هر دو احتمال آماده می کرد. به نظرم می بایست رسانه وزین ، منصف و تخصصی مثل شما بیشتر روی این ابعاد قضیه کار کند و امثال جناب آقای محمدی که همیشه از نوشته هایشان استفاده کارشناسی می کنیم در آستانه انتخابات سال آینده ایران روی این مسائل کار کنند و فرهنگ سازی نمایند. در غیر این صورت اگر رفتار آقای رامنی به سخره گرفته شود نتیجه ای جز نظیر کامنت سطحی و ... اول (شتر در خواب بیند پنبه دانه !) نخواهد داشت. البته نکات آموزنده دیگر نیز در انتخابات امریکا هم هست که پذیرش منطقی و با آرامش شکست در مقابل تواضع فرد پیروز از جمله آن است. به تعبیر دیگر در برابر اینکه هیچ گزندگی کلامی و رفتاری و خصوصا تشکیکی از سوی رامنی در نتیجه انتخابات و شمارش آرا دیده نشد ، هیچگونه نخوت و تکبری نیز از اوباما که طی آن بخواهد رامنی را تحقیر کند بروز نکرد. باز هم تاکید می کنم که رسالت شما در فرهنگ سازی سنگین است و البته بنابر محتوای عمومی و منش کلی آن سایت محترم انتظار مخاطبان نیز بیشتر است. موفق باشید
پاسخ ها
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
آخه چرا منفی دادن ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
از این که با افرادی چنین آگاه خواننده عصرایران هستم ، خوشحالم
ناشناس
Netherlands
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
142
28
میت رامنی شد خیط رامنی!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
8
115
هزاران لایک به کامنت حمزه کارشناس ارشد علوم
لایک لایک لایک