۳۱ شهريور ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۷
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۹۷۵۷۴
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۴ - ۰۴-۰۷-۱۳۹۲
کد ۲۹۷۵۷۴
انتشار: ۱۶:۵۴ - ۰۴-۰۷-۱۳۹۲

گاردین: مرگ روزانه یک کارگر خارجی در پروژه های جام جهانی فوتبال قطر

شماری از کارگران نپالی در قطر گفته اند که برخی از آنها برای چند ماه است که دستمزد دریافت نکرده اند. دلیل این اقدام جلوگیری از فرار و ترک محل کار از سوی کارگران خارجی است.

"روزانه یک کارگر خارجی در پروژه های ساخت و ساز مربوط به میزبانی جام جهانی فوتبال 2022 در قطر می میرد."

به گزارش عصر ایران، خبرنگار روزنامه گاردین چاپ لندن با انجام تحقیقاتی در قطر و نپال متوجه شده است تعدادی زیادی از کارگران خارجی در شایط سخت شبیه برده داری در پروژه های ساخت و ساز تاسیسات جام جهانی فوتبال 2022 در قطر می میرند.

قطر در سال 2022 میزبان مسابقات جام جهانی فوتبال است. به همین دلیل قرار است پروژه های ساخت و ساز بسیاری در این کشور کوچک ساحلی خلیج فارس ساخته و راه اندازی شود.

در این گزارش به قلم "بیت باتیسون" آمده است: دهها نفر از کارگران نپالی فعال در پروژه های جام جهانی قطر در شرایط سخت کاری، می میرند. میانگین کشته شدن آنها روزانه یک نفر است.

حقوق این کارگران خارجی در قطر به طور گسترده ای نقض می شود که از جمله می توان به کم کردن دستمزدها و شرایط سخت زندگی آنها اشاره کرد.

ماکت استادیوم دانشگاه دوحه یکی از استادیوم های میزبانی جام جهانی فوتبال 2022

این روزنامه با استناد به گزارش های سفارت نپال در دوحه اضافه کرد: در مدت چهارم ژوئیه تا هشتم اوت گذشته، 44 نفر از کارگران نپال در قطر کشته شده اند.

در سال گذشته میلادی 100 نفر از نپال برای کار به قطر آمده بودند. مستندات نشان می دهند از این کارگران در مشاغل بسیار سخت پروژه های ساخت و ساز مربوط به جام جهانی 2022 قطر به کار گرفته می شود.

با این حال کمیته عالی برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال 2022 قطر در پاسخ به گزارش گاردین نوشت: هنوز هیچ یک از طرح هایی که به طور مستقیم با جام جهانی 2022 مرتبط باشند؛ آغاز نشده است.

ماکت استادیوم الوکره یکی از استادیوم های میزبانی جام جهانی فوتبال 2022

این کمیته همچنین گزارش های مربوط به بکارگیری کارگران در شرایط سخت در کشور قطر را نادرست توصیف و از انتشار چنین گزارش هایی اعلام نکرد.

همچنین شماری از کارگران نپالی در قطر گفته اند که برخی از آنها برای چند ماه است که دستمزد دریافت نکرده اند. دلیل این اقدام جلوگیری از فرار و ترک محل کار است. برخی پیمانکاران هم به همین دلیل، از تحویل دادن گذرنامه های کارگران خودداری می کنند.
ارسال به دوستان
آیت‌الله بهجت کلوچه‌پز می‌شد اگر این سفر را نمی‌رفت! یک شاهنامه‌پژوه: شاهنامه افسانه و اسطوره نیست؛ تاریخ کهن ایرانیان است راز صدای آدم فضایی‌ها در ته این گودال برملا شد اتوبوس و مترو رایگان برای دانشجویان و دانش‌آموزان از فردا یکشنبه ۵ اپلیکیشن برای بهبود تمرکز؛ دیگر کارهایتان را به‌تعویق نیندازید خط و نشان نیروهای مسلح ایران برای اسرائیل : ۲۱ موشک بالستیک به نمایش درآمد رشد نهال‌های در سایه با آینه‌کاری کف جنگل! دیدنی های امروز؛ از آغاز عرضه جهانی آیفون 16 تا تشدید تنش در شمال فلسطین اشغالی محسن رضایی : ممکن است متجاوزان صهیونیست پس از لبنان ، جنایات خود را به سمت ایران بکشانند / بار دیگر جنگ حق علیه باطل در پیش است روز جهانی صلح؛ مجالی برای درنگ بر ۶ مفهوم آن/ صلح با خویشتن یا در مقابل سلاح؟ پیام عراقچی به سیدحسن نصرالله در پی شهادت ابراهیم عقیل ویزیت مجازی با پزشک در اندازه واقعی! نماینده ادوار مجلس : دولت می‌تواند راه دخالت نمایندگان در انتصاب دولت را ببندد وضعیت جاده ها در آخرین روز از سفر‌های تابستانی / کدام جاده‌ها امروز یک‌طرفه می‌شوند؟ رگبار باران در ۵ استان کشور