۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۷
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۳۰۹۶۲۰
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۸ - ۲۶-۰۹-۱۳۹۲
کد ۳۰۹۶۲۰
انتشار: ۰۹:۳۸ - ۲۶-۰۹-۱۳۹۲

نکاتی برای رهایی از آلرژی زمستانی

فصل زمستان برای مبتلایان به آلرژی دوران سختی است اما این افراد می‌توانند با انجام اقداماتی ساده خود را کمتر در معرض محرک‌های آلرژی‌زا در داخل ساختمان همچون هاگ‌های کپک و ذرات گرد و غبار قرار دهند.

به گزارش ایسنا، دکتر «ویلیام ریساچر» از مرکز آلرژی نیویورک گفت: در طول فصل زمستان معمولا مردم زمان بیشتری را در محیط‌های بسته می‌گذرانند و در نتیجه بیشتر در معرض مواد آلرژی‌زا همچون ذرات گرد و غبار، دود، اسپری‌ها و مواد شیمیایی خانگی قرار می‌گیرند.

به گفته ریساچر، با طولانی شدن فصل گرده افشانی طی سال‌های اخیر مدت زمان بروز علائم مبتلایان به آلرژی‌های فصلی به ماه‌های زمستانی هم کشیده می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از هلث‌دی‌نیوز، دکتر راچل میلر نیز در این باره گفت: هاگ‌های کپک در مقایسه با آلرژی گرده‌ای موجب بروز مشکلات بیشتری می‌شود زیرا کپک در هر محیطی رشد می‌کند و برای زنده ماندن به رطوبت و اکسیژن کمتری نیاز دارد.

این متخصصان به افراد مبتلا به حساسیت رعایت نکات ضروری را برای رهایی از آلرژی‌ زمستانی توصیه می‌کند که به شرح زیر است:

1- هنگام دوش گرفتن یا آشپزی کردن برای خارج کردن رطوبت اضافی و بو حتما از هواکش استفاده کنید.

2- پس از بازگشت به خانه دست‌های خود را بشویید.

3- ملحفه و لباس‌های خود را برای از بین بردن ذرات گرد و غبار با آب داغ شست و شو دهید.

4- رطوبت فضای داخلی ساختمان را برای جلوگیری از رشد کپک بین 30 و 40 درصد نگه دارید.

5- همچنین استفاده از فیلترهای تصفیه هوا به کاهش حجم قابل توجهی از مواد آلرژی‌زا کمک می‌کند.
برچسب ها: آلرژی ، زمستانی
ارسال به دوستان
مخالفت مجلس با تعطیلی مکرر مدارس به بهانه‌های مختلف بودجه کشور در مجلس نهایی شد تعطیلی مدارس و ادارات ۲۲ شهرستان خوزستان در روز چهارشنبه محکومیت بیانیه اتحادیه اروپا درباره جزایر سه‌گانه توسط رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس رفع موانع واردات خودرو در ارس؛ از حذف کد نمایندگی تا حل مشکل کد ساتا اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران؛ عدم تعطیلی مدارس در چهارشنبه انتقاد امام جمعه یاسوج از تبعیض در تخصیص منابع نفتی/ فروشگاه‌های زنجیره‌ای کسب و کارهای خرد را می‌بلعند اگر پوست شاداب می خواهید از خوردن این پروتئین غافل نشوید گیاهی که می‌تواند «رو به عقب» تکامل پیدا کند(+عکس) با روغن هسته انگور و خواص بی‌نظیر آن آشنا شوید محرمانه‌ترین مادۀ انفجاری جهان‌ که حتی سازندگانش هم فرمولش را گم کردند(+عکس) ۶ غذای دریایی سرطان‌زا(اینفوگرافی) زندگی جذاب عشایر بام جهان (+عکس) ماست با عسل چه خاصیتی دارد ؟ ؛ فواید خوردن ماست و عسل درمان کمردرد با نشاندن «خرس» روی کمر بیمار! (عکس)