۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۸۰۰۵۳
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۲۶-۰۳-۱۳۹۲
کد ۲۸۰۰۵۳
انتشار: ۱۸:۳۲ - ۲۶-۰۳-۱۳۹۲

هفته‌نامه اشپیگل: با روحانی می‌توان به توافق هسته‌ای رسید

هفته‌نامه آلمانی «اشپیگل» از «حسن روحانی» رئیس جمهور منتخب ایران به عنوان میانه‌رویی نام برد که می‌تواند آغازی تازه برای برنامه هسته‌ای ایران باشد چرا که وی کسی است که در این زمینه آمادگی لازم را دارد.
یک هفته‌نامه آلمانی در گزارشی با بررسی سوابق رئیس‌جمهور برگزیده ایران نوشت: وی با رویکردی عملگرایانه امکان از سرگیری گفت‌وگوهای بین‌المللی درباره برنامه هسته‌ای ایران را بیشتر کرده است.

به گزارش فارس، هفته‌نامه آلمانی «اشپیگل» از «حسن روحانی» رئیس جمهور منتخب ایران به عنوان میانه‌رویی نام برد که می‌تواند آغازی تازه برای برنامه هسته‌ای ایران باشد چرا که  وی کسی است که در این زمینه آمادگی لازم را دارد.

این هفته‌نامه آلمانی نوشت که روحانی بیش از 50 درصد آرا را به دست آورد. در واقع پیروزی وی را می‌توان پایانی بر افراط گرایی دانست. با روحانی سیاست روی دیگری از خود را نشان می‌دهد.بعد از احمدی‌نژاد، بار دیگر یک روحانی عالی‌رتبه ریاست‌جمهوری ایران را بر عهده گرفت. وی کسی است که توانایی کلامی وی در راستای تعامل اثبات شده است. ضمن اینکه وی یک ایده‌الوژیست نیست. آنچه روحانی در ارتباط با غرب در نظر دارد، عملگرایانه و واقع‌بینانه است.

همچنین انتظار می‌رود گفت‌وگوها درباره برنامه هسته‌ای ایران که مدتی است متوقف شده، بار دیگر از سر گرفته شود. روحانی امیدوار است که غرب رویکرد جدیدی در مواجهه با ایران و بر اساس احترام متقابل در پیش گیرد.

«برنارد هورساده» کارشناس ایران در یک موسسه مطالعاتی فرانسوی در این مورد گفت: «تغییر رئیس‌جمهور در ایران همیشه امکانی برای شروعی دوباره فراهم می‌کند.در دوران احمدی‌نژاد اعتماد متقابل ( میان غرب و ایران) از بین رفته بود.»

هورساده معتقد است که روحانی کسی است که می‌توان با وی به توافق رسید.

رئیس‌جمهور جدید ایران در دوران فعالیتش در این سمت خاطرات هزار و 200 صفحه‌ای خود را در این زمینه نوشت با عنوان: « امینت ملی و دیپلماسی هسته‌ای» و به این وسیله خود را به بسیاری معرفی کرد. وی در این کتاب تاکید کرد که ایران حق دارد تا انرژی صلح آمیز هسته‌ای داشته باشد و وی می خواهد در این زمینه گفت‌وگو صورت گیرد

اشپیگل نوشت که حسن روحانی در ارتباط با برنامه هسته‌ای ایران چهره‌ای شناخته شده در عرصه جهانی است وی از سال 2003 تا 2005 مذاکره‌کننده ارشد هسته‌ای کشورش بود و اکنون وی در جایگاه رئیس‌جمهور می‌تواند بر جو حاکم و لحن دیپلمات‌‌های ایران در مذاکرات هسته‌ای تاثیرگذار باشد.
ارسال به دوستان