۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۶۳۱۹۸
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۲۶-۱۲-۱۳۹۱
کد ۲۶۳۱۹۸
انتشار: ۱۷:۵۷ - ۲۶-۱۲-۱۳۹۱

سرطان در کمین کارکنان زن در شیفت شب

این تحقیقات همچنین نشان داد: فقط زنان 50 ساله‌‌ای که در شیفت شب کار می‌کردند به طور قابل توجهی به سرطان تخمدان مبتلا بودند.
فارس: محققان در جدیدترین تحقیقات خود هشدار دادند که کار در شب ممکن است زنان را به سرطان مبتلا سازد.

به گزارش پایگاه خبری هلث‌دی‌نیوز آمریکا، تحقیقات جدید نشان داد: زنانی که در شیفت شب کار می‌کنند ممکن است با خطر ابتلا به سرطان تخمدان روبه‌رو شوند.

این تحقیقات در مورد تخمدان پیشرفته در 390 نفر افراد مبتلا در مرز این بیماری و بیش از 1800 زن بدون سرطان تخمدان انجام گرفت.

این زنان 35 تا 74 ساله بودند که در زمینه مراقبتهای بهداشتی، ‌خدمات غذا و اداری مشغول به کار بوده‌اند.

یافته‌ها نشان داد: نزدیک به 27 درصد از زنان مبتلا به سرطان مهاجم که‌ در شب کار می‌کردند با حدود 32 درصد از افراد در مرز بیماری و در حدود 22 درصد از افرادی که فاقد سرطان تخمدان بودند با هم مقایسه شدند.

با توجه به این تحقیقات، کار شیفت شب با افزایش 24 درصدی خطر ابتلا به سرطان پیشرفته و 49 درصدی افزایش خطر ابتلا به سرطان اولیه همراه است.

این تحقیقات در 14 ماه مارس در «مجله آکیوپیشینال اند اینوایرمنتتال» (Occupational and Environmental Medicine) منتشر شد.

این تحقیقات همچنین نشان داد: فقط زنان 50 ساله‌‌ای که در شیفت شب کار می‌کردند به طور قابل توجهی به سرطان تخمدان مبتلا بودند.

بر اساس این تحقیقات، افزایش خطر ابتلا به سرطان در زنانی که در شیفت شب کار می‌کنند، می‌تواند با هورمون ملاتونین همراه باشد.

هورمون ملاتونین تنظیم کننده هورمون‌های تناسلی، به ویژه استروژن‌ است و به طور معمول در شب تولید می‌شود اما توسط نور سرکوب می‌شود.

تولید ملاتونین در بدن، در شب ١٠ برابر میزان آن در روز است و این هورمون در کنار وظایف دیگر، فعالیتهای بدن هنگام خواب را تنظیم می‌کند و به جهت ارتباط ترشح آن با نور، به تنظیم خواب و بیداری کمک می‌کند.

میزان ملانونین در بدن انسان در روزهای زمستان که تابش نور صرفاً چند ساعت است، افزایش می‌یابد. خستگی و احساس خواب، افسردگی زمستانی و ناراحتی‌های هنگام خواب می‌تواند از نتایج فصل زمستان باشد، بدین خاطر پیاده روی در روزهای این فصل توصیه می‌شود.

پایین بودن مقدار ملاتونین در بدن می‌تواند باعث بی‌خوابی شود. بدن با افزایش سن، ملاتونین کمتری تولید می‌کند که در نتیجه مدت خواب به طور میانگین کاهش یافته و باعث بی‌خوابی می‌شود.

حتی کارهای شیفتی و سفرهای دور نیز می‌تواند بر مقدار ملاتونین در بدن به خاطر تغییر ساعات خواب و بیداری تأثیر منفی داشته باشد. ملاتونین یک هورمون مهم، محافظ و یک آنتی اکسیدان قوی است.

پژوهش‌های قبلی نشان داده است که شیفت شب کار ممکن است با افزایش خطر ابتلا به سرطان پستان در ارتباط باشد.

با وجود اینکه این تحقیقات ارتباط بین شیفت شب کار و افزایش خطر ابتلا به سرطان تخمدان را نشان داده است اما یک رابطه علت و معلولی را ثابت نمی‌کند.
ارسال به دوستان
عراقچی در پکن : بحث هسته‌ای ما در سال جدید با وضعیتی مواجه خواهد شد که نیاز داریم مشورت‌های بیشتری داشته باشیم بازداشت شیعیان در نیجریه توسط پلیس عراقچی: پرونده هسته‌ای نیازمند مشورت‌های بیشتر است (فیلم) علم الهدی : اگر مردم فتنه شناسی را فراموش کنند ، دشمن نظام اسلامی را براندازی می‌ کند تصاویری از حملات هوایی اسرائیل به یمن (فیلم) در باب حقوق بومی ها دادستان گنبدکاووس : بزرگترین قمارخانه شرق گلستان پلمب شد امام جمعه کرج : باید بررسی شود چه کسانی دنبال این هستند که فضای مجازی بدون کنترل در اختیار همه قرار گیرد تصاویر دیده نشده از بیماری کبد از کبد چرب تا کبد فیبروز (فیلم) انتقاد کاظم صدیقی از فضای مجازی ؛ امروز اسلحه دشمن با وجود شبکه های مجازی، جنگ نرم است تلاوت فوق العاده‌ای از مصطفی غلوش در ایران: سوره الرحمن (فیلم) وزارت بهداشت : مازوت سوزی سلامت مردم را تهدید می کند گفتند فیلمت را بدون حجاب بساز تا از جشنواره برلین جایزه بگیری (فیلم) محمد الجولانی زیر کت و شلوارش سلاح پنهان می‌کند (فیلم) اسحاق جهانگیری : روزهای سختی در پیش است، راهی جز مذاکره نداریم/ من هم مثل مردم، نگرانم