۱۲ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۵:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۶۶۹۸۷
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۲۶-۰۱-۱۳۹۲
کد ۲۶۶۹۸۷
انتشار: ۱۴:۴۲ - ۲۶-۰۱-۱۳۹۲

انتقاد آیت الله استادی از رواج بی انصافی سیاسی در کشور

امام جمعه قم افزود: یکی از آثار تسبیحات حضرت زهرا(س) که در روایات ائمه اطهار(ع) نیز به آن اشاره شده، این است که ثواب آن به اندازه هزار رکعت نماز مستحبی است و بسیاری از افراد از طریق آن توفیقات فراوان یافته اند.
دبیر شورای عالی حوزه های علمیه از رواج بی انصافی سیاسی در کشور انتقاد کرد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، آیت الله رضا استادی در مراسم عزاداری حضرت صدیقه طاهره(س) در موسسه طلوع مهر قم، با اشاره به این که یکی از مهمترین اعمالی که انسان ها را در زندگی به سعادت می رساند و برکات زمینی و آسمانی را برای آنان فرو می فرستد، ایثار است، گفت: در یکی از روایات، "مواسات" با براداران دینی به عنوان یکی سه عمل افضل انسانی بیان شده است.

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه، ادامه داد: تفاوت "مواسات" با "مساوات" با مردم این است که در"مساوات" یعنی مردم را با خود یکی بدانیم و در "مواسات" این که مردم را ارجح تر از خود بدانیم و مشکل آنها را حل کنیم، اگرمواسات در زندگی ما رعایت می شد، به طور قطع از بسیاری از مشکلات اجتماعی در کشور و ممالک اسلامی جلوگیری می شد.

لزوم رعایت انصاف در عمل و تعامل با دیگران


وی، رعایت انصاف در عمل و تعامل با دیگران را یکی از اعمال برتر نزد خدا عنوان کرد و افزود: انسان باید در هر موضوعی انصاف را رعایت کند، به طور مثال اگر بداند که احتکار کردن اجناس، بی انصافی در حق مردم است و چه تاوان سنگین دنیوی و اخروی برای او به همراه دارد، قطعا چنین کاری نمی کند.

امام جمعه قم یادآور شد: بی انصافی سیاسی نیز از جمله مسایلی است که کم و بیش شاهد آن هستیم و برخی به بهانه یک اشتباه، حیثیت فرد و یک جناح سیاسی را به باد می دهند.

آیت الله استادی با بیان این که یکی دیگر از مسائل مهمی که افضل و سید اعمال است، ذکر خداوند متعال در تمام لحظات است، ابراز داشت: ذکر خداوند بنا بر نقل معصوم(س) تنها ذکر زبانی نیست، بلکه ذکر خدا یعنی دوری از حرام و احساس حضورهمیشگی خداوند در کنار ماست.

وی اضافه کرد: وقتی کسی در این شرایط اقتصادی به بهانه سود جویی، دست به احتکار و فسادهای اقتصادی و اجتماعی می زند، قطعا اگر صبح تا شب نیز مشغول ذکر زبانی باشد، قطعا این ذکر برای او هیچ نفعی ندارد، بنابراین ذکر عملی ملاک و معیار است.

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه افزود: شاهد مثال هم همین است در کشوری که در ایام فاطمیه، یا روزعاشورا و اربعین کل کشورعزاخانه می شود و همه ذکر اهل بیت(ع) و ذکر خدا می گویند، چرا این همه فساد وجود دارد؟ پس اگر ذکر خدا در رفتار و و گفتار و کردار بود و فقط به زبان نبود، شاهد این مفاسد نبودیم.

آثار و برکات تبسیحات حضرت زهرا (س)


آیت الله استادی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آثار و برکات تبسیحات حضرت زهرا (س)، گفت: این تسبیحات از سفارشات و گنج های مکتب نبوی است که به حضرت فاطمه (س) داده شد و به عنوان یکی از اصلی ترین اذکار اسلامی به شمار می رود.

امام جمعه قم افزود: یکی از آثار تسبیحات حضرت زهرا(س) که در روایات ائمه اطهار(ع) نیز به آن اشاره شده، این است که ثواب آن به اندازه هزار رکعت نماز مستحبی است و بسیاری از افراد از طریق آن توفیقات فراوان یافته اند.

نسخه آیت الله ارباب برای رفع مشکلات

دبیرشورای عالی حوزه های علمیه ادامه داد: مرحوم آیت الله رحیم ارباب از علمای ربانی اصفهان در بسیاری از مواقع که مردم مشکلات خود را برای ایشان مطرح می کردند و ذکری برای رفع مشکلات می خواستند، تسبیحات حضرت زهرا(س) را سفارش می کردند.

وی در پایان یادآور شد: یکی از برکاتی که در کنار برکات حقیقی اذکار منتسب به ائمه(ع) وجود دارد، زنده نگاه داشتن یاد و نام این بزرگواران است که همیشه بدانیم وظیفه ما در قبال اهل بیت(ع) چیست.

ارسال به دوستان