۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۶
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۳۴۴۴۸۸
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۶ - ۱۵-۰۴-۱۳۹۳
کد ۳۴۴۴۸۸
انتشار: ۱۷:۰۶ - ۱۵-۰۴-۱۳۹۳

بازنشستگی روستائیان و عشایر با ۹ سال پرداخت حق بیمه

نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرح بازنشسته کردن کسانی را که در سن بازنشستگی هستند و هنوز حق بیمه بازنشستگی روستاییان و عشایر را پرداخت می‌کنند تصویب کردند.
 
 به گزارش  واحد مرکزی خبر، با تصویب این طرح، دولت مکلف شد همه روستاییان و عشایری را که در سن بازنشستگی هستند و تحت پوشش بیمه صندوق اجتماعی روستاییان و عشایر قرار دارند در صورت تقاضای آنان و داشتن سابقه پرداخت حق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر به مدت 9 سال، بازنشسته کند و متناسب با آن، حقوق بازنشستگی به آنان بپردازد.
 
همچنین در صورتی که افراد مذکور کمتر از 9 سال حق بیمه پرداخت کرده باشند می توانند با پرداخت مابه‌التفاوت حق بیمه سنوات، به صورت یکجا و کامل (سهم خود و سهم دولت) و به قیمت روز، بازنشسته شوند.
 
بر اساس تبصره‌ای، شرط سنی برای بیمه گذاران جدید به حداکثر50 سال تغییر یافت و فرزندان و همسر یا همسران بیمه شده متوفی که زیر 9 سال سابقه دارد، با پرداخت مابه‌التفاوت حق بیمه تا 9 سال به نرخ امسال  از مستمری و امتیازات بازنشستگی برخوردار می‌شوند.
 
همچنین مصوب شد حقوق افراد بازنشسته از محل منابع صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر تأمین شود.
 
تأمین نظر شورای نگهبان در قانون و مقررات استخدامی سپاه
 
نمایندگان مجلس شورای اسلامی نظر شورای نگهبان را در طرح الحاق یک تبصره به ماده 190 قانون و مقررات استخدامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصویب کردند.
 
 بر این اساس مقرر شد اجرای ماده واحده استخدامی مانع پرداخت های مندرج در مواد 171 قانون مقررات استخدامی سپاه مصوب  21 / 7 / 70 و 153 قانون ارتش جمهوری اسلامی ایران مصوب  7 / 7/ 66  به جانبازان بسیجی داوطلب و سرباز جانباز سپاهی نیست.
 
دولت اجازه یافت به جانبازان بسیجی داوطلب و سرباز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همانند جانبازان ارتش به تدریج و بر مبنای اولویت درصد جانبازی، از کار افتادگی و اعسار و تأمین بار مالی آن در بودجه سنواتی از سال 92 و پس از آن از طریق سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح حقوق پرداخت نماید.
 
آیین نامه اجرایی این ماده واحده، از جانب وزارت دفاع با هماهنگی ستاد کل نیروهای مسلح و معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور ظرف سه ماه از تصویب این قانون تهیه می شود و به تصویب هیئت وزیران می رسد.
 
رد فوریت الحاق یک تبصره به قانون حفظ کاربری اراضی
 
نمایندگان مجلس شورای اسلامی به رسیدگی دو فوریتی و یک فوریتی الحاق یک تبصره به ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها رأی منفی دادند.
 
 با مخالفت نمایندگان قرار شد به این طرح به صورت عادی در کمیسیون مربوط رسیدگی و سپس به صحن علنی مجلس تقدیم شود.
 
این طرح با امضای 173 نماینده برای رسیدگی دو فوریتی تقدیم مجلس شده بود.
 
تصویب کلیات طرح الزامی بودن استعلام از وزارت اطلاعات درباره مشاغل حساس
 
نمایندگان مجلس شورای اسلامی به کلیات طرحی رای دادند که در صورت تصویب نهایی، استعلام از وزارت اطلاعات درباره مشاغل حساس الزامی می شود .
 
وکلای ملت  طرح الحاق یک تبصره به ماده 5 قانون گزینش معلمان و کارکنان آموزش و پرورش را بررسی و کلیات آن را تصویب کردند.
 
در صورت تصویب نهایی این طرح کلیه دستگاههای اجرایی موظفند در انتصاب افراد به مشاغل حساس در خصوص ضوابط مندرج در ماده 2 قانون گزینش و ضوابط انتخاب اصلح ، ‌ابتدا از وزارت اطلاعات استعلام نمایند و نتایج استعلام را در انتصاب خود اعمال کنند در غیر این صورت اقدام صورت گرفته بلا اثر و فاقد اعتبار محسوب می شود و هر گونه پرداخت به این افراد در حکم دخل و تصرف غیر قانونی در اموال دولتی و قابل تعقیب کیفری خواهد بود.
 
وکلای ملت در جلسه آینده مجلس جزییات این طرح را بررسی می کنند.
ارسال به دوستان
دو سانحه رانندگی در خوزستان؛ ۳ کشته در اندیمشک-دهلران، یک کشته و ۶ مصدوم در غیزانیه-هفتکل محور کندوان دوطرفه شد اعتراضات به بلینکن در شورای آتلانتیک؛ وزیر خارجه آمریکا خونریز خوانده شد (+فیلم) مخالفت مجلس با تعطیلی مکرر مدارس به بهانه‌های مختلف بودجه کشور در مجلس نهایی شد تعطیلی مدارس و ادارات ۲۲ شهرستان خوزستان در روز چهارشنبه محکومیت بیانیه اتحادیه اروپا درباره جزایر سه‌گانه توسط رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس رفع موانع واردات خودرو در ارس؛ از حذف کد نمایندگی تا حل مشکل کد ساتا اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران؛ عدم تعطیلی مدارس در چهارشنبه انتقاد امام جمعه یاسوج از تبعیض در تخصیص منابع نفتی/ فروشگاه‌های زنجیره‌ای کسب و کارهای خرد را می‌بلعند اگر پوست شاداب می خواهید از خوردن این پروتئین غافل نشوید گیاهی که می‌تواند «رو به عقب» تکامل پیدا کند(+عکس) با روغن هسته انگور و خواص بی‌نظیر آن آشنا شوید محرمانه‌ترین مادۀ انفجاری جهان‌ که حتی سازندگانش هم فرمولش را گم کردند(+عکس) ۶ غذای دریایی سرطان‌زا(اینفوگرافی)