۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۶:۴۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۸۶۰۲۹
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۴ - ۲۶-۰۴-۱۳۹۲
کد ۲۸۶۰۲۹
انتشار: ۱۷:۳۴ - ۲۶-۰۴-۱۳۹۲

نظر آیت‌الله سبحانی درباره نمایش چهره انبیا در سینما

آیت‌الله سبحانی با اشاره به ضرورت پرهیز از نشان دادن چهره انبیا در سینماها، گفت: از این جهت که پیامبران بشر هستند، می‌شود چهره آنها را نمایش داد، ولی آنها ظرفیت بالاتری نیز دارند و با عالم ملکوت در ارتباط‌‌ اند که این ظرفیت، قابل نشان دادن نیست.
یکی از مراجع تقلید شیعیان با اشاره به ضرورت پرهیز از نمایش چهره انبیاء در سینما، گفت: پیامبران ظرفیت بالاتری از بشر دارند و با عالم ملکوت در ارتباط اند که این مسئله قابل نشان دادن نیست.

به گزارش‌ مهر، آیت الله العظمی جعفر سبحانی، ظهر چهارشنبه در ادامه سلسله مباحث قرآنی خود در مدرسه علمیه حجتیه با بیان این که باید علما و مصلحان را حفظ کنیم، اظهار داشت: وقتی مصلحانی مثل سید جمال‌الدین اسدآبادی ظهور می‌کند، دشمنان می‌گویند این‌ها دروغگو و کذاب هستد، چون با حضور مصلحان منافع دشمن قطع می‌شود.

وی یادآور شد: همیشه باید در حفظ مقام علما، خطبا و نویسندگان  اسلامی بکوشیم و اجازه ندهیم دشمن به حریم آنها راه پیدا کند.

آیت‌الله سبحانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت پرهیز از نشان دادن چهره انبیا در سینماها، گفت: از این جهت که پیامبران بشر هستند، می‌شود چهره آنها را نمایش داد، ولی آنها ظرفیت بالاتری نیز دارند و با عالم ملکوت در ارتباط‌‌ اند که این ظرفیت، قابل نشان دادن نیست.

این مرجع تقلید ادامه داد: برخی فکر می‌کنند پیامبران باید ملک یا فرشته باشند، اما اگر پیامبر فرشته باشد، فایده ندارد، چون نمی‌توانیم با آنها صحبت کنیم.

آیت‌الله سبحانی گفت: خدا در قرآن می‌فرماید: «رسول من انفسکم»؛ یعنی خدا زبان منطق و فرهنگ بشر را می‌داند و حتی از نیرنگ‌های او آگاه است.

وی در ادامه یادآور شد: وقتی حضرت عیسی‌(ع) دو نماینده به انطاکیه فرستادند، مردم آنها را تکذیب کردند و گفتند: شما مثل ما بشر هستید، اما در حقیقت آنها مغالطه کردند، چون پیامبران قبلی مثل حضرت ابراهیم‌(ع) که همه او را قبول داشتند، نیز بشر بودند.

این مفسر قرآن تصریح کرد: هر جا در قرآن کریم از کلمه «مثل» استفاده شده، منظور بیان است؛ یعنی این داستان را برای مردم بگو تا مومنان تقویت شوند و کفار عبرت گیرند.

وی با مقایسه آیات 13 و 16 سوره یاسین، اظهار داشتند: در ابتدا پیامبران فقط می‌گفتند ما از جانب خدا هستیم، اما وقتی تکذیب می‌شدند با تاکید بیشتری سخن می‌گفتند که این نکته، بیانگر بلاغت قرآن است.

به گزارش مرکز خبر حوزه، آیت الله سبحانی در پایان گفت: وقتی پیامبران معجزات خود را به مردم نشان می‌دادند، کفار مجبور می‌شدند با مغالطه بگویند شما برای ما بدی به همراه آورده‌اید.
ارسال به دوستان