۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۹
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۳۰۱۰۳۱
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۰۲-۰۸-۱۳۹۲
کد ۳۰۱۰۳۱
انتشار: ۱۰:۱۶ - ۰۲-۰۸-۱۳۹۲

خشکی‌های وسیع در انتظار جنگل‌ آمازون

کارشناسان مطالعات جوی از ثبت فصول خشک طولانی‌تر در جنگل بارانی آمازون طی دهه‌های آتی خبر دادند که ممکن است به پوشش گیاهی این منطقه فشار زیادی وارد کند و خطر آتش‌سوزی‌های گسترده را در این اکوسیستم حیاتی افزایش دهد.

به گزارش ایسنا به نقل از mnn، در سال‌های اخیر مدت زمان فصل خشکی در جنگل استوایی آمازون در مقایسه با 30 سال گذشته به طور متوسط سه هفته بیشتر شده که علت آن گرمای جهانی است.

باران در تمام طول سال در آمازون می‌بارد اما بیشتر بارندگی‌های سالانه در طول فصول مرطوب اتفاق می‌افتد. محققان زیست‌محیطی معتقدند که طولانی‌تر شدن فصول خشک خطر ‌آتش‌سوزی‌های خود به خودی و خشک شدن درختان را بیشتر می‌کند.

«رانگ فو» از کارشناسان دانشگاه تگزاس معتقد است مدت زمان فصل خشک در آمازون جنوبی مهمترین وضعیت جوی است که جنگل‌های استوایی را کنترل می‌کند. در صورتی که مدت فصول خشک طولانی شود این جنگل استوایی وسیع و ارزشمند از بین خواهد رفت.

در این مطالعه پیش‌بینی شده است که جنگل‌های استوایی آمازون در آینده دوران سوخته و خشک‌تری را تجربه می‌کند.
ارسال به دوستان
تداوم آلودگی هوا در تهران تا پنجشنبه/ توصیه به استفاده از ماسک برای گروه‌های حساس دو سانحه رانندگی در خوزستان؛ ۳ کشته در اندیمشک-دهلران، یک کشته و ۶ مصدوم در غیزانیه-هفتکل محور کندوان دوطرفه شد اعتراضات به بلینکن در شورای آتلانتیک؛ وزیر خارجه آمریکا خونریز خوانده شد (+فیلم) مخالفت مجلس با تعطیلی مکرر مدارس به بهانه‌های مختلف بودجه کشور در مجلس نهایی شد تعطیلی مدارس و ادارات ۲۲ شهرستان خوزستان در روز چهارشنبه محکومیت بیانیه اتحادیه اروپا درباره جزایر سه‌گانه توسط رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس رفع موانع واردات خودرو در ارس؛ از حذف کد نمایندگی تا حل مشکل کد ساتا اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران؛ عدم تعطیلی مدارس در چهارشنبه انتقاد امام جمعه یاسوج از تبعیض در تخصیص منابع نفتی/ فروشگاه‌های زنجیره‌ای کسب و کارهای خرد را می‌بلعند اگر پوست شاداب می خواهید از خوردن این پروتئین غافل نشوید گیاهی که می‌تواند «رو به عقب» تکامل پیدا کند(+عکس) با روغن هسته انگور و خواص بی‌نظیر آن آشنا شوید محرمانه‌ترین مادۀ انفجاری جهان‌ که حتی سازندگانش هم فرمولش را گم کردند(+عکس)