۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۹۷۱۵۹
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۰۲-۰۷-۱۳۹۲
کد ۲۹۷۱۵۹
انتشار: ۱۰:۱۶ - ۰۲-۰۷-۱۳۹۲

جاده آمل - چمستان بوی خون می دهد

براستی چه نوشدارویی می تواند مرهم دل داغدیده مادری باشد که جوان ورزشکار و نان آور خانه اش را در محور پرتردد و مرگ آور چمستان – آمل از دست داده است.

به گزارش مهر، جاده حدود 35 کیلومتری چمستان به آمل در استان مازندران به دلیل نداشتن شانه خاکی و علائم مناسبت به جاده مرگ معروف شده که هر ماه جان شماری از هموطنانمان را می گیرد.
 
" قاسم" یکی از جوانانی است که چند ماه گذشته در مسیر تردد از جاده چمستان به دلیل داشتن سرعتکاههای غیرمجاز و انحراف خودرویش جان به جان آفرین تسلیم کرد و مادرش و نامزدش را سیاه پوش داغدار کرده است.
 
مادر قاسم با گذشت سه ماه از فوت دلبندش همچنان منتظر است تا فرزندش که نان آور خانواده بوده، بازگردد و می پرسد چه کسی این خسارت وارده را می تواند جبران کند و مرا از خانه نشینی خارج کند.
 
همچنین در هر یک از آرامگاههای 95 روستای حاشیه جاده چمستان به آمل، جوانان رعنا قامتی در دل خاک خفته اند که عامل مرگ بسیاری از آنان، تصادف در مسیر جاده چمستان به آمل عنوان می شود.
 
جمعی از اهالی حاشیه نشین جاده چمستان به آمل در گفتگو با خبرنگار مهر، نداشتن شانه خاکی، بود علائم مناسب، نداشتن روشنایی، سرعتکاههای غیرمجاز و بی مورد و توجه نکردن به این مسیر پرتردد و مسافرپذیر را از جمله مشکلات عنوان می کنند.
 
وعده هایی که عمل نمی شود
 
به گفته یکی از اهالی، جاده چمستان به آمل در 32 سال گذشته به همین صورت بوده و مسئولان هربار وعده مرمت می دهند ولی همچنان به این وعد عمل نمی شود.
 
عباسی با بیان اینکه بخش چمستان غریب واقع شده است، یادآورشد: هر ماه شاهد چند فقره تصادف منجر به فوت در این مسیر هستیم و آمار تلفات این جاده دیگر بسیار نگران کننده است.
 
یکی دیگر از حاشیه نشینان جاده چمستان به آمل نیز با تاکید بر اینکه مسئولان نیم نگاهی به این مسیر گردشگری نیز داشته باشند، عنوان کرد: تردد در این مسیر زیاد بوده ولی جاده پاسخگوی حجم تردد نیست.
 
روند کند بهسازی مسیر به دلیل بی پولی
 
در حال حاضر چهاد نصر میثاق پیمانکاری ساخت و مرمت جاده چسمتان – آمل را عهده دارد است که به دلیل متولیان راه و شهرسازی، پیمانکار قبلی به دلیل مشکلات مالی کار را معطل گذاشت و پیمانکار جدید طبق قرارداد تاکنون هفت کیلومتر از مسیر را خاکبرداری کرده است و به دلیل پرداخت نشدن مطالبات، روند اجرای کار به کندی صورت می گیرد.
 
مشکل تهیه مصالح، مشکل تامین اعتبار از جمله دلایل روند کند بهسازی مسیر چمستان – آمل عنوان می شود.
 
عبدالوحید فیاضی نماینده مردم، نور و محمودآباد در مجلس نیز با اشاره به مشکلات جاده چمستان به آمل اظهار داشت: این جاده متناسب با تردد خودروهای 20 سال قبل است و به هیچ وجه پاسخگوی نیازهای امروز نیست و نتوانستیم زیرساختها را در این مسیر فراهم کنیم.
 
وی با بیان اینکه باید در سالهای قبل برای  ایجاد زیرساختها در این مسیر فکری می شد، عنوان کرد: متاسفانه استفاده درستی از فرصها نشد و جاده چمستان – آمل به جاده مرگ معروف است.
 
مشکل تامین مصالح و اعتبار
 
وی اظهار داشت: همواره شاهد تصادفات شدید در این محور هستیم و رفع مشکلات آن دغدغه اساسی اهالی منطقه است.
 
فیاضی تامین مصالح را از جمله مشکلات بیان کرد و گفت: مصالحی که باید برداشت و در کنار جاده ریخته شود باید از کجار تامین شود و با اینکه چندین معدن داریم اما برای برداشت مصالح، مقاومت های مردمی را شاهد هستیم و تاکنون چندین جلسه را برگزار کردیم تا جلوی مقاومتهای مردمی را بگیریم.
 
این نماینده مجلس تصریح کرد: ما باید جاده را درست کنیم تا خطر مرگ را کاهش دهیم و اکنون پیمانکار تعهد داده تا مصالح را بیاورد و شانه های خالی جاده را پر کند.
 
واژگونی مینی بوس و مجروحیت 21 سرنشین آخرین گزارش تصادفی بود که هفته گذشته در جاده چمستان – آمل گزارش شده است و همچنان حادثه در کمین رهگذران و مسافران این مسیر پرمسافر است که کاهش تلفات نیازمند تلاش جدی مسئولان برای رفع مشکلات و بهسازی مسیر است.
 
بخش چمستان نور 95 روستا دارد.

ارسال به دوستان