۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۶۰۶۵۸
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۱۳-۱۲-۱۳۹۱
کد ۲۶۰۶۵۸
انتشار: ۱۰:۰۱ - ۱۳-۱۲-۱۳۹۱

عرضه ته مانده مغازه‌ها در نمايشگاه‌هاي بهاره مردم را راضي نكرد!

یک زن خانه دار نیز گفت: این نمایشگاه دست نمایشگاه های دیگر را از پشت بسته زيرا به سختی جنسی را برای خرید پیدا می کنیم ضمن اينكه قیمت آن هم با بیرون تفاوتی ندارد و فروشندگان هم کوچکترین تخفیفی نمی دهند.
نمایشگاه بهاره و عرضه مستقیم کالا در شهرها و استانهاي مختلف، هر سال موافقان و مخالفاني دارد كه البته به نظر مي رسد امسال مخالفان و منتقدان اين نمايشگاه‌ها به ويژه در استان يزد و البته برخي شهرستانها نظير ابركوه بيشتر است و مردم رضايتي از برپايي آن ندارند.

به گزارش مهر، نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا که به بهانه های مختلف و در  این روزها برای تأمین اقلام مورد نیاز مردم در نوروز برپا شده است، باید پاسخگوی این نیازها باشد.

اما آنچه که در شهرستان ابرکوه، ظرف چند سال گذشته انجام شده، کمتر به این مسئله پرداخته است.

در نمایشگاهی که امروز چهارمین روز خود را سپری می کند، این مشکلات نماد بارزتری دارد به طوری که نه مردم بازدید کننده و نه غرفه داران از آن راضی نیستند.

10 غرفه از 50 غرفه نمايشگاه خالی است/ گرانی عامل عدم استقبال فروشندگان

در بازدیدی که در دومین روز از این نمایشگاه که به گفته مسئولان در خبرها با 50 غرفه در محل سالن شهید رجایی برپا شده، داشتیم و در گفتگوهای انجام شده به وضوح به میزان این نارضایتی ها پی بردیم.

از تعداد 50 غرفه نمایشگاه حدود 10 غرفه خالی مانده است که به گفته برخی از غرفه داران، علت آن گرانی قیمت آنها بوده است.

یکی از غرفه داران گفت: در نمایشگاه های قبلی 12 متر فضا را به قیمت 180 هزارتومان به ما واگذار می کردند ولی اکنون متراژ غرفه ها کاهش يافته و قیمت ها به 300 هزار تومان افزایش پیدا کرده است.

سالن برگزاری نامناسب است

وی افزود: علاوه بر این، سالن برگزاری فاقد امکانات لازم است و گاهي شاهد قطع برق در زمان اوج بازدید مردم هستیم و حتی یک بلندگو نیز برای راهنمایی مردم به غرفه ها و حداقل پخش یک موزيك تعبیه نشده است.

یکی دیگر از فروشندگان نیز اظهار داشت: به نظر می رسد کسانی که برای غرفه ها نمایشگاه قیمت تعیین کرده اند، از دور هم دستی بر آتش نداشته اند و حتی از قیمت غرفه در نمایشگاه های شهرهای اطراف و حتی مرکز استان بی اطلاع بوده اند.

یک زن خانه دار نیز گفت: این نمایشگاه دست نمایشگاه های دیگر را از پشت بسته زيرا به سختی جنسی را برای خرید پیدا می کنیم ضمن اينكه قیمت آن هم با بیرون تفاوتی ندارد و فروشندگان هم کوچکترین تخفیفی نمی دهند.

ارائه اجناس بي کیفیت/ فروشندگان براي فروش ته مانده هاي مغازه به نمايشگاه آمدند


یک فروشنده در این زمینه و در پاسخ به این مشتری گفت: با کرایه های سنگین غرفه نمی توانیم چندان ملاحظه ای در این زمینه داشته باشیم و خودمان نیز قبول داریم که چانه زدن کار مشتری است و باید تخفیف هایی را در نظر بگیریم.

یکی از بازدیدکنندگان در حال خروج از نمایشگاه گفت: در این نمایشگاه نتوانستم هیچ خریدی داشته باشم چون اقلام مورد نیاز من و خانواده پیدا نشد.

دارایی افزود: معدود غرفه هایی نیز که در این نمایشگاه به ارائه مایحتاج مردم می پرداختند، اغلب کالاهای مرغوبی را عرضه نمی کردند و به نظر می آمد که برای فروش ته مانده اجناس خود به فروشگاه آمده اند.

یکی از بازدید کنندگان با اشاره به اینکه گفته می شود، هدف از برگزاری این نمایشگاه تأمین اقلام مورد نیاز مردم است، گفت: اگر منظور مسئولان توزیع اقلامی مانند مرغ است، لازم نیست که مردم را به نمایشگاهی در این فاصله از شهر که راه دسترسی مناسبی نیز ندارد، بکشانند در حالی که همیشه این کار توسط مغازه داران و فروشگاه های زنجیره ای انجام می شده است و چند روز قبل نیز مرغ به همین صورت در سطح شهر پخش شده است.

دستفروشان دوره گرد در جمع فروشندگان نمايشگاه

یعقوب زاده از دیگر بازدید کنندگان نیز گفت: اجناسی که در معدود غرفه های تأمین پوشاک به نمایش در آمده است، اجناس مد روز نیستند و گاهي مشاهده می کنیم که برخی از دستفروشان دوره گرد و یا کسانی که در جمعه بازار فعالیت می کنند، تنها به دلیل این که در این روزها، شلوغی این محل بیشتر است به این محل روی آورده اند و با توجه به اینکه در جمعه بازارها اجناسی عمدتأ بی کیفیت عرضه می شود، تکلیف نمایشگاه مشخص است.

نیمی از نمایشگاه با اهداف برگزاری آن سنخیت ندارد/ فروش اقلام غیر ضروری

با نگاهی گذرا به غرفه های موجود می توان در مورد اهداف این نمایشگاه قضاوت کرد.

به غیر از 10 غرفه ای که خالی مانده است، می توان شاهد پرشدن شش غرفه توسط اسباب بازی فروشی ها، دو غرفه فروش لواشک و آلوچه، اختصاص قسمت بزرگی از محل نمایشگاه که در نمایشگاه های قبلی محلی برای عرضه مبل اختصاص داده می شد به فروش پکیج و آبگرمکن دیواری، غرفه فروش قاب و تزیینات هستیم.

فروش لوازم پلاستیکی منزل نیز در این نمایشگاه غرفه های زیادی را به خود اختصاص داده است.

یک غرفه نیز به فروش بستنی قیفی اختصاص داده شده است.

عرضه پسته 37 هزار تومانی در تنها غرفه فروش آجیل

در این میان یک غرفه به آجیل فروشی اختصاص داده شده که در آن شاهد فروش پسته با قیمت 37 و 38 هزار تومان هستیم که با قیمت های مصوب هیچ سنخیتی ندارد و به گفته مردم محصول ارائه شده از نوع چندان با کیفیتی نیز نیست.

دو غرفه کفش و یک غرفه فروش کیف نیز در این نمایشگاه چندان به چشم نمی آیند. البته در میان تعداد پوشاک فروشان بیش از دیگران است.

چند غرفه نیز توسط یکی از مغازه داران ابرکوه که در اکثر نمایشگاه ها حضور دارد به فروش محصولات خواربار اختصاص دارد که می توان از آن به شلوغ ترین غرفه تعبیر کرد.

مردم دست خالی از نمایشگاه باز می گردند/ در اهداف برگزاری نمایشگاه تجدید نظر شود

با نگاهی به این نمایشگاه در می یابیم که بیش از نیمی از محیط نمایشگاه به محل فروش اقلامی غیر ضروری در ایام عید اختصاص دارد و اغلب بازدیدکنندگان با دست خالی نمایشگاه را ترک می کنند.

مواردی که ذکر شد این مسئله را آشکار می کند که مسئولان باید یکبار برای همیشه اهداف برگزاری این نمایشگاه ها به خصوص در شهرهای کوچک را مورد بازبینی قرار دهند.

برای پر کردن اوقات فراغت به نمایشگاه می آییم

تبلیغات رنگارنگی که در سطح رسانه ها برای تشویق مردم به حضور در این نمایشگاه ها صورت می گیرد اگر چه ممکن است در برخی از شهرهای بزرگ و با استقبال تولید کنندگان برای مردم منافعی در برداشته باشد اما در شهرهای کوچکی مانند ابرکوه باعث دلزدگی مردم از این نمایشگاه ها می شود.

برخی از مراجعان به نمایشگاه ابرکوه عنوان می کنند که یکی از دلایل اصلی آنها برای حضور در چنین محلی پرکردن اوقات فراغت است در حالی که هدف این نمایشگاه به گونه ای دیگر پيش بيني شده است.
ارسال به دوستان