۲۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۳:۴۷
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۲۸۱۹۳۱
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۱ - ۰۴-۰۴-۱۳۹۲
کد ۲۸۱۹۳۱
انتشار: ۲۳:۱۱ - ۰۴-۰۴-۱۳۹۲

افزایش گرایش دختران به مصرف شیشه!

وي موادمخدر صنعتي مانند شيشه را عاملي براي پيچيدگي سيستم درماني خواند و گفت: اين مواد خواسته يا ناخواسته به اعتلاي درماني روانپزشكي كمك كرده است .
یک روانپزشک گفت: متاسفانه در جامعه کنونی سن مصرف شيشه كاهش و مصرف آن بين دختران افزايش داشته است.

دكتر آذرخش مكري روانپزشك در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه   درگذشته حوزه روانپزشكي و اعتياد را جدا از يكديگر دانسته و عنوان مي داشتند كه اين دو را به راحتي مي توان تفكيك كرد گفت : امروزه با ورود مواد مخدر نو ظهور اعتياد و روانپزشكي با يكديگر مخلوط شده و تفكيك ناپذيرند .
 
وي با اشاره به اینکه امروزه به جرات مي توان گفت همه علائم روانپزشكي از جمله جنون ،‌ اضطراب ،‌ افسردگي ، خودكشي ،‌اختلال حافظه ، اختلال شخصيت و ... با مصرف مواد مخدر نو ظهوری بروز مي كند كه دانشمندان بسياري درعرصه روانپزشكي مشغول كار هستند تصریح کرد : با ورود اين مواد همراه با عوارض بالا به جامعه، درمان بيماريهاي روانپزشكي پيچيده تر شده و علاوه بر دارو درماني بازتواني ، مشاوره ، خانواده درماني و آموزش مهارتهاي پايه بيش از گذشته ضرورت يافته است .
 
وي مواد مخدر صنعتي مانند شيشه را عاملي براي پيچيدگي سيستم درماني خواند و گفت:
اين مواد خواسته يا ناخواسته به اعتلاي درماني روانپزشكي كمك كرده است .
 
اين روانپزشك تصرح كرد : ورود مواد مخدر شيشه ،هزينه هاي بسياري را به جوامع تحميل كرده به طوري كه يك سوم تخت هاي روانپزشكي به مصرف كنندگان شيشه اختصاص يافته است .
 
دکتر مکری با بیان اینکه علائم مصرف ماده مخدر شيشه 3 تا 6ماه پس از ترك ممكن است در بدن وجود داشته باشد یادآور شد : در صورت درمان مناسب ميتوان اميدوار بود كه اختلالات حاصله از مصرف بازگشت نداشته باشد ولي متاسفانه در بيشتر موارد افرادي كه ترك ميكنند قبل از اتمام 6 ماه مجددا به مصرف روي مي آورند .

اين روانپزشك تصريح كرد: براي درمان مصرف كنندگان شيشه علاوه بردرمان روانپزشكي،  جلوگيري از مصرف مجدد مواد كه قطعا بدون نياز به دارو و با خانواده درماني، روان درماني، مددكاري قابل انجام است اهميت بسيار بالايي دارد.
 
وي با تاکید به اینکه تعبيه كارت بيمه براي معتادان ، طبقه بندي مراكز ارائه دهنده خدمات و تامين هزينه هاي ترك اعتياد از جمله مسائلي هستند كه مي توانند مشكلات اعتياد جامعه را كاهش دهند تصریح کرد : در جامعه امروزي علاوه بر كاهش ميانگين سن مصرف شيشه ،گرايش دختران به مصرف اين ماده مخدر بيشتر شده است.
 
دکتر مکری در پایان ميانگين سني مبتلايان به مصرف شيشه را 25 سال خواند و خاطرنشان کرد: اين ميانگين 31 سال بود كه كاهش داشته است و علت گرايش جواناني كه بدون مصرف هيچ گونه مواد مخدر به شيشه گرايش پيدا ميكنند هنوز در ابهام است .
برچسب ها: دختران ، مصرف شیشه
ارسال به دوستان
مصاحبه امشب پزشکیان با رسانۀ آمریکایی/ در آستانۀ توافق 20 ساله با مسکو و بازگشت ترامپ/ زمان، مهم‌تر از محتوا؟ کی راضی است؟/ روزنامه هم‌میهن: تندروها به خواست مردم پایبند نیستند/ از شعار تا اتلاف منابع جنگ از سر گرفته می‌شود؟! پیش‌بینی دلار ۹۰ هزار تومانی با تورم ۴۰ درصدی/ کارشناس: به جای سرکوب قیمت، نرخ تورم را کاهش دهید شبکه سی بی اس آمریکا: توافق حماس و تل آویو بر سر پیش نویس آتش بس در غزه لغو امتحانات مدارس اردبیل تا پنجشنبه عراقچی: مذاکره با آمریکا تنها در صورت بازگشت به برجام سعید احمد عباسی در جمع ۱۰ بازیکن برتر فوتسال جهان در سال ۲۰۲۴ تعطیلی مدارس اراک و برخی روستاها به دلیل آلودگی هوا رحیم چمران، پسر شهید چمران، در لباس آتش‌نشانی در کالیفرنیا (عکس) ادعای عجیب نماینده عضو جبهه پایداری: پذیرش FATF یعنی دادن اطلاعات مالی مردم ایران به آمریکا و انگلیس! اندونزی حداقل سن استفاده از شبکه‌های اجتماعی را تعیین می‌کند امتحانات مدارس کرمانشاه در روز چهارشنبه لغو شد حمله پهپادی و موشکی یمن به تل‌آویو و ایلات تخلفات جدی در یک داروخانه کنگاور؛ پلمب با دستور دادستان