۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۶
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۴۲۲۴۵
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۷ - ۰۲-۰۴-۱۳۹۳
کد ۳۴۲۲۴۵
انتشار: ۱۹:۲۷ - ۰۲-۰۴-۱۳۹۳

ترس طلافروشان از مالیات بر درآمد

در حال حاضر برای همه فرآیندهای تولید تا عرضه طلا، برگه های مشخص و معینی طراحی شده است و باید همه طلافروشان قانون مالیات بر ارزش افزوده را مانند دیگر کالاها اجرایی کنند. این قانون در اول مهر ۸۷ به صورت آزمایشی به اجرا درآمد و هم اکنون نرخ آن ۸ درصد است.
رئیس کل سازمان مالیاتی کشور با تاکید بر اینکه همه صاحبان درآمد، اصناف و طلافروشان موظف به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده هستند، گفت: برخی واحدهای طلافروشی قانون را رعایت نمی‌کنند، زیرا از شفاف سازی عملکرد مالی و روشن شدن مالیات بردرآمد می‌ترسند این در حالی است که تمام مالیات بر ارزش افزوده از مصرف کنندگان نهایی دریافت می‌شود.

به گزارش مهر، علی عسکری با اشاره به توافق طلافروشان و سازمان امر مالیاتی کشور گفت: تمام مالیات بر ارزش افزوده از مصرف کنندگان نهایی دریافت می شود؛ اما برخی واحدهای طلافروشی رعایت نمی کنند و از شفاف سازی عملکرد مالی و روشن شدن مالیات بردرآمد می ترسند.

رئیس کل سازمان مالیاتی کشور با بیان اینکه همه صاحبان درآمد طبق قانون باید مالیات پرداخت کنند و تمام اصناف ازجمله طلافروشان موظف به اجرای قانون هستند، افزود: سال گذشته با حضور نمایندگان طلافروشان، سازمان مالیاتی، وزارت صنعت، سازمان حمایت، سازمان ملی استاندارد و نماینده ای از کمیسیون اقتصادی مجلس توافق شد که همه طلافروشان از برگه های فروش یکسان استفاده کنند که برخی رعایت نمی کنند در حالی که آموزش های لازم به آنها داده شده است.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: در حال حاضر برای همه فرآیندهای تولید تا عرضه طلا، برگه های مشخص و معینی طراحی شده است و باید همه طلافروشان قانون مالیات بر ارزش افزوده را مانند دیگر کالاها اجرایی کنند. این قانون در اول مهر ۸۷ به صورت آزمایشی به اجرا درآمد و هم اکنون نرخ آن ۸ درصد است.

عسکری افزود: از شش سال پیش و با استقرار نظام مالیات بر ارزش افزوده در سال ۸۷ تاکنون دورهای آموزشی زیادی برای اصناف داشته ایم و همه آنها با مبانی دریافت این مالیات آشنا هستند و مطمئنند که یک ریال آن هم از خودشان گرفته نمی شود بلکه همه را مصرف کنندگان پرداخت می کنند.

وی اظهار داشت: در بیش از ۱۴۰کشور با اصلاح نظام مالیاتی و حمایت از فعالیت های سرمایه گذاری و تولیدی، مبنای درآمد مالیاتی به مصرف کنندگان نهایی منتقل شده است و بیشترین درآمد مالیاتی را از مالیات بر مصرف کسب می کنند.
ارسال به دوستان
نخست‌وزیر مجارستان: ۳۰۰ میلیارد یورو کمک به اوکراین، هدر رفت پول بود غذای روستایی در یمن؛ پخت یک سوپ خوشمزه با ۳۰۰ گرم عدس قرمز (فیلم) مراقبت‌های پس از جراحی کیسه صفرا (فیلم) آنهایی که انتخابات برایشان تمام نشده، هر روز پروژه‌ای جدید را کلید می‌زنند پرسه پلنگ و توله‌اش در ارتفاعات اشکورات رودسر (فیلم) مسدودسازی دوباره درگاه‌های صرافی‌های رمزارز؛ ابهام در علت و سکوت مسئولان کشف بقایای اعضای بدن انسان در باغ‌های پسته کرمان؛ مدیر شبکه بهداشت توضیح می‌دهد انتقاد پزشکیان از مدیریت بد انرژی (فیلم) ادعای «تهدید مشترک ایران»؛ هم‌صدایی رژیم اسرائیل و اوکراین ادعای تحویل توله شیر تکذیب شد؛ پرونده قضایی برای ورزشکار متخلف قلب ما مغز مخصوص به خود را دارد کشف ۳ هزار قبضه اسلحه و دستگیری ۱۰۰ هزار قاچاقچی در مرزهای ایران هوش شگفت آور مورچه‌ها (فیلم) پاکدامن قهرمان شمشیربازی سابر ایران شد مواد غذایی و خوردنی هایی که سنگ کلیه تولید می کنند