۳۰ شهريور ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۱۴۲۶۴
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۲۱-۱۰-۱۳۹۲
کد ۳۱۴۲۶۴
انتشار: ۱۲:۴۱ - ۲۱-۱۰-۱۳۹۲

وزارت بهداشت: یک چهارم جمعیت کشور سوءتغذیه دارند

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: 23 درصد جمعیت کشور موادغذایی کمی مصرف می کنند، 48 درصد زیاد می خورند و 30 درصد به صورت متعادل تغذیه دارند.

به گزارش ایرنا، «علی اکبر سیاری» روز شنبه در همایش تغذیه سالم افزود: سالانه، 40 میلیون نفر در دنیا به علت فقر و گرسنگی جان خود را از دست می دهند و حال باید ببینیم که چه تعداد از این جمعیت مربوط به ایران است و چه افرادی مسوول آن هستند.

وی به مقایسه تغذیه افراد کم درآمد و پردرآمد در کشور پرداخت و گفت: افراد کم درآمد در سال 12 کیلو شیر، 2/13 کیلو قند و شیرینی، سه کیلو حبوبات و 8/104 کیلو سبزی و میوه و افراد پردرآمد در سال 8/23 کیلو شیر، 4/36 کیلو قند و شیرینی، 11 کیلو حبوبات و

349/8 کیلو سبزی و میوه مصرف می کنند.

معاون وزیر بهداشت تصریح کرد، همچنین در تحقیقی که در میدان تره بار تهران صورت گرفته، مشخص شده که 35 تا 5/41 درصد سبزی ها به فلزات سنگین نظیر سرب، کادیوم و نیترات آلوده هستند که بدترین فصل آن نیز پاییز است؛ آلوده ترین سبزی پیاز با 54 درصد آلودگی، سپس خیار گلخانه ای با 45 درصد آلودگی و بعد از آن هم گوجه فرنگی و سیب زمینی هستند.

برچسب ها: جمعیت ، سوءتغذیه
ارسال به دوستان
وام ازدواج در بن‌بست ! تعریف جدید صنعت پُست در جهان با نگاه لجستیک حمله اسرائیل به یک خودرو در مسیر فرودگاه دمشق ۷۰ کشته در حمله القاعده به پایتخت مالی نشست وزیران خارجه آمریکا و ۴ کشور اروپایی درباره انفجارهای لبنان مکرون خطاب به سران لبنان : به همه طرف‌های لبنانی، اول از همه حزب الله ، پیام خویشتنداری ارسال کنید / همه باید از جنگ خودداری کنند ای بی سی درباره انفجار پیجر‌های حزب الله: اسرائیل برای این نوع نفوذ دست‌کم ۱۵ سال برنامه‌ریزی کرده بود لبنان : پیجرها قبل از رسیدن به لبنان بمب گذاری شدند چاقوکشی خونین در هلند شرکت هواپیمایی آمریکایی پرواز‌ها به تل‌آویو را تا پایان سال متوقف کرد « وفاق ملی » یعنی انتخاب شایستگان، نه فقط یقه بسته ها جانشین فراجا: اتباع غیر مجاز باید به کشور خود برگردند اگر بیش از حد عرق می‌کنید؛ بخوانید چرا باید لوبیای پخته بخوریم؟ + ۱۱ فایده لوبیا پخته مصرف چه مقدار قهوه خطر ابتلا به برخی بیماری‌ها را کاهش می‌دهد؟