۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۰
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۳۳۷۰۵۰
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۵ - ۳۱-۰۲-۱۳۹۳
کد ۳۳۷۰۵۰
انتشار: ۱۳:۲۵ - ۳۱-۰۲-۱۳۹۳

اولین بخش راکتور نیروگاه اتمی تحویل امارات شد

شرکت کره ای الکتریک پاور کورپوریشن ،برای احداث این نیروگاه ها در امارات متحده عربی قراردادی 40 میلیارد دلاری با این کشور امضا کرده است.
امارات متحده عربی روز سه شنبه نخستین بخش از تجهیزات یک رئاکتور هسته ای را از کره جنوبی دریافت کرد که این موضوع بدین معناست این کشور حوزه خلیج فارس در حال توسعه طرح های انرژی خود با هدف توسعه نیروگاه های برق هسته ای است.

به گزارش واحد مرکزی خبر، مقامات امارات متحده عربی و کره جنوبی روز سه شنبه در ابوظبی و همزمان با ورود نخستین رئاکتور هسته ای به این کشور با یکدیگر دیدار کردند.

شیخ منصور بن زاید آل نهیان معاون نخست وزیر امارات متحده عربی و پارک گئون -های رئیس جمهور کره جنوبی در مراسم ورود قطعات و تجهیزات این رئاکتور به امارات حضور داشتند.

امارات متحده عربی در حال حاضر در حال احداث چهار نیروگاه تولید برق هسته ای در منطقه برکه در غرب ابوظبی است.

شرکت کره ای الکتریک پاور کورپوریشن ،برای احداث این نیروگاه ها در امارات متحده عربی قراردادی 40 میلیارد دلاری با این کشور امضا کرده است.

به گزارش خبرگزاری شین هوا از دبی، امارات متحده عربی در دسامبر 2009 از طرح های خود به منظور توسعه انرژی هسته ای با هداف صلح آمیز به منظور کاهش وابستگی امارات به نفت و گاز خبر داد.

وزارت انرژی امارات تخمین می زند تا سال 2020، بیش از 20 درصد از مصرف انرژی و برق داخلی این کشور از طریق انرژی هسته ای تأمین خواهد شد.

نخستین نیروگاه هسته ای امارات قرار است در سال 2017 تکمیل و عملیاتی شود و سه نیروگاه دیگر نیز قرار است تا سال 2020 وارد مدار تولید برق ملی شوند.

ارسال به دوستان
تعطیلی مدارس و ادارات ۲۲ شهرستان خوزستان در روز چهارشنبه محکومیت بیانیه اتحادیه اروپا درباره جزایر سه‌گانه توسط رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس رفع موانع واردات خودرو در ارس؛ از حذف کد نمایندگی تا حل مشکل کد ساتا اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران؛ عدم تعطیلی مدارس در چهارشنبه انتقاد امام جمعه یاسوج از تبعیض در تخصیص منابع نفتی/ فروشگاه‌های زنجیره‌ای کسب و کارهای خرد را می‌بلعند اگر پوست شاداب می خواهید از خوردن این پروتئین غافل نشوید گیاهی که می‌تواند «رو به عقب» تکامل پیدا کند(+عکس) با روغن هسته انگور و خواص بی‌نظیر آن آشنا شوید محرمانه‌ترین مادۀ انفجاری جهان‌ که حتی سازندگانش هم فرمولش را گم کردند(+عکس) ۶ غذای دریایی سرطان‌زا(اینفوگرافی) زندگی جذاب عشایر بام جهان (+عکس) ماست با عسل چه خاصیتی دارد ؟ ؛ فواید خوردن ماست و عسل درمان کمردرد با نشاندن «خرس» روی کمر بیمار! (عکس) تویوتا روی تولید موشک سرمایه‌گذاری می‌کند! اولین دمپایی طراحی‌شده با هوش مصنوعی تولید شد(+عکس)