۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۷
فیلم بیشتر »»
کد ۲۴۵۲۸۵

مهم‌ترین عواملی که مانع از درمان آلرژی می‌شوند

برخی افراد تصور می‌کنند که خودشان می‌توانند حساسیت‌هایشان را تشخیص دهند و درمان کنند. اما همین خود درمانی و عدم مراجعه به متخصص یکی از دلایل مهم عدم بهبود آلرژی است.

اگر به آلرژی مبتلا هستید و با وجود به کار بستن روش‌های درمانی مختلف هنوز بهبود پیدا نکرده‌اید، چند دلیل اصلی برای این عدم موفقیت وجود دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت اینترنتی اونلی‌مای‌هلت، پزشکان در یک مقاله جدید چهار عامل مهمی را که مانع از درمان آلرژی می‌شوند تشریح کرده‌اند، که عبارتند از:

- عدم پایداری و مداومت بر یک رژیم درمانی موثر؛ مردم اغلب هنگام انجام دستورالعمل‌های مربوط به درمان آلرژی معمولاً ترجیح می‌دهند برخی از توصیه‌هایی را که بر وفق مرادشان نیست و نمی‌پسندند، نادیده بگیرند و آنها را حذف کنند. برای مثال افرادی که به موی سگ‌ها حساسیت دارند‌ به رغم توصیه پزشک مبنی بر دوری کردن از سگ‌ها، راضی نمی‌شوند که از حیوان خانگی خود جدا شوند و به نگهداری از آن ادامه می‌دهند. همچنین برخی دیگر از این قبیل بی‌دقتی‌ها و بی‌قیدی مانند عدم تزریق به موقع و طبق برنامه داروهای خاص ضد آلرژی، خروج از منزل در مواقع تشدید میزان آلاینده‌ها و گرده‌های حساسیت‌زا در هوا و رفتارهایی از این دست در کاهش تاثیر روش‌های درمانی برای کنترل آلرژی نقش دارند. این فاکتور یکی از مهمترین دلایل است که مانع از بهبود آلرژی می‌شود.

- اشتباه در مصرف داروهای نسخه‌ای؛ بیماران مبتلا به آلرژی اغلب فراموش می‌کنند داروهایشان را مصرف کنند و به همین دلیل باید از روش‌ها یا ابزاری استفاده کنند که زمان مصرف داروهایشان را به آنها یادآوری کند. مشکل اینجاست که وقتی دارو به موقع خورده نمی‌شود تاثیر درمانی آن تا حد چشمگیری کاهش پیدا می‌کند. این مشکل بویژه در مورد اسپری‌های استروئیدی استنشاقی صدق می‌کند. وقتی بیمار از این داروها طبق دستور و برنامه زمانی دقیق استفاده نمی‌کند هدف کلی مصرف دارو با شکست مواجه می‌شود و درمان بی نتیجه می‌ماند.

- تشخیص اشتباه؛ یکی از مهترین راه‌های کنترل و بهبود علائم آلرژی این است که نوع حساسیت از ابتدا به درستی تشخیص داده شود. برخی افراد تصور می‌کنند که خودشان می‌توانند حساسیت‌هایشان را تشخیص دهند و درمان کنند. اما همین خود درمانی و عدم مراجعه به متخصص یکی از دلایل مهم عدم بهبود آلرژی است. گاهی اوقات خوددرمانی نه تنها ممکن است سودمند واقع نشود بلکه حتی می‌تواند عوارض نامطلوبی داشته باشد. برای مثال علائم عفونت‌ سینوسی کاملاٌ شبیه به یک واکنش آلرژیک است بنابراین توصیه می‌شود به محضی که دچار یک واکنش آلرژیک شدید قبل از هر اقدامی فوراً با پزشک خود تماس بگیرید و او را در جریان بگذارید.

- ابتلا به سایر بیماری‌ها؛ گاهی اوقات ابتلا به یک بیماری دیگر می‌تواند امکان درمان آلرژی را محدود سازد. برای مثال بیماران مبتلا به فشارخون نمی‌توانند از ترکیبات ضد احتقان برای بهبود واکنش‌های آلرژیک استفاده کنند. به همین دلیل پزشکان نیز باید هنگام تجویز دارو برای مبتلایان به آلرژی این تداخلات دارویی احتمالی را به دقت مورد بررسی و توجه قرار دهند. بیماران اغلب براساس ترکیبات بیوشیمیایی بدن خود به داروهای آلرژی واکنش نشان می‌دهند به همین خاطر پزشکان ممکن است در برخی موارد نتوانند روش درمانی مناسب را برای بیمار خود پیدا کنند.

ارسال به دوستان
تماشای مسیر حرکت هوا در ریه به‌صورت زنده (+ عکس) اقلیت‌های جنسی ایران؛ آموزش‌‌های اشتباه دانشگاهی آخرین تقلای حامیان مافیای فیلترشکن چگونه شکست خورد؟! آقای پزشکیان؛ نامه پایداری‌ها را باز نکرده، پس بفرستید چشمه خواری پدیده‌ای جدید و ویرانگر / آب را از گلوی حیات وحش در می‌آورند تا استخرشان را پر کنند (فیلم) شاه در پاسخ به خبرنگار آمریکایی: ما از شما همبرگر نمی‌خریم/ از شوروی اسلحه خریدیم/ کاسترو آشوبگر است کدام کشور بیشترین زیردریایی نظامی را در نیروی دریایی خود دارد؟(+عکس) قتل مرد پولدار به دست پسر و عروسش بهترین روش‌ پیشگیری از درد؛ این دو مورد دردهای شایع بدن هستند ازدحام برای دریافت غذا در غزه (فیلم) ابراز بی‌گناهی شهروند ایرانی در پرونده حمله به پایگاه آمریکا در اردن هدیه فورد، جنرال موتورز و تویوتا به دونالد ترامپ داستان فيلترينگ و «مسعود»ی كه بايد مراقب پزشكيان باشد / رئیس جمهور بداند كه گاهی باید قواعد بازی را بهم زد کمبود کدام ویتامین باعث پوسیدگی دندان می‌شود؟ سهم موتورسیکلت ها در آلودگی هوای تهران