۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۷۷۸۰۸
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۱۴-۰۳-۱۳۹۲
کد ۲۷۷۸۰۸
انتشار: ۱۲:۰۱ - ۱۴-۰۳-۱۳۹۲
رهبر معظم انقلاب:

امروز اقتصاد مساله اصلی کشور است/ نامزدها قول دهند رئیس جمهور شدند حاشیه سازی نکنند

ایشان با تاکید بر اینکه رئیس جمهور اختیارات فوق العاده زیادی طبق قانون اساسی دارد و اختیاراتش بسیار وسیع است، تصریح کردند: رئیس جمهور همه ارکان اجرایی کشور و توانایی استفاده از همه افراد صاحب نظر را در اختیار دارد و تنها محدودیتی که در کشور ما وجود دارد محدودیت قانون است.
حضرت آیت الله خامنه ای انتخابات را نشانه امید به نظام اسلامی خواندند و تاکید کردند : رای به هریک از 8 نامزد رای به جمهوری اسلامی و رای به اعتماد به نظام و سازوکار  انتخابات است. 

به گزارش عصرایران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره ) که در حرم بنیانگذار انقلاب برگزار شد ، انتخابات را مظهر خدا باوری و مردم باوری و خود باوری خواندند و تاکید کردند : رای به هریک از 8 نامزد رای به جمهوری اسلامی و رای به اعتماد به نظام و سازوکار  انتخابات است. 

ایشان افزودند: در مرحله بعدی رای در انتخابات رای به کسی است که شما ، آن خواهر و برادر و بنده حقیر تشخیص داده ایم برای آینده کشور مفید تر از دیگران است . 

رهبر معظم انقلاب در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به نامزدها تاکید کردند:  نامزدها در برنامه های عمومی زبان به نقد وانتقاد باز می کنند ، حق آنهاست اما توجه کنند انتقاد به معنی عزم و نیت برای آینده افتخار آمیز و به دور از سیاه نمایی و منفی بافی و بی انصافی است . 

ایشان افزودند : من به هیچکس نظر ندارم ، رسانه های بیگانه می خواهند از فردا بگویند من به زید و عمرو خالد نظر خواهم داشت . 

ایشان با بیان اینکه نامزدها نباید به سیاه نمایی و بی انصافی در برنامه های تبلیغاتی خود روی بیاورند تاکید کردند: نامزدها نباید وعده های نشدنی بدهند و طوری حرف بزنند که در 14 خرداد سال آینده مردم در مورد آن وعده ها از آنان پرسیدند شرمنده شوند.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: نامزدها طوری وعده و قول بدهند که بتوانند آن را اجرایی کنند و اگر نتوانستند آن را اجرایی نکنند نگویند که نگذاشتند و نشد.

تنها محدودیت رئیس جمهور محدودیت قانون است

ایشان با تاکید بر اینکه  رئیس جمهور اختیارات فوق العاده زیادی طبق قانون اساسی دارد و اختیاراتش بسیار وسیع است، تصریح کردند: رئیس جمهور همه ارکان اجرایی کشور  و توانایی استفاده از همه افراد صاحب نظر را در اختیار دارد و تنها محدودیتی که در کشور ما وجود دارد محدودیت قانون است.

حضرت آیت الله خامنه ای با تاکید بر اینکه قانون هدایت کننده است نه محدودیت گفتند: قانون راه را نشان می دهد که چطور حرکت کنیم.

ایشان خطاب به نامزدها مبنی بر اینکه از قول هایی که نمی توانند آنها را عملی کنید اجتناب کنید افزودند: رئیس جمهور باید از همه ظرفیت های قانون اساسی استفاده و کشور را مدیریت کند چرا که مسئله اقتصاد یک چالش تحمیلی به ملت ایران از سوی بیگانگان است که این موضوع نیز با پرداختن و اولویت قرار دادن مسئله اقتصاد حل خواهد شد.

رئیس جمهور آینده قول بدهد حاشیه سازی نکند

حضرت آیت الله خامنه ای تاکید کردند: رئیس جمهور آینده قول بدهد حاشیه سازی نکند، قول بدهد دست اطرافیان خود را باز نخواهد گذاشت، قول بدهد به بهانه های مختلف به منافع بیگانگان بیش از منافع ملت اهمیت نخواهد داد.

عصبانیت دشمن با اقتدار ملی علاج می شود

ایشان افزودند: بعضی ها به این بهانه خواهان امتیاز دادن به دشمن هستند که دشمن از ما عصبانی نشود اما باید بدانند که عصبانیت دشمنان ناشی از این است که امام هست ، جمهوری اسلامی هست؛ عصبانیت آنان از این است که مردم در 14 خرداد با جوش و خروش می آیند بنابراین عصبانیت آنان را باید با اقتدار ملی علاج و جبران کرد.

رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کردند: 10 روز دیگر عرصه یک امتحان بزرگی است امیدواریم حماسه ای امیدواریم حماسه ای درخشان برای ملت رقم بخورد.

ایشان در آغاز سخنرانی خود با اشاره به مصادف بودن این ایام با پنجمین سالگرد قیام 15 خرداد گفتند: 15 خرداد تنها مبداء نهضت بزرگ روحانیت و مردم نیست. قبل از 15 خرداد در سال 1341 قضایای مهمی اتفاق افتاد و در دوم فروردین 42 حادثه مدرسه فیضیه پیش آمد و اهانت به مرجع تقلید همچون آیت الله گلپایگانی، اینها نشان دهنده این است که نهضت روحانیت در سال 41 به آنچنان اوج و نشاطی رسیده بود که پلیس دستگاه جبار و امنیتی برخوردهای خشنی با علما و مراجع تقلید داشت ولی با این وجود 15 خرداد 42 یک مقطع بسیار مهمی بود.

15 خرداد نشان دهنده پیوند مستحکم روحانیت و مردم بود

ایشان افزودند: حادثه 15 خرداد روز پیوند مردم با روحانیت را در سطح خطرناک و حساسی نشان داد.

رهبر انقلاب با اشاره به حوادث 15 خرداد 42 بیان داشتند: در روز عاشورای آن سال که 13 خرداد بود امام در مدرسه فیضیه یک سخنرانی تاریخی تعیین کننده ای داشتندکه بعد از آن سخنرانی امام را دستگیر کردند و در 15 خرداد در قم، تهران و چند شهر تهران یک موج عظیم حرکت مردمی به راه افتاد و رژیم طاغوت با همه وجودش با ارتش و پلیس دست به سرکوب این حرکت مردمی زد.

ایشان با بیان اینکه حادثه 42 نشان دهنده پیوند مردم ایران و روحانیت که مظهر آن امام بود را نشان داد تصریح کردند: یک چنین پیوند مستحکمی میان مردم و روحانیت وجود دارد و این پیوند است که ضامن پیشرفت نهضت اسلامی بود و اگر این نهضت متکی به مردم نبود تداوم نمی یافت و با حرکت اعتراضی ناکام می ماند مانند حادثه مشروطه در ایران.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: حادثه مشروطه در ایران ناکام ماند چرا که مردم در میدان نبودند. وقتی مردم وارد میدان می شوند نهضت ادامه پیدا می کند و پیروزی برای آن ملت رقم خواهد خورد.

رهبر انقلاب با بیا اینکه 15 خرداد چهره خشن، بی رحم و دیکتاتور رژیم طاغوت را نشان داد خاطرنشان کردند: نکته دیگری که در 15 خرداد باید مورد توجه قرار بگیرد این است که در پی آن کشتار بی رحمانه که در تهران بوجود آمد هیچ نهادی از نهادهای دنیا و سازمانهای حقوق بشر زبان به اعتراض نگشودند و مردم و روحانیت در صحنه تنها ماندند.

ایشان ادامه دادند: دولت ها و گروههای چپ حتی حرکت مردم در 15 خرداد را محکوم کردند و گفتند حرکت فئودالیستی است و ملی گراها هم گفتند این یک حرکت کور و افراطی بود.

حضرت آیت الله خامنه ای با بیان اینکه هرجا مردمان عافیت طلب در وسط میدان مبارزه جایی برای خود باز نمی کند و خطری برای خود درست نمی کند حرکت های مردمی را افراط فرض می کنند تاکید کردند: امام در حادثه 15 خرداد در میدان تنها ماند.

باور به خدا ، مردم و خود سه ویژگی بارز امام

رهبر انقلاب با اشاره به سه ویژگی امام که موجب پیروزی نهضت اسلامی شد افزود: سه باور در امام وجود داشت که همین سه باور به او حقانیت، شجاعت و استقامت می داد که این سه ویژگی باور به خدا، باور به مردم و باور به خود بود.

ایشان افزودند: امام با دل خود با مردم حرف می زد و مردم هم با جان خود به او لبیک می گفتند و به وسط میدان آمدند و مردانه ایستادند؛ حرکتی که از هیچ منطقه ای از دنیا نسبت به آن نگاه محبت آمیزی وجود نداشت این حرکت به تدریج به سمت پیروزی حرکت کرد و در نهایت به پیروزی رسید.

حضرت آیت الله خامنه ای با بیان اینکه امام (ره) به وعده الهی ایمان داشت بیان داشتند امام ملت ایران را به معنای حقیقی کلمه می شناخت و اعتقاد داشت که این ملت با ایمان عمیق، با هوش و شجاعت است که اگر پیشوایان لایقی میان آنان پیدا شود این ملت می تواند مانند خورشید بدرخشد.

رهبر انقلاب افزود: اگر یک روز یک عنصر نالایقی مانند شاه سلطان حسین باعث شد که ملت ایران در لاک خود فرو برود اما در روز دیگر یک مرد شجاع دیگر مانند نادرقلی بدون آن القاب وقتی در میان مردم ظاهر می شود و با شجاعت پیشوایی آنان را به عهده می گیرد این مردم می توانند حرکت افتخارآمیز خود از دهلی تا دریای سیاه گسترش دهند و امام هم به این ویژگی مردم اعتقاد داشت و آنان را می شناخت.

ایشان با بیان اینکه امام ایمان تغییر ناپذیر مردم را شکوفا و غیرت دینی آنان را برانگیخت ادامه دادند، مردم ایران با این خودباوری که امام به آنان آموخت توانستند الگوی استقامت و بصیرت شوند.

امام ما می توانیم را در خود و مردم زنده کرد

حضرت آیت الله خامنه ای با بیان اینکه امام باور به خود و اعتماد به نفس و ما می توانیم را به مردم ایران تعلیم داد گفتند: امام قبل از آنکه امام می توانیم را به مردم تلقین کند ما می توانیم را در وجود خود زنده کرد و اعتقاد خود را به توانایی های شخصیتی خود به بروز و ظهور رساند.

رهبر انقلاب افزودند: صد سال به مردم ایران تلقین کرده بودند که شما نمی توانید عزت به دست بیاورید، ساخت و ساز کنید و در میدان علم حرکت کنید و نمی توانید و نمی توانید ... و نمی توانیم باورمان شده بود.

ایشان با بیان اینکه یکی از ابزارهای موثر دشمن برای تسلط بر ملت ها همین ابزار ما نمی توانیم است خاطرنشان کردند: دشمنان با این ترفند صد سال ملت ایران را از میدانهای علم، سیاست و اقتصاد عقب انداختند اما امام این شجاعت و اعتماد به نفس را به ما برگرداند لذا ملت ایران در همه میدانها در این سی و چند سال پیروز است.

حضرت آیت الله خامنه ای با بیان اینکه ما می توانیم در آغاز نهضت اسلامی، دوران تبعید ، اعلام نظام جمهوری اسلامی در ایستادگی صریح در مقام نظام ظالمانه جهانی ، اعلام نه شرقی نه غربی امام خمینی متجلی بود گفتند منشاء تصمیم گیری و اقدامات و سیاست های امام همین سه باور بود.

رهبر انقلاب افزودند: بسیاری از انقلاب های دوران وقتی که از دوران جوانی خارج می شوند و به پیری می رسند دچار محافظه کاری و تردید می شوند و بسیاری از حرفهای خود را پس می گیرند اما شاهدیم که صحبت های امام حتی از بیانیه های 42 هم تند بود. این همان سه باوری است که امام را زنده و جوان نگه داشت.

نتیجه باورهای امام تبدیل ایران وابسته به ایران مستقل شد

ایشان با بیان اینکه سه ویژگی فکر و طریقه امام را ماندگار و ثابت کرد گفتند: همین سه ویژگی و سه باور برای مردم ما همگانی شد. امید، اعتماد به نفس و توکل به خدا پیدا شد و جای یاس و بدبینی را گرفت.

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: وقتی مردم روحیات خود را تغییر دادند خداوند هم وضع آنان را تغییر داد و از حرکت آنان پشتیبانی کرد و نتیجه آن شد که ایران وابسته تبدیل شد به ایران مستقل و مقتدر.

ایشان با بیان اینکه در این کشور سالها سران غاصب و پول پرست و غرق در شهوات مالی و حیوانی در این کشور حکمرانی می کردند افزودند : این بعد از پیروزی انقلاب تبدیل شد به نمایندگی مردم ، و در این سی و چند سال هرکسی مسئولیت بر عهده گرفت نماینده مردم بود ، با هم در ضعف ها و قوت ها متفاوت بودند اما نماینده مردم بودند و کیسه ای برای خود ندوخته بودند ، حالا یکی ضعیفتر و یکی قویتر .

ارسال به دوستان
آقای جلیلی! اگر «عمق راهبردی» توقف قانون حجاب را درک کنید متوجه می‌شوید چه معنایی دارد ثبت لحظه حضور پلنگ ایرانی با توله‌اش در جنگل‌های گیلان (فیلم) مدودف : جنگ بین روسیه و آمریکا، اتمی خواهد بود عراقچی وارد پکن شد شمار کشته‌های حمله هوایی پاکستان به افغانستان به ۵۰ تن رسید جذاب و قدرتمند؛ رولزرویس کولینان منصوری با قیمت ۴۰ میلیارد تومان معرفی شد(+عکس) یک روز پس از مشاهده در آسمان، پوستر سیاسی جنگنده نسل ششم چینی ها آمد(عکس) داستان آشنایی پیمان قاسم‌خانی با همسرش و آرزوی بزرگ او (فیلم) روش‌های هک Wi-Fi و تقویت امنیت شبکه بحران سیاسی کره جنوبی ؛ کار رئیس‌جمهور موقت هم به استیضاح کشید حضور صدها بابانوئل در مترو مسکو (فیلم) فرمانده سپاه بوشهر : دشمن در جنگ ترکیبی و شناختی، زنان را هدف قرار داده است دستور پخت یک شام اسپانیایی خوشمزه با 6 عدد ران مرغ (فیلم) ورود بانوان به ورزشگاه دوباره ممنوع شد! کاهش دوباره نرخ بهره در بانک های ترکیه