۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۲:۱۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۰۹۶۱۰
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۴ - ۲۶-۰۹-۱۳۹۲
کد ۳۰۹۶۱۰
انتشار: ۰۹:۲۴ - ۲۶-۰۹-۱۳۹۲

در برخورد با مصدومین مسمومیت با گاز منوکسیدکربن چه کنیم؟

در فصل سرما و روشن شدن وسایل گرمایشی خطر خفگی با گاز منوکسیدکربن نیز افزایش می یابد، لذا فراگیری نحوه امدادرسانی به مصدومین این موارد به منظور کاهش هر چه بیشتر تلفات آن از اهمیت بسیاری برخوردار است.

شهریاری نوری الاصل کارشناس و مدرس امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه در گفت وگو با ایسنا، اولین اقدام موثر در مواجهه با افراد مسموم شده با گاز منوکسید کربن را خارج کردن مصدوم از محیط مسموم و انتقال آن به محیط باز و محیطی که هوا جریان داشته باشد، عنوان کرد.

به گفته نوری الاصل پس از انجام این کار باید به سرعت قسمت‌های تنگ لباس مانند یقه و کمربند را باز کرد تا فرد بتواند به راحتی تنفس کند.

وی خاطرنشان کرد: در صورت نیاز به تنفس مصنوعی و ماساژ قلبی، باید این کار را انجام داد و سپس فرد را به مراکز درمانی انتقال داد.

به گفته این کارشناس و مدرس امداد و نجات هلال احمر کرمانشاه، تعداد تنفس مصنوعی در افراد بزرگسال باید بین 12 تا 20 تنفس در دقیقه، برای خردسالان یک تا 8 ساله 20 تا 25 تنفس در دقیقه و برای نوزادان 25 تا 50 تنفس در دقیقه باشد.

وی یادآور شد: در نوزادان نباید برای تنفس مصنوعی از هوای ریه استفاده شود، بلکه باید از هوای داخل گونه ها به این منظور استفاده شود.
ارسال به دوستان