۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۶
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۳۲۲۷۰
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۹ - ۰۳-۰۲-۱۳۹۳
کد ۳۳۲۲۷۰
انتشار: ۲۲:۳۹ - ۰۳-۰۲-۱۳۹۳

خانم‌ها بیشتر مواظب واریس باشند!

وی افرادی را که سابقه ارثی، چاقی بیش از حد، ایستادن و نشستن‌های طولانی و تحرک کمتری دارند را بیشتر در معرض خطر این بیماری دانست و افزود: همچنین خانم‌ها بیشتر در معرض این بیماری قرار دارند.
ایسنا: یک جراح عمومی گفت: واریس به ناهنجاری‌های وریدی گفته می‌شود که به صورت پیچ در پیچ و خطوط رگهای بسیار ریز روی پوست دیده می‌شود.

دکتر منوچهر امامی افزود: رگ‌های تحتانی بدن در اثر فشار خونی که از قلب در قسمت پائین (خلف و قسمت داخلی ساق پا) ایجاد کرده، رگها را به تدریج گسترده کرده و وریدها موقع پرخون شدن بیش از حد گشاد شده و به قسمت‌های دیگر می‌رسند که این وریدها از روی پوست پاها قابل رویت است.

وی افرادی را که سابقه ارثی، چاقی بیش از حد، ایستادن و نشستن‌های طولانی و تحرک کمتری دارند را بیشتر در معرض خطر این بیماری دانست و افزود: همچنین خانم‌ها بیشتر در معرض این بیماری قرار دارند.

امامی با اشاره به علائم واریس گفت: از علائم این بیماری در پا، احساس سنگینی در پا مواقع راه رفتن، ایستادن و نشستن‌های طولانی و خستگی زودرس است.

وی اظهار کرد: سن شایع این بیماری از 30 سال به بالا است، به دلیل اینکه معمولا در این سن فعالیت افراد زیاد است.

این جراح خاطرنشان کرد: بعضی افراد زمانی که دچار خستگی می شوند نگران شده و به اشتباه آن را واریس فرض می کنند که اینطور نیست.

امامی ادامه داد: واریس ممکن است در قسمت‌های مختلف بدن رخ دهد، اما چون حجم خون بیشتر در قسمت بالای پاست احتمال واریس نیز در این قسمت بیشتر است.

وی با اشاره به راه های پیشگیری و درمان واریس تصریح کرد: استفاده از جوراب‌های طراحی شده مخصوص واریس از جمله راه‌های پیشگیری و درمان بوده که این جوراب به قسمت‌های ساق پا و اندام‌های تحتانی فشار وارد کرده که باعث می شود خون باقی مانده به قسمت بالای بدن حرکت کند.

وی تاکید کرد: افراد مبتلا به واریس باید از جوراب‌هایی استفاده کنند که آنها را دچار حساسیت پوستی نکند.

امامی خاطرنشان کرد: داروی خاصی برای درمان بیماری واریس وجود ندارد و چنانچه جوراب‌های واریس جواب نداد از روش غیر جراحی اسکلورتراپی نیز می توان استفاده کرد.

وی افزود: روش دیگری که به تازگی در ایران هم مورد استفاده قرار می گیرد لیزرتراپی است.

این جراح در پایان از جمله راههای جلوگیری از مبتلا شدن به واریس را کم کردن وزن، تحرک بیشتر، جلوگیری از ایستادن و نشستن‌های طولانی و قرار دان پاها بالاتر از سطح بدن دانست.
برچسب ها: جراح عمومی ، واریس
ارسال به دوستان
نخست‌وزیر مجارستان: ۳۰۰ میلیارد یورو کمک به اوکراین، هدر رفت پول بود غذای روستایی در یمن؛ پخت یک سوپ خوشمزه با ۳۰۰ گرم عدس قرمز (فیلم) مراقبت‌های پس از جراحی کیسه صفرا (فیلم) آنهایی که انتخابات برایشان تمام نشده، هر روز پروژه‌ای جدید را کلید می‌زنند پرسه پلنگ و توله‌اش در ارتفاعات اشکورات رودسر (فیلم) مسدودسازی دوباره درگاه‌های صرافی‌های رمزارز؛ ابهام در علت و سکوت مسئولان کشف بقایای اعضای بدن انسان در باغ‌های پسته کرمان؛ مدیر شبکه بهداشت توضیح می‌دهد انتقاد پزشکیان از مدیریت بد انرژی (فیلم) ادعای «تهدید مشترک ایران»؛ هم‌صدایی رژیم اسرائیل و اوکراین ادعای تحویل توله شیر تکذیب شد؛ پرونده قضایی برای ورزشکار متخلف قلب ما مغز مخصوص به خود را دارد کشف ۳ هزار قبضه اسلحه و دستگیری ۱۰۰ هزار قاچاقچی در مرزهای ایران هوش شگفت آور مورچه‌ها (فیلم) پاکدامن قهرمان شمشیربازی سابر ایران شد مواد غذایی و خوردنی هایی که سنگ کلیه تولید می کنند