۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۱:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۶۲۶۵۹
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۲۳-۱۲-۱۳۹۱
کد ۲۶۲۶۵۹
انتشار: ۱۱:۴۹ - ۲۳-۱۲-۱۳۹۱

بی ثباتی اقتصادی و قوانین دست و پا گیر؛ تهدیدی برای رشد صنعت بیمه

از سوی دیگر، 33 درصد نیز بر این باورند که سرایت ریسک ها اقتصادی از سیستمی به سیستم دیگر، اصلی ترین چالش در برابر شرکت های بیمه و بیمه اتکایی است.
صنعت بیمه -  بی ثباتی ادامه دار در اقتصاد جهان، تدوین قوانین و بروز بحران های جدید، اصلی ترین چالش هایی هستند که صنعت بیمه در سرتاسر جهان را تهدید می کند.

به گزارش سایت تخصصی صنعت بیمه به نقل از اکونومیست، بر اساس تحقیقات جدیدی که شرکت "بی ان وای میلون" (BNY Mellon) یکی از بزرگترین شرکت های ارائه کننده خدمات مشاوره در حوزه سرمایه گذاری و مدیریت در جهان، انجام داده است "شرکت های بیمه برای حذف قدرت رقابتشان بر اساس ریسک های جدید، درباره روش های تجاری و ارائه محصولات جدیدتر، بیشتر از گذشته تامل کنند."

شرکت های بیمه باید به نیازهای مشتریان خود پاسخ دهند و در دو دهه آینده نقش موثر در اقتصاد و اجتماع داشته باشند.

طبق نظرسنجی انجام شده توسط این شرکت، بی ثباتی اقتصادی، چالش اصلی پیش روی بیمه گران عمر و غیرعمر تا 2030 میلادی است. این در حالی است که 34 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی معقدند که تدوین قوانین، دومین چالش بزرگ برای بیمه گران عمر است.

از سوی دیگر، 33 درصد نیز بر این باورند که سرایت ریسک ها اقتصادی از سیستمی به سیستم دیگر، اصلی ترین چالش در برابر شرکت های بیمه و بیمه اتکایی است.

بنا بر این گزارش، 70 درصد افراد شرکت کننده در این تحقیقات بر این نکته تاکید می کنند که اکنون افراد پس انداز شخصی و حقوق بازنشستگی کافی ندارد و این امر یکی از پیامدهای بلندمدت قوانین جدید است. از سوی دیگر، 51 درصد نیز معتقدند "قوانین کنونی و قواعد حسابداری بیمه گران را تشویق می کند از  محصولات ضمانت شده دوری کنند و به همین دلیل خطرات کمتری در کمین آنان قرار می گیرد."

45 درصد پاسخگویان به این تحقیق اعلام کردند که سازمان های بین المللی باید همکاری با کشورهای در حال توسعه را در اولویت قرار دهند تا ارزش بیمه های بلایای طبیعی و دیگر انواع بیمه بیش از گذشته مشخص شود. به باور آنان، بدون اطلاعات کافی بیمه گران اتکایی ممکن است نتوانند بیمه های اتکایی بلایای طبیعی را در بازارهای نوظهور فراهم کنند و اگر بیمه گران اتکایی از این بازارها دوری کنند، افراد و شرکت های جهانی بدون پوشش بیمه ای باقی می مانند.

"پل ترینور" مدیر بخش بیمه اروپا، خاورمیانه و آفریقا در "بی ان وای میلون"،  در این باره می گوید:  اگر  بیمه گران بر این باور باشند که با اجرای قوانین جدید از صلاحیت اصلی آنان برای تغییر ریسک های مالی کاسته می شود، ما با چرخه بدی در صنعت بیمه مواجه می شویم.

او ادامه می دهد: افراد در این چرخه سرمایه کافی برای آینده ندارند و مجبورند به دولت ها تکیه کنند. دولت ها هم نمی توانند این بار اضافی را تحمل و جبران کنند؛ از همین رو  بدهی های بلندمدتشان بسیار افزایش می یابد.

ارسال به دوستان
دوربین دنده عقب ۷۰ سال قبل اختراع شد! (+عکس) سفر به عصر قاجار؛ از روزهای «سلام» تا وقتی «انقراض» به یک قدمی رسید(عکس) سقوط مرگبار یک کودک از ساختمانی مرتفع (فیلم) ۱۰ گل فراموش نشدنی دیوید بکام (فیلم) تقویت سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل با قرارداد ۵۵۰ میلیون دلاری صدور سند حدنگاری برای تمامی اراضی جزیره ابوموسی؛ تثبیت مالکیت ایران لحظه جدال مرگبار دو تمساح غول پیکر (فیلم) دیدار وزیر صنعت ایران با پوتین؛ رایزنی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی نتانیاهو مدعی شد: چهره خاورمیانه را تغییر خواهیم داد شکست منچستر یونایتد مقابل ولورهمپتون؛ ادامه روزهای کابوس‌وار شیاطین سرخ هنرنمایی زیبا چترباز‌ها در آسمان جزیره کیش (فیلم) اتحادیه عرب ایران را به «دامن زدن به نزاع» در سوریه متهم کرد؛ سکوت در برابر تجاوزات اسرائیل مسدودسازی ۴۰ سایت و صفحه اینستاگرامی فروش داروهای غیرمجاز توسط پلیس فتا فرود اضطراری پرواز مشهد-نجف در کرمانشاه فرآیند طراحی و تولید خودروی شاسی بلند غول پیکر شامان روسی (فیلم)