۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۴۶۶۷۸
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۲۸-۰۴-۱۳۹۳
کد ۳۴۶۶۷۸
انتشار: ۱۹:۰۳ - ۲۸-۰۴-۱۳۹۳

وزیر ارشاد: تهیه آیین نامه جدید برای شورای فیلترینگ / دیگر با نظر یک نفر، سایتی فیلتر نمی شود

  وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تدوین آیین نامه جدید برای کمیته تعیین مصادیق مجرمانه خبر داد و گفت: با تصویب نهایی این آیین نامه فیلتر یا رفع فیلتر هر صفحه و سایتی با نظر اکثریت اعضای این کمیته انجام می شود.
 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خانه ملت، «علی جنتی» افزود: در گذشته مسوولیت رفع فیلتر و فیلتر کردن برخی سایت ها از اختیارات خاصی بود که به هیاتی پنج نفره سپرده شده بود که در این باره تجدید نظر شد.
 
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان این که از این پس فیلتر یا رفع فیلتر هر نوع صفحه یا سایتی باید ضمن اخذ نظر 13 عضو یا اکثریت اعضای کمیته تعیین مصادیق مجرمانه انجام شود٬ افزود: با در نظر گرفتن نظر اکثریت اعضا برای فیلتر یا رفع آن احتمال وقوع اشتباه در تصمیم گیری ها به صفر می رسد.
 
جنتی با تاکید بر این که اخذ نظر 13 عضو کمیته تعیین مصادیق مجرمانه چارچوب مناسبی در راستای اتخاذ تصمیمات درست ایجاد می کند٬ تصریح کرد: هر چند که در بسیاری از مسایل اتفاق نظر بین اعضای این کمیته به ویژه در مسایل مربوط به امنیت ملی کشور٬ عفت عمومی و مسایل اخلاقی جامعه دیده می شود اما باز هم برخی از آرا متضاد وجود دارد.
 
وی با بیان این که درخواست یکی از اعضای کمیته تعیین مصادیق مجرمانه از این پس منجر به رفع یا فیلتر صفحه یا سایتی نخواهد شد٬ گفت: اگر اکثریت مطلق اعضای این کمیته رای به رفع یا فیلتر صفحه یا سایتی بدهند این رای اعمال خواهد شد٬ البته این طبق آیین نامه ای است که در حال تصویب است.
 
عضو دولت یازدهم با بیان این که شکی در برخورد با صفحه ها و سایت هایی که خلاف عفت عمومی جامعه باشندوجود ندارد٬ ادامه داد: به طور مثال برخی شبکه های ارتباطی و اجتماعی که به نوعی وابستگی به بیگانه ایجاد می کنند و نوعی جاسوسی به شمار می روند فیلتر آنها از مواردی است که مورد اتفاق نظر اعضای کمیته تعیین مصادیق مجرمانه قرار دارد.
 
جنتی تاکید کرد: بعید نیست برخی اختلاف سلیقه هایی در اعمال فیلتر یا رفع آن بین اعضای کمیته تعیین مصادیق مجرمانه در زمینه های شبکه های ارتباطی وجود داشته باشد؛ مانند وایبر٬ واتس آپ و شبکه های اجتماعی هم مانند فیس بوک و توئیتر و امثال اینها وجود داشته باشد.
 
وی با بیان این که حدود 5 میلیون نفر از مردم در کشور از شبکه های ارتباطی چون وایبر و واتس آپ استفاده می کنند٬ گفت: در مورد فیلتر یا رفع فیلتر شبکه ها که مورد اقبال میلیونی مردم قرار گرفته باید با احتیاط برخورد کرد و تصمیمات پخته تر و دقیق تری با حضور همه اعضای اصلی این کمیته گرفت.
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین درباره آخرین وضعیت بررسی تماس تصویری رایتل در شورای عالی فضای مجازی٬ اظهارداشت: این موضوع در حال بررسی است.
ارسال به دوستان
هل دادن یخ بزرگ در وسط شهر (فیلم) کاهش شدید بارش ها در سال جاری ؛ ۳۰ استان ایران تشنه است پیش‌بینی هواشناسی از ۱۰ روز بارش برف در ایران عراقچی در پکن : بحث هسته‌ای ما در سال جدید با وضعیتی مواجه خواهد شد که نیاز داریم مشورت‌های بیشتری داشته باشیم بازداشت شیعیان در نیجریه توسط پلیس عراقچی: پرونده هسته‌ای نیازمند مشورت‌های بیشتر است (فیلم) علم الهدی : اگر مردم فتنه شناسی را فراموش کنند ، دشمن نظام اسلامی را براندازی می‌ کند تصاویری از حملات هوایی اسرائیل به یمن (فیلم) در باب حقوق بومی ها دادستان گنبدکاووس : بزرگترین قمارخانه شرق گلستان پلمب شد امام جمعه کرج : باید بررسی شود چه کسانی دنبال این هستند که فضای مجازی بدون کنترل در اختیار همه قرار گیرد تصاویر دیده نشده از بیماری کبد از کبد چرب تا کبد فیبروز (فیلم) انتقاد کاظم صدیقی از فضای مجازی ؛ امروز اسلحه دشمن با وجود شبکه های مجازی، جنگ نرم است تلاوت فوق العاده‌ای از مصطفی غلوش در ایران: سوره الرحمن (فیلم) وزارت بهداشت : مازوت سوزی سلامت مردم را تهدید می کند