ایرنا - سازمان پزشكي قانوني، با اشاره به آغاز طرح تشديد برخورد پليس با تجاوز به گذرگاه هاي عابر پياده، از مرگ سالانه شش هزار عابر پياده براثر تصادف رانندگي در ايران خبر داد.
براساس آمارهاي منتشره از سوي سازمان پزشكي قانوني از سال ۸۵ تا ۸۹ حدود ۳۰ هزار عابر در تصادفات كشته شده اند و اين آمار برابر با حدود يك چهارم كل كشته شدگان حوادث رانندگي است.
همچنين در تهران ۴۰ درصد كشته شدگان تصادفات رانندگي را عابران به خود اختصاص داده اند و ۲۶ درصد مرگ و مير عابران تهراني در گذرگاههاي عابر پياده رخ ميدهد.
به گزارش پايگاه خبري پليس، با اينكه سالانه حدود پنج هزار موتورسوار در صحنه تصادف جان خود را از دست ميدهند، اما نميتوان آنها را ركورددار مرگ و مير در حوادث رانندگي دانست، زيرا عابران با ركوردي برابر با شش هزار مرگ و مير در سال، گوي سبقت را از موتورسواران ربودهاند.
براساس اين گزارش، بيشترين آمار مرگ و مير عابران براثر تصادف در ماه شهريور رقم خورده و طبق گزارش پزشكي قانوني كشور، بيشترين كشته شدگان در ماههاي شهريور با ۹.۷ درصد و كمترين تعداد نيز با ۶.۵ درصد مربوط به بهمن است.
بررسي جنسيت عابران قرباني تصادفات رانندگي نشان ميدهد كه ۷۲.۹ درصد عابران كشته شده در سالهاي ۸۵ تا ۸۹ مرد و ۲۷.۱ درصد زن بوده اند و بررسي گروه سني عابران قرباني تصادفات رانندگي نشان ميدهد بيشترين قربانيان حوادث رانندگي در بين عابران افراد مسن و كودكان كمتر از ۱۰ سال هستند.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ چند روز گذشته، از آغاز طرح تشديد برخورد با تجاوز به گذرگاه عابر پياده خبر داد و گفت: از روز شنبه دوم شهريور ماه هرگونه تجاوز به گذرگاه عابر پياده ۲۰ هزار تومان جريمه به همراه دارد.