۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۳
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۰۴۵۳۵
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۲۷-۰۸-۱۳۹۲
کد ۳۰۴۵۳۵
انتشار: ۰۹:۳۳ - ۲۷-۰۸-۱۳۹۲

امارات 200 فروند بوئینگ و ایرباس می خرد

این شرکت هواپیمایی قصد دارد 150 فروند هواپیما "بوئینگ 777 اکس" و 50 فروند هواپیمای "ایرباس ای 380 " خریداری کند که ارزش این دو قرارداد در مجموع 99 میلیارد دلار اعلام شده است.
شرکت هواپیمایی "امارات" قصد دارد 200 فروند هواپیما به قیمت 99 میلیارد دلار خریداری کند.

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، این شرکت هواپیمایی متعلق به کابینه دبی یکی از هفت منطقه فدرالی تشکیل دهنده کشور امارات است.

هواپیمایی امارات یکی از بزرگترین شرکت های حمل و نقل هوایی کالا و مسافر در جهان از نظر حجم ناوگان و مقاصد پروازی است.

این شرکت هواپیمایی قصد دارد 150 فروند هواپیما "بوئینگ 777 اکس" و 50 فروند هواپیمای "ایرباس ای 380 " خریداری کند که ارزش این دو قرارداد در مجموع 99 میلیارد دلار اعلام شده است.

یک فروند هواپیمای ایرباس ای 380 (بزرگترین هواپیمای مسافربری جهان) متعلق به شرکت امارات



این خبر در نخستین روز از فعالیت نمایشگاه بین المللی هوایی دبی از سوی شیخ احمد بن سعید آل مکتوب رئیس شرکت هواپیمایی امارات اعلام شد.

این خرید باعث می شود شرکت امارات در جایگاه دارنده بزرگترین ناوگان هواپیماهای غول پیکر ای 380 قرار بگیرد.

هواپیمای ای 380 ساخت شرکت اروپایی ایرباس، بزرگترین هواپیمای مسافربری جهان است.
از این قرارداد به عنوان بزرگترین معامله خرید هواپیما در جهان یاد می شود.

شیخ احمد اضافه کرد: درخواست خرید از شرکت آمریکایی بوئینگ شامل خرید 115 فروند هواپیما "بوئینگ 777- 9 اکس " با ظرفیت هر فروند 400 مسافر و 35 فروند "بوئینگ 777 – 8 اکس" به ارزش 76 میلیارد دلار است.

قرارداد شرکت امارات با شرکت بوئینگ می تواند به افزایش خرید 50 هواپیمای دیگر از نوع 777 اکس نیز منجر شود این موضوع هنوز قطعی نیست.

شرکت امارات همچنین از ارائه تقاضای خرید 50 فروند هواپیمای غول پیکر ایرباس ای 380 به ارزش 23 میلیارد دلار خبر داد.

شرکت هواپیمایی امارات در سال 1985 تاسیس شد و هم اکنون 207 فروند هواپیما و به 161 مقصد در نقاط مختلف جهان پرواز دارد.

براساس متن منتشر شده در ویکی پدیا، در حال حاضر شرکت هواپیمایی امارات توسط یک گروه خارجی به سرپرستی مدیری بریتانیایی به نام موریس فلاناگان ۷۷ ساله اداره می‌شود. تمام مدیران این شرکت دارای سوابق طولانی مدیریتی در شرکتهای بزرگ صنعتی جهان هستند. هواپیمایی امارات در تمام سال‌های فعالیتش، به جز سال دوم آن همواره شرکتی سودآور بوده‌است.

با وجود اینکه کابینه دبی تنها سهام دار این شرکت به شمار می‌رود تا کنون هیچ یارانه‌ای به آن پرداخت نکرده است؛ البته به جز تامین سرمایه اولیه هواپیمایی که مبلغی در حدود ۱۰ میلیون دلار بود و همچنین حدود ۸۰ میلیون دلار که در زمان آغاز به کار شرکت در آن سرمایه گذاری شد. درواقع می‌توان گفت مقامات سیاسی دبی تا آنجا که بتوانند هیچ دخالتی در اداره شرکت هواپیمایی امارات انجام نمی‌دهند.

ارسال به دوستان
امام جمعه بجنورد: باید از حوادث سوریه درس دشمن شناسی گرفت  پاسخ رئيس جمهوری پاناما به ترامپ: کانال، پانامایی باقی می ماند/ هیچ مذاکره‌ای در کار نیست / تجمع مقابل سفارت آمریکا : ترامپ حیوان از کانال دور شو اختلال واتس اپ بر طرف شد؟ ۷ روز عزای عمومی در هند در پی درگذشت نخست وزیر سابق این کشور ایران عضو ناظر اتحادیه اقتصادی اوراسیا شد دور از دسترس ترین نیایشگاه جهان / سفر به کلیسایی که در بالای کوه و جای عجیبی ساخته شده (فیلم) هشدار فرمانده سپاه خوزستان : دشمن با استفاده از فضای مجازی به دنبال ایجاد یاس و ترس در جامعه است سید حسن خمینی : بیشترین نفع وقایع سوریه را اسرائیل برد/ ترکیه بسیار خودخواهانه رفتار کرد نخست وزیر عراق : نظام اسد از عراق درخواست مداخله نظامی نکرده بود تاریخ مصرف مردم فریبی با عناوینی مانند "تجمع امت حزب الله" تمام شده است / همه می دانند که قصه پول و قدرت است نه غصه دین و انقلاب! یمن : فرودگاه تل آویو را با موشک مافوق صوت هدف گرفتیم اعتراض جمعی از هنرمندان به ستاد بزرگداشت «فروغ و سهراب» نتا S چینی و تحمل 7.7 تن فشار؛ آلمانی ها و آمریکایی ها کجایید؟! (+فیلم) عملیات استشهادی در غزه / حماس : یکی از نیرو‌های مقاومت خود را در میان نیرو‌های اسرائیلی منفجر کرد آقای جلیلی! اگر «عمق راهبردی» توقف قانون حجاب را درک کنید متوجه می‌شوید چه معنایی دارد