۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۲:۱۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۴۱۹۱۱
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۹ - ۲۷-۰۸-۱۳۹۱
کد ۲۴۱۹۱۱
انتشار: ۲۰:۱۹ - ۲۷-۰۸-۱۳۹۱

پاسخ صدر به احمدی مقدم درباره بدحجابی در مراکز درمانی

حساسیت هایی که برخی نشان می دهند با این مشکلاتی که داریم، به مصلحت کشور نیست. مسائل و موضوعاتی از قبیل حجاب، باید در مراجع تصمیم گیری فرهنگی کشور بررسی و با آنها برخورد شود.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران در رابطه با وضعیت حجاب در مراکز درمانی و اظهارات احمدی مقدم، گفت: همه باید قوانین را رعایت کنند و این طور نیست که ما نسبت به وضعیت فرهنگی مراکز درمانی بی توجه باشیم. اما معتقدیم که نگاه امنیتی و انتظامی به مسائل فرهنگی، مشکل را حل نمی کند.

به گزارش مهر، دکتر سیدشهاب الدین صدر روز شنبه در نشست خبری که در محل سازمان نظام پزشکی برگزار شد، در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در خصوص اظهارات سردار احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی که عنوان داشته بود وضعیت حجاب در برخی از بیمارستانها مطلوب نیست، عنوان داشت: سازمان نظام پزشکی در جریان تذکر به این بیمارستانها نیست و حتما دوستان نیروی انتظامی مصلحت دیده اند که ما را در جریان قرار ندهند.

وی با تاکید بر هماهنگی سازمان نظام پزشکی با وزارت بهداشت برای بررسی وضعیت بیمارستانهای دولتی و خصوصی کشور، افزود: به نظر می رسد به مسائل فرهنگی باید در جایگاه دیگری توجه کرد.

صدر با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در مورد مسائل فرهنگی کشور، گفت: همه باید قوانین را رعایت کنند و این طور نیست که ما نسبت به وضعیت فرهنگی مراکز درمانی بی توجه باشیم. اما معتقدیم که نگاه امنیتی و انتظامی به مسائل فرهنگی، مشکل را حل نمی کند. همانطور که در سطح اجتماع نیز شاهد این قبیل برخوردها هستیم.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران با تاکید بر اینکه پرداختن به لباس و پوشش مردان و زنان باید در دستگاهی مثل شورای عالی انقلاب فرهنگی دنبال شود، تصریح کرد: متاسفانه گاهی اوقات نسبت به مراکز درمانی کم لطفی می شود.

زیرا افرادی که در این بیمارستانها حضور دارند، نمونه ای از احاد جامعه هستند. به طوریکه اکثریت پرسنل و کادر درمانی بیمارستانهای خصوصی، از مراکز دولتی می آیند و همان پوششی را که آنجا دارند، در بخش خصوصی هم دارند.

صدر با عنوان این مطلب که اکثریت قاطع مردم نظام و رهبری را قبول دارند، افزود: ممکن است شکل و شمایل برخی از افراد به نوعی باشد که برای ما قابل قبول نباشد اما این به مفهوم مقابله نیست.

وی با اشاره به حضور جامعه پزشکی در همه عرصه ها و صحنه های مختلف انقلاب و جنگ، اظهارداشت: بعد از انتخابات سال 88 ، یکی از بخشهایی که بدون توجه به جریانات سیاسی، بسیار خوب به مردم خدمت ارائه داد، همین پزشکان بودند. جامعه پزشکی وارد عرصه سیاسی نشد.

صدر تاکید کرد: بنابراین، حساسیت هایی که برخی نشان می دهند با این مشکلاتی که داریم، به مصلحت کشور نیست. مسائل و موضوعاتی از قبیل حجاب، باید در مراجع تصمیم گیری فرهنگی کشور بررسی و با آنها برخورد شود.

این اظهارات در حالی عنوان شد که سردار احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی کشور هفته گذشته نسبت به وضعیت حجاب پرسنل و کادر درمانی در برخی از بیمارستانهای کشور انتقاد کرد و گفته بود که 60 بیمارستان تذکر گرفته اند و 20 بیمارستان نیز وضعیت خوبی در این زمینه ندارند.
ارسال به دوستان