۱۲ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۷۴۳۰۶
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۲۹-۰۲-۱۳۹۲
کد ۲۷۴۳۰۶
انتشار: ۱۳:۳۸ - ۲۹-۰۲-۱۳۹۲

کارت‌های شهروندی جایگزین کیف پول شهروندان می‌شوند

امکان استفاده از کارت بلیت‌های الکترونیک در تمام شبکه ناوگان حمل و نقل عمومی از ایده‌های شهردار محترم تهران بود که بر اجرایی شدن آن تاکید داشتند و تبدیل کارت‌‌های الکترونیکی به کارت‌های شهروندی یا همان کیف پول الکترونیک، در دستور کار مدیریت شهری تهران قرار دارد.
مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک تهران با تاکید بر مجموعه تغییر و تحولاتی که در حوزه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مورد نیاز در خصوص راه‌اندازی کارت بلیت‌های الکترونیک در حال حاضر در دست انجام است گفت: با فرهنگ‌سازی اصولی و گسترده برای همیشه می‌توان با همراه داشتن پول نقد در پایتخت خداحافظی کرد.

به گزارش فارس، حجت‌ا... بهروز افزود: امکان استفاده از کارت بلیت‌های الکترونیک در تمام شبکه ناوگان حمل و نقل عمومی از ایده‌های شهردار محترم تهران بود که بر اجرایی شدن آن تاکید داشتند و تبدیل کارت‌‌های الکترونیکی به کارت‌های شهروندی یا همان کیف پول الکترونیک، در دستور کار مدیریت شهری تهران قرار دارد.

وی با اعلام این که به منظور دست‌یآبی به این هدف زیرساخت‌هایی مورد نیاز بود، تاکید کرد: از جمله این زیرساخت‌ها توسعه شبکه فیبر نوری بود که هم می‌توانست کنترل هوشمند مدیریت ترافیک را امکان‌پذیر کند و هم می‌توانست اجرایی شدن طرح کیف پول الکترونیک را ممکن سازد.

بهروز با اشاره این که پس از نسل اول کارت‌های الکترونیکی که همان بلیت‌های اعتباری بودند، نسل دوم این کارت‌ها که همان کیف پول الکترونیک است در پایتخت متولد خواهد شد، اظهار کرد: با توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز و انجام هماهنگی‌های مورد نظر، کیف پول الکترونیک را در شبکه شهرداری‌های کشور ایجاد می‌کنیم تا مردم بتوانند با به همراه داشتن کارت شهروندی در تمامی کلان شهرهای کشور از ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده کنند.

وی با بیان این که شهروندان با در دست داشتن کارت‌های شهروندی می‌توانند به همراه خانواده‌هایشان از تمامی مجموعه‌های زیر نظر مدیریت شهری، از مراکز فرهنگی و تفریحی گرفته تا اتوبوس و تاکسی استفاده کنند، تصریح کرد:    به منظور تحقق کارت شهروندی نیاز به اجرای مجموعه‌ای از استانداردسازی‌هاست که با هماهنگی مجموعه‌های داخلی مدیریت شهری از یک سو و بانک مرکزی از سوی دیگر، این اقدامات در دست انجام است.

بهروز با بیان این که به منظور اجرای نهایی این طرح  باید دو مرحله طی شود که در مرحله اول محققان در حال تهیه قطعه‌ای الکترونیکی هستند تا در این کارت‌ها مورد استفاده قرار گیرد، چرا که در نظر داریم امکان استفاده از کارت‌های در تمام دستگاه‌های کارتخوان تهران ایجاد شود، گفت: در مرحله دوم باید این کارت‌ها به تولید انبوه برسد و هم‌زمان با آن با انجام اطلاع‌رسانی اصولی و گسترده، فرهنگ استفاده از این امکان الکترونیکی را بین مردم گسترش دهیم.

مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک تهران که مدیریت اجرایی طرح کارت‌های الکترونیک و در مرحله بعد کارت‌های شهروندی پایتخت را بر عهده دارد، در پایان خاطرنشان کرد: کیف پول الکترونیک یا همان کارت شهروندی، گام دوم در مسیر تبدیل تهران به شهری هوشمند و تحقق شهر الکترونیک محسوب می‌شود.
ارسال به دوستان