۳۰ شهريور ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۶۱۰۳۶
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۱۵-۱۲-۱۳۹۱
کد ۲۶۱۰۳۶
انتشار: ۰۸:۳۵ - ۱۵-۱۲-۱۳۹۱

طبیب زاده: قوه قضائیه بداخلاقی‌ سیاسی کاندیداها را اعمال قانون کند

طبیب‌زاده با بیان اینکه رعایت تقوای سیاسی فضای تهمت و افترا در جامعه را از بین می‌برد، اضافه کرد: رعایت تقوای سیاسی صرفا جنبه فردی ندارد بلکه گروه‌ها و احزاب سیاسی باید پایبند به اخلاق اسلامی و دینی باشند. قوه قضائیه می‌تواند ضمن تعیین مجازات با بداخلاقی‌ و بی‌تقوایی‌های سیاسی برخورد و اعمال قانون کند.
نماینده تهران گفت: قوه قضائیه می‌تواند ضمن تعیین مجازات، با بداخلاقی‌ و بی‌تقوایی‌های سیاسی کاندیداها برخورد و اعمال قانون کند.

به گزارش فارس، زهره طبیب‌زاده نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم رعایت اخلاق سیاسی در رقابت‌های انتخاباتی اظهار داشت: از آنجا که عرصه انتخابات، عرصه رقابت است، از این رو طبیعی‌ است که مباحث جانبی پیرامون صلاحیت‌ کاندیدا در این فضا به وجود می‌آید.

وی با اشاره به تفاوت شیوه‌های حکومتی میان دولت‌ها افزود: از آنجا که جمهوری اسلامی ایران بر اساس حکومت دینی است، بنابراین باید با شیوه‌های حکومتی کشورهایی که تابع هیچ‌گونه قانون و قاعده اخلاقی، مذهبی و دینی آن هم در قالب انتخابات نیستند، تفاوت داشته باشد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر بحث سبک زندگی خاطرنشان کرد: بحث سبک زندگی مورد تأکید مقام معظم رهبری باید در رفتارهای انتخاباتی مسئولان سیاسی جامعه هم بروز و ظهور پیدا کند، چراکه به کارگیری شیوه‌های اخلاقی درست در برخوردهای سیاسی مانع ایجاد تنش‌ و بداخلاقی‌های سیاسی می‌شود.

طبیب‌زاده با انتقاد از اینکه برخی مسئولان اخلاق دینی را در امور سیاسی دخالت نمی‌دهند، تصریح کرد: زمانی که یک جریان سیاسی در جهت اثبات یا نفی سیاست‌های دیگران گام برمی‌دارد، به ناچار باید به نقد عملکرد سیاسی گذشتگان نیز بپردازد، از این رو طبیعی است که در این روند نمی‌توان توقع داشت که اختلافات به میان نیاید.

وی با بیان اینکه بداخلاقی‌های سیاسی در اثبات مواضع فردی کاندیدای ریاست جمهوری به وجود نمی‌آید، ادامه داد: طرح مواضع و برنامه‌های آتی رقبای سیاسی به تنهایی هیچ مشکلی را ایجاد نمی‌کند و زمانی این مواضع به بداخلاقی‌های سیاسی تبدیل می‌شود که در نقطه مقابل رقیب و نفی خود قرار گیرد.

نماینده تهران با بیان اینکه کاندیدای ریاست جمهوری باید تقوای سیاسی را در رفتارهای سیاسی رعایت کنند، بیان داشت: رقبای انتخاباتی نباید خصوصیاتی را که رقیب واجد آن نیست، به او نسبت دهند، چراکه تقوای سیاسی حکم می‌کند آنچه را که در مورد رقیب اثبات نشده است را بیان نکنند.

طبیب‌زاده با بیان اینکه رعایت تقوای سیاسی فضای تهمت و افترا در جامعه را از بین می‌برد، اضافه کرد: رعایت تقوای سیاسی صرفا جنبه فردی ندارد بلکه گروه‌ها و احزاب سیاسی باید پایبند به اخلاق اسلامی و دینی باشند.

وی با بیان اینکه نمی‌توان با تضعیف رقبا، انضباط دینی را در جامعه حاکم کرد، گفت: گاهی نیاز است که با استفاده از قانون، انضباط سیاسی در مناسبات کلان سیاسی جامعه حاکم شود و چنانچه کاندیدای ریاست جمهوری بدانند که در صورت تخلف، به لحاظ قضایی مورد پیگرد قرار می‌گیرند، در برخورد با رقبا ملاحظات را رعایت خواهند کرد.

نماینده تهران در پایان یادآور شد: قوه قضائیه می‌تواند ضمن تعیین مجازات با بداخلاقی‌ و بی‌تقوایی‌های سیاسی برخورد و اعمال قانون کند.
ارسال به دوستان
کانادا تمامی پروازها به اسرائیل را لغو کرد سانحه برای پرواز تهران- کرمان / مسافران سالم هستند 6 نکته درباره توهین نماینده طالبان به سرود ملی ایران : از پیجرهای لبنان تا مهاجران افغان وزیر اقتصاد تایوان : قطعات پیجرهای منفجر شده در لبنان ساخت تایوان نبودند محمود حکیمی ، نویسنده و پژوهشگر درگذشت روسیه : انفجار پیجرها نوع جدیدی از حمله تروریستی است پزشکیان به دنبال «پل» است؛ به «اون یکی» گفتن گیر ندهیم! سوال عضو دولت رئیسی درباره علت سقوط بالگرد: نارنجک سایبری نبود؟ هواشناسی : منتظر پاییز و زمستان غیرمنتظره باشید کرباسچی : وضعیت اینترنت برای مردم زجردهنده است/ ۲۰ سال پیش، بحران‌های زندگی مردم مثل امروز نبود مرعشی : فائزه هاشمی موضوع نامه را خاتمه یافته می‌داند درباره یکی از کثیف ترین دروغ های سیاسی معاصر ایران: آن 110 میلیون دوز کار چه کسی بود؟ پذیرایی هواپیمایی ترکیه از مسافران خود با «نخستین نان جهان» موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات حدود سه هزار نفر از محکومان همدستی دلار و بورس برای شکست سرمایه‌گذاران ایرانی / مسیر طلا از ارز و بازار سرمایه جدا شد