۳۱ شهريور ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۹۱۱۸۱
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۲۶-۰۵-۱۳۹۲
کد ۲۹۱۱۸۱
انتشار: ۰۹:۲۶ - ۲۶-۰۵-۱۳۹۲

تجربه خروج از بدن با استفاده از ضربان قلب

 دانشمندان دانشگاه آنگلیا راسکین، دریافتند مشاهده تصویر بدن که همراه با ضربان قلب، چشمک می‌زند، می‌تواند تجربه خروج از بدن را به افراد ارائه کند.

به گزارش ایسنا، دانشمندان 17 داوطلب را به دوربین‌های سر مجهز کرده و به آنها فیلمی از پشت سر خودشان را نمایش دادند.

به برخی از داوطلبان تصاویری نمایش داده شد که همزمان با ضربان قلبشان چشمک می‌زد.

محققان دریافتند افرادی که ضربان قلب خود را مشاهده کردند، خود مجازیشان را بیشتر از بدنشان شناسایی می‌کردند.

به ادعای این محققان، این تجربه «موقعیت مکانی خود» این اشخاص را تغییر داده و از تاثیر تجربه خارج از بدن برخوردار بود.

آنها امیدوارند که این نتایج برای کمک به افراد مبتلا به مشکلات روانی شامل درک از خود تحریف شده مانند بی‌اشتهایی عصبی و اختلال بدشکلی بدن مورد استفاده قرار گیرد.

در این تجربه چشمان شرکت‌کنندگان پس از شش دقیقه مشاهده خود توسط دوربین‌هایی که از پشت سر از آنها تصویربرداری می‌کرد، بسته شده و به عقب برگشتند. سپس از آنها خواسته شد تا به سمت جایی که فکر می‌کردند ایستاده بودند، حرکت کنند.

محققان دریافتند آن دسته از افرادی که تصاویر چشمک‌زن با ریتم ضربان قلب خود را مشاهده کرده بودند، در فاصله نزدیکتری به تصویر ایستادند.

همچنین از این داوطلبان پس از این تجربه سوالاتی پرسیده شد که به ادعای دانشمندان نمایشگر درک بالاتر آنها با طرح مجازی خود نسبت به بدنشان بود.

تجربیات قبلی یافته‌های مشابهی تولید کرده بود.

در سال 2011 دانشمندان آمریکایی داوطلبان را در بدن یک نسخه رایانه‌ای از آنها قرار داده و سپس از آنها خواسته شد تا عینکهای واقعیت مجازی به چشم زده و در برابر دوربین بایستند.

این افراد نمای دوربین از پشت سر خود در نمایشگر عینک را مشاهده می‌کردند که توسط رایانه برای ساخت یک نسخه سه بعدی مجازی ارتقا یافته بود.

هنگامی که با یک خودکار به پشت آنها ضربه زده می‌شد، به آواتار آنها نیز ضربه زده می‌شد بصورتی که تصور می‌کردند این بدن مجازی برای خود آنهاست.

با این راه افراد در مورد خود واقعی و مجازی‌شان گیج می‌شدند حتی اگر در واقع دو متر با هم فاصله داشتند.

نتایج این پژوهش در مجله Psychological Science منتشر شده است.

ارسال به دوستان
باتری نمک مذاب می‌تواند جایگزین باتری‌های لیتیومی شود مسئولان نظام و مهمانان کنفرانس وحدت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند این خوردنی‌های کم چرب زیاد هم سالم نیستند کشف فواره‌هایی که راه شیری در مقابل آنها یک نقطه است! رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران: هیچ مدرسه ای در تهران در لیست ساختمان های ناایمن بحرانی قرار ندارد برنامه جامعة المصطفی در تایلند جدیدترین پهپاد انتحاری ایران / عبور «شاهد ۱۳۶B» از جلوی چشم پزشکیان (عکس) سینمایی که مسجد شد(+عکس) نقش پیچیده تنهایی در ابتلا به ۲۶ بیماری شایع پزشکیان در مراسم رژه نیروهای مسلح : اسرائیل را سر جای خود می نشانیم (+عکس) چه کشوری بیشترین جنگنده F/A-۱۸ Hornet را دارد؟ خوب، بد، زشت : روزگار با این سه بازیگر چه کرد! (عکس) شهادت فرمانده مهم حزب الله در حمله اسرائیل به بیروت / کسی که هیچ کس او را ندیده بود / ابراهیم عقیل، تحت تعقیب امریکا بیانیه حزب‌الله دربارهٔ شهادت «حاج ابراهیم عقیل» کاهش خطر زوال عقل با مصرف غذاهای غنی از فلاونوئیدها