۲۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۱:۴۲
کد خبر ۲۹۰۷۳۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۲۳-۰۵-۱۳۹۲
کد ۲۹۰۷۳۱
انتشار: ۱۲:۵۸ - ۲۳-۰۵-۱۳۹۲

نعمت‌زاده از مدیرعاملی "نبکو" کنار رفت

تا چندی پیش سوابق مدیریتی و زندگینامه نعمت‌زاده روی سایت شرکت نبکو وجود داشت که در حال حاضر این سوابق از روی سایت شرکت برداشته شده‌اند.

محمدرضا نعمت‌زاده، وزیر پیشنهادی وزارت صنعت، معدن و تجارت از مدیرعاملی شرکت خصوصی متعلق به خود کنار رفت.

به گزارش ایسنا، در حالی که پیش‌بینی می‌شود محمدرضا نعمت‌زاده با توجه به سوابق طولانی فعالیت در حوزه‌های مختلف صنعت و تولید با رای اعتماد نمایندگان مجلس به عنوان وزیر صنعت، معدن و تجارت دولت یازدهم انتخاب شود، وی از سمت مدیرعاملی شرکت نبکو (توسعه تجارت نعمت) که متعلق به خود است، کنار رفته است.

تا چندی پیش سوابق مدیریتی و زندگینامه نعمت‌زاده روی سایت شرکت نبکو وجود داشت که در حال حاضر این سوابق از روی سایت شرکت برداشته شده‌اند.

نعمت‌زاده در سال 1388 و پس از بازنشستگی از سمت‌های دولتی اقدام به تاسیس شرکت توسعه تجارت نعمت کرد که این شرکت هم‌اکنون در حوزه‌های صنایع پتروشیمی، خدمات فنی، صنایع بالادستی نفتی، انرژی، تجهیزات صنعتی و تجارت فعالیت می‌کند.

از جمله افراد صاحب نام فعال در این شرکت می‌توان به اشخاصی مانند عباس شعری مقدم (عضو سابق شرکت ملی صنایع پتروشیمی و مدیرعامل اسبق شرکت پتروشیمی بندر امام) و مجتبی خسروتاج (رییس اسبق سازمان توسعه تجارت) اشاره کرد که در تیم مدیریتی این شرکت حضور دارند.

محمدرضا نعمت‌زاده که از سوی روحانی به عنوان وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت به مجلس معرفی شده پیش از این یک دوره در زمان نخست وزیری شهید رجایی و دو دوره در زمان ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی وزیر صنایع بوده است. وی همچنین معاونت وزارت نفت در امور پتروشیمی در کابینه‌های خاتمی و معاونت وزارت نفت در امور پخش و پالایش فراورده‌های نفتی را در کابینه احمدی نژاد بر عهده داشته است.

وی به دلیل انتقاداتی که از روش مدیریتی احمدی‌نژاد مطرح کرد ابتدا از سمت معاونت وزارت نفت و سپس مشاور وزیر نفت برکنار شد. از دیگر سمت‌های نعمت‌زاده می‌توان به عضویت در عضو هیات مدیره و معاون مدیرعامل شرکت ایران ناسیونال (ایران خودرو فعلی) در سال 1358، معاون اجرایی نخست وزیر در سال 1360، مشاور رییس سازمان برنامه و بودجه و مدیر کل برنامه ریزی تولید و زیربنایی در سال 1360، عضو هیئت مدیره و معاون سازمان صنایع دفاع از سال 1361 تا 1363، رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت توانیر از سال 1363 تا 1365، عضو هیات مدیره و معاون سازمان صنایع دفاع از سال 1365 تا 1367 و مشاور ارشد وزیر نفت از سال 1387 تا 1388 اشاره کرد.

تاکنون تشکل‌های صنعتی و تولیدی زیادی حمایت خود را از وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده‌اند.

برچسب ها: نعمت‌زاده ، نبکو
ارسال به دوستان
بلیط هواپیما فلای تودی
آهن پرایس