۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۶
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۴۶۲۸۸
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۲۶-۰۹-۱۳۹۱
کد ۲۴۶۲۸۸
انتشار: ۱۴:۲۵ - ۲۶-۰۹-۱۳۹۱

مصرف گاز 15 درصد بیشتر شد

در حالی مصرف گاز نسبت به مدت مشابه در سال گذشته با حدود 15 درصد افزایش مواجه بوده که تنها مشترکین گاز در شهرها و روستاها بیشتر شده‌اند و هیچ منبع جدید تولید گازی در کشور هنوز وارد مدار تولید نشده است.
مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید، انتقال و توزیع گاز شرکت ملی گاز از رشد 15درصدی مصرف گاز طی دیروز و امروز با سردتر شدن هوا خبر داد و گفت: 430 میلیون مترمکعب گاز در بخش خانگی و تجاری مصرف شد.

به گزارش تسنیم، حسن منتظر تربتی مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری را در بیست و پنجم و بیست و ششم آذر ماه سال جاری 430 میلیون مکعب عنوان کرد و گفت: مصرف گاز در این روز نسبت به سال گذشته نزدیک به 15 درصد افزایش یافته که ناشی از افزایش تعداد مشترکین بخش خانگی و تجاری است.

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه بیش از 82 درصد گاز تولیدی کشور در بخش تجاری و خانگی مصرف می‌شود، افزود: در حال حاضر ظرفیت تولید گاز در کشور حدود 600 میلیون مترمکعب است و تولید گاز حدود 520 میلیون مترمکعب بوده و از این مقدار، 430 میلیون مترمکعب تنها در بخش خانگی و تجاری مصرف شده که این به نوبه خود رکورد جدیدی را در مصرف در سال جاری به ثبت می‌رساند.

وی در پایان یادآور شد: خوشبختانه تا این لحظه با ثبت رکورد جدید در مصرف گاز، با قطعی گاز و یا افت فشار در هیچ نقطه‌ای از کشور مواجه نبوده‌ایم که این حاکی از اطمینان خطوط انتقال گاز است. این در حالی است که صادرات گاز ایران به ترکیه نیز همانند گذشته و طبق قرارداد در جریان است.

 در حالی مصرف گاز نسبت به مدت مشابه در سال گذشته با حدود 15 درصد افزایش مواجه بوده که تنها مشترکین گاز در شهرها و روستاها بیشتر شده‌اند و هیچ منبع جدید تولید گازی در کشور هنوز وارد مدار تولید نشده است.

هرچند وزیر نفت بارها از بهره‌برداری سه فاز جدید پارس جنوبی در سال جاری خبر داده، اما این در حالی است که از سال 87 تاکنون هیچ‌یک از فازهای جدید پارس جنوبی به بهره‌برداری نرسیده است.

مدیران مربوطه تقریبا دو هفته پیش از قطع گاز 45 نیروگاه در اقصی نقاط کشور خبر دادند تا گاز مصرفی در نیروگاه‌ها در بخش خانگی و تجاری مورد استفاده قرار گیرد تا نقطه‌ای از کشور با قطعی یا افت فشار مواجه نشود. به نظر می‌رسد چنین وضعیت مصرفی در کشوری که دومین دارنده مخازن گازی دنیاست، نه تنها موجب می‌شود که تراز مصرف انرژی همچنان منفی باقی بماند، بلکه قراردادهای صادرات گاز در سال‌های آینده نیز با مشکل مواجه شود.
ارسال به دوستان