۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۳۸۳۰۹
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۰۸-۰۳-۱۳۹۳
کد ۳۳۸۳۰۹
انتشار: ۱۰:۳۰ - ۰۸-۰۳-۱۳۹۳

۹۰ درصد آبلیموهای موجود در کشور آب لیمو نیست

مدیرکل نظارت و ارزیابی غذا و آرایشی و بهداشتی تصریح کرد: موضوع دیگر نظارت پس از ورود به بازار و یا PMS است که باید در این راستا بر تولیدات داخلی و وارداتی نظارت بیشتری داشته باشیم. باید نتایجی که به دست می‌‎آید یکسان باشد و آزمایشات با هم تطابق داشته باشند.

مدیرکل نظارت و ارزیابی غذا و آرایشی و بهداشتی کشور با بیان اینکه نباید به استاندارد‌ها اکتفا کنیم، گفت: باید فاکتورهای جدیدی در آزمایشگاه‎‌ها لحاظ کرده و در آزمون‎‌ها مورد بررسی قرار گیرد.

به گزارش ایسنا، حسینی در نهمین گردهمایی مدیران آزمایشگاه‎های کنترل غذا و داروی سراسر کشور که در خرم‌آباد برگزار شد، اظهار کرد: هر اقدامی که در حوزه نظارت و ارزیابی صورت می‌‎گیرد به دنبال آن سلامت مردم را به همراه دارد.

وی با اشاره به برنامه‎هایی که این سازمان در سال جاری در دست اجرا دارد، اضافه کرد: امسال بحث پایش باقیمانده سموم و آفت‎کش‎‌ها در مواد غذایی را بررسی خواهیم کرد، در این زمینه مطالعات جامعی صورت نگرفته که در دستورالعمل یک ماه پیش این امر لحاظ شده است.

حسینی ادامه داد: برای این کار در چهار فصل سال و در 10 قطب کشور این آزمون صورت می‌‎گیرد. در این راستا جلسات هماهنگی باید در این قطب‎‌ها برگزار شود و نباید نمونه‎گیری در فصل بهار را از دست داد.

مدیرکل نظارت و ارزیابی غذا و آرایشی و بهداشتی تصریح کرد: موضوع دیگر نظارت پس از ورود به بازار و یا PMS است که باید در این راستا بر تولیدات داخلی و وارداتی نظارت بیشتری داشته باشیم. باید نتایجی که به دست می‌‎آید یکسان باشد و آزمایشات با هم تطابق داشته باشند.

حسینی افزود: در اعتبارسنجی آزمایشگاه‎‌ها درصدی خطا وجود دارد اما نباید این تفاوت‎‌ها چشم‎گیر باشد.

وی یادآور شد: موضوع بعدی در بحث بهداشت غذایی و استانداردهاست که ما در استاندارد‌ها نگاه کف و حداقلی داریم که نباید به آن اکتفا کنیم، باید فاکتورهای جدیدی را در آزمایشگاه‎‌ها لحاظ کرده و در آزمون‎‌ها مورد بررسی قرار گیرند.

مدیرکل نظارت و ارزیابی غذا و آرایشی و بهداشتی خاطرنشان کرد: متأسفانه علم تقلبات در حال افزایش است، تقلبات علم غذایی به قدری پیش رفته که نباید تنها به استاندارد‌ها بسنده کنیم، به عنوان مثال اگر تمام لیموهای کشور را جمع کنیم آب آن‌ها به اندازه میزان آبلیموی موجود در بازار نیست، ۹۰ درصد آبلیموهای موجود در کشور آب لیمو نیست.

حسینی گفت: همچنین افزودنی‎های مواد لبنی را باید مورد بررسی قرار دهیم چرا که در حال حاضر پودرهایی را به جای شیرخشک با آب مخلوط کرده و به عنوان شیر به بازار عرضه می‌‎کنند، در زمینه آزمایش کیفیت آن‌ها روش خاصی نداریم.

وی در ادامه به همکاری بیشتر دولت بر نظارت‎‌ها و واگذاری‎‌ها تأکید کرد.

برچسب ها: آب لیمو ، استاندارد
ارسال به دوستان
اتحادیه عرب ایران را به «دامن زدن به نزاع» در سوریه متهم کرد؛ سکوت در برابر تجاوزات اسرائیل مسدودسازی ۴۰ سایت و صفحه اینستاگرامی فروش داروهای غیرمجاز توسط پلیس فتا فرود اضطراری پرواز مشهد-نجف در کرمانشاه فرآیند طراحی و تولید خودروی شاسی بلند غول پیکر شامان روسی (فیلم) رانندگی جنون‌آمیز راننده خودروی شاسی بلند روی ریل راه آهن (فیلم) پزشکیان: بیگانگان توان خراب کردن ایران را ندارند؛ خرابی‌ها از درون است نخست‌وزیر مجارستان: ۳۰۰ میلیارد یورو کمک به اوکراین، هدر رفت پول بود غذای روستایی در یمن؛ پخت یک سوپ خوشمزه با ۳۰۰ گرم عدس قرمز (فیلم) مراقبت‌های پس از جراحی کیسه صفرا (فیلم) آنهایی که انتخابات برایشان تمام نشده، هر روز پروژه‌ای جدید را کلید می‌زنند پرسه پلنگ و توله‌اش در ارتفاعات اشکورات رودسر (فیلم) مسدودسازی دوباره درگاه‌های صرافی‌های رمزارز؛ ابهام در علت و سکوت مسئولان کشف بقایای اعضای بدن انسان در باغ‌های پسته کرمان؛ مدیر شبکه بهداشت توضیح می‌دهد انتقاد پزشکیان از مدیریت بد انرژی (فیلم) ادعای «تهدید مشترک ایران»؛ هم‌صدایی رژیم اسرائیل و اوکراین