۳۰ شهريور ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۶۶۱۶۳
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۶ - ۲۱-۰۱-۱۳۹۲
کد ۲۶۶۱۶۳
انتشار: ۱۲:۴۶ - ۲۱-۰۱-۱۳۹۲

تفاوت قیمت خودرو وارداتی از نمایندگی تا بازار

از سوی دیگر اختلاف قیمت یکی دیگر از خودروهای این برند کره‌ای، به ۸۷میلیون تومان نیز رسیده است. رکورددار تفاوت قیمت هیوندای مربوط به هیوندای سنتنیال است؛ چرا که تفاوت قیمت این خودرو از نمایندگی تا بازار ظاهرا ۱۲۰میلیون تومان است.

چند سال پیش بود که تفاوت قیمت خودروهای داخلی از کارخانه تا نمایندگی خبرساز شد. این تفاوت قیمت سود فراوانی را روانه جیب دلالان و سودجویان کرده بود. البته لازم به ذکر است که این تفاوت‌ها همچنان ادامه دار است و هیچ اقدام و قانونی نتوانست این راه کسب سود را از دلالان بگیرد.

به گزارش افکارنیوز، در حالی این تفاوت قیمت تنها در بازار خودروهای داخلی مشاهده شده بود که ظاهرا این روند به بازار خودروهای وارداتی نیز کشیده شده است. از آنجایی که بازار خودروهای وارداتی در ایران به واسطه قوانین یک بازار لوکس محسوب می‌شود، تفاوت قیمت این خودروهای خارجی از نمایندگی تا بازار نیز بسیار لوکس و خیرکننده است! کافی است سری به وبسایت‌های به روزکننده قیمت خودرو در این زمینه بزنید تا متوجه این نکته شوید.

لوکس‌ها در سال گذشته بسیار خبرساز شده بودند. یکی از نمایندگی‌های یکی از خودروهای وارداتی علت این تفاوت قیمت را ارائه گارانتی می‌داند. دیگر نمایندگی ذکر می‌کند که فروش ندارد. نمایندگی دیگری نیز به ذکر اینکه فروش خودروهای... تنها به صورت پیش فروش با تحویل ۴ماه آینده است. با این اوضاع می‌توان حدس زد که گرانی قیمت خودرو‌ها در ایران، به زودی به بازار وارداتی‌ها نیز سرایت خواهد؛ خودروهایی که در طول یکسال افزایش بیش از ۱۰۰درصدی را تجربه کرده‌اند.

هیوندای

در بازار این خودوروی وارداتی تفاوت قیمت‌ها متفاوت است. به طور مثال، هیوندای I۲۰ از نمایندگی تا بازار آزاد تنها ۲ میلیون تومان قیمت دارد. در مقابل، تفاوت قیمت همتای این خودرو یعنی هیوندا I۳۰ از کارخانه تا بازار آزاد گاهی به ۴۰میلیون تومان نیز رسیده است. نمایندگی هیوندای سوناتا ۲۰۱۳ را نیز درحالی با قیمت ۱۳۰میلیون تومان در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد که قیمت این خودرو برای متقاضیانش در بازار آزاد به ۱۴۰میلیون تومان می‌رسد.

در گروه این خودروی کره‌ای، آزرا گرنجور ۲۰۱۳ و جنسیس ۲۰۱۳ رکورددار بیشترین اختلاف قیمت از نمایندگی تا بازار آزاد هستند. آزرا گرنجور فول با رادار، در حالی در بازار به قیمت ۱۸۶میلیون تومان به فروش می‌رسد که قیمت این خودرو توسط نمایندگی ۱۵۶میلیون تومان تعیین شده است. در واقع این خودرو ۳۰میلیون تومان از نمایندگی تا بازار افزایش قیمت دارد. اما جنسیس در بین هیوندا‌ها با تفاوت قیمت ۴۰میلیون تومانی یکی از رکورد داران است. قیمت نمایندگی جنسیس ۱۹۹میلیون تومان تعیین شده است در حالی که هر دستگاه جنسیس با ۲۴۰میلیون تومان در بازار معامله می‌شود.

از سوی دیگر اختلاف قیمت یکی دیگر از خودروهای این برند کره‌ای، به ۸۷میلیون تومان نیز رسیده است. رکورددار تفاوت قیمت هیوندای مربوط به هیوندای سنتنیال است؛ چرا که تفاوت قیمت این خودرو از نمایندگی تا بازار ظاهرا ۱۲۰میلیون تومان است.

تویوتا

در بازار این خودرو نیز تفاوت قیمت‌ها به وضوح حس می‌شود. به طور مثال تویوتا اف جی کروز، از نمایندگی تا بازار آزاد دارای تفاوت قیمت ۴۵میلیون تومانی است. این تفاوت قیمت‌ها برای تویوتا پرادو و فورچونر به ترتیب، ۵۰ و ۶۲میلیون تومان است. اما رکورد دار تفاوت قیمت تویوتا لندکروز سپربلند است که از نمایندگی تا بازار آزاد تفاوت قیمتی‌اش به ۷۲میلیون تومان می‌رسد.

کیاموتورز

کیا یکی دیگر از خودروهایی است که بیشترین سهم را در بین خودروهای وارداتی دارد. تفاوت قیمت از نمایندگی تا بازار آزاد این خودرو نیز در بازار خیره کننده است. به طور مثال تفاوت قیمت کیا سورنتو از نمایندگی تا بازار آزاد به ۸۰ میلیون تومان نیز می‌رسد. این تفاوت قیمت برای کیا اسپورتیج در حدود ۶۳ میلیون تومان است.

مرسدس بنز

تا اینجای کار از خودروهایی صحبت کردیم که تنها برای مردم ایران لوکس هستند و در بقیه جهان از خودروهای متوسط محسوب می‌شوند اما مرسدس بنز همواره از دیرباز به لوکس بودن مشهور بوده است؛ خودرویی که چندی است به علت تحریم‌ها و سختی مبادلات بین المللی کمتر شاهد فعالیت نمایندگی‌اش هستیم.

مرسدس بنز نیز مانند خودروهای دیگر گفته می‌شود از نمایندگی تا بازار تفاوت قیمت دارد. تفاوت قیمت‌های انواع مدل‌های مرسدس بنز از نمایندگی تا بازار واقعا خیره کننده است. به طور مثال S ۵۰۰ Long ۱۰۰میلیون تفاوت قیمتی را شامل می‌شود. CLS ۵۰۰نیز از نمایندگی تا بازار ۹۰میلیون تومان بر قیمتش افزوده می‌شود. تفاوت قیمت نمایندگی تا بازار E۳۵۰ کوپه نیز در حدود ۷۵میلیون تومان ذکر شده است.

ارسال به دوستان
محمود حکیمی ، نویسنده و پژوهشگر درگذشت روسیه : انفجار پیجرها نوع جدیدی از حمله تروریستی است پزشکیان به دنبال «پل» است؛ به «اون یکی» گفتن گیر ندهیم! سوال عضو دولت رئیسی درباره علت سقوط بالگرد: نارنجک سایبری نبود؟ هواشناسی : منتظر پاییز و زمستان غیرمنتظره باشید کرباسچی : وضعیت اینترنت برای مردم زجردهنده است/ ۲۰ سال پیش، بحران‌های زندگی مردم مثل امروز نبود مرعشی : فائزه هاشمی موضوع نامه را خاتمه یافته می‌داند درباره یکی از کثیف ترین دروغ های سیاسی معاصر ایران: آن 110 میلیون دوز کار چه کسی بود؟ پذیرایی هواپیمایی ترکیه از مسافران خود با «نخستین نان جهان» موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات حدود سه هزار نفر از محکومان همدستی دلار و بورس برای شکست سرمایه‌گذاران ایرانی / مسیر طلا از ارز و بازار سرمایه جدا شد وام ازدواج در بن‌بست ! تعریف جدید صنعت پُست در جهان با نگاه لجستیک حمله اسرائیل به یک خودرو در مسیر فرودگاه دمشق ۷۰ کشته در حمله القاعده به پایتخت مالی