۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۶
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۳۴۹۵۶۰
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۱۷-۰۵-۱۳۹۳
کد ۳۴۹۵۶۰
انتشار: ۱۹:۳۹ - ۱۷-۰۵-۱۳۹۳

کانون صنایع غذایی: کلیه واحدهای تولید لبنی پروانه دارند / دولت وارد کننده اصلی روغن پالم

زرگران با بیان اینکه واردات روغن پالم در هشت سال گذشته بیش از دو برابر شده است، توضیح داد: واردکننده اصلی روغن پالم دولت بوده است. باید از دولت پرسید این روغن بر مبنای چه تقاضایی وارد کشور شده است. سیاستگذاری در این زمینه مربوط به حوزه کلان بوده و ربطی به واحدهای لبنی و روغن ندارد.
دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی با اشاره به اینکه هیچ محصول لبنی بدون مجوز تولید نشده است، گفت: وزارت بهداشت اگر اطلاعاتی در زمینه استفاده از روغن پالم در تولید لبنیات دارد بهتر است به جای هجمه علیه کل صنعت لبنیات با متخلفان برخورد کند.

کاوه زرگران در گفت‌وگو با ایسنا، ‌با اشاره به اینکه طبق قانون استاندارد از حدود 300 فرآورده لبنی مجوز استفاده از روغن نباتی در تولید 8 فرآورده صادر شده است‌ و کلیه واحدهای تولیدی نیز از وزارت بهداشت پروانه دارند، افزود: اگر وزارت بهداشت اطلاعات خاصی درباره تخلفات احتمالی در این زمینه دارد بهتر است اعلام کرده و حتی اسامی برندهای متخلف را نیز اعلام کند که ما نیز از این کار استقبال می‌کنیم.

وی گفت: هیچ شیر و ماستی مجوز استفاده از روغن پالم را ندارد و همه واحدها نیز این قانون را رعایت می‌کنند و واحدهای لبنی نیز برای صیانت از سلامت مردم و برند تجاری خود از حریم قانونی پای خود را جلوتر نمی‌گذارند. پس کلیه شیر و ماست‌های موجود در بازار سلامت بوده و از استانداردهای لازم برخوردارند.

وی تاکید کرد: موارد مهمی در حوزه سلامت غذای مردم وجود دارد که هیچ‌گونه نظارتی بر آنها وجود ندارد و اینگونه زیر سوال بردن تمامی واحدهای یک صنعت کشور که دارای پروانه، شناسنامه و نظارت روزانه هستند بدون داشتن مدرک مستند اشتباه بزرگی است که خسارات سنگینی بر بدنه صنعت وارد کرده است. به عنوان مثال محصولات خام کشاورزی از مزارع برداشت می‌شوند و بدون هیچ نظارتی به دست مردم می‌رسند. نشانه ناسالم بودن برخی از این محصولات را می‌توانیم در مرجوع شدن برخی از همین محصولات از بازارهای صادراتی به دلیل بالا بودن آلاینده‌ها مشاهده کنیم.

زرگران با بیان اینکه واردات روغن پالم در هشت سال گذشته بیش از دو برابر شده است، توضیح داد: واردکننده اصلی روغن پالم دولت بوده است. باید از دولت پرسید این روغن بر مبنای چه تقاضایی وارد کشور شده است. سیاستگذاری در این زمینه مربوط به حوزه کلان بوده و ربطی به واحدهای لبنی و روغن ندارد.

وی گفت: واحدهای صنایع غذایی کشور در گذشته در راستای حفظ سلامت مردم فعالیت کرده‌اند و حالا نیز در راستای صیانت از سلامت مردم آماده هرگونه همکاری هستند.

دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی با بیان اینکه سوال اصلی اینجاست که چه کسی پاسخگوی خسارت وارد شده به صنایع لبنی به دلیل شایعات و هجمه‌های اخیر است، گفت: رئیس سازمان ملی استاندارد نیز در نشست خبری اخیر خود با حمایت از عملکرد صنایع لبنی تاکید کرد که فقط یک مورد تخلف استفاده از روغن پالم در تولید لبنیات کشف شده که با آن یک مورد نیز برخورد شده است. بنابراین هجمه‌های اخیر علیه صنایع لبنی‌ کاملا بی‌دلیل و مدرک بوده است. لازم به ذکر است صنعت لبنیات در سال گذشته نزدیک به ٦٠٠ میلیون دلار صادرات داشته است و این هجمه‌های بی‌دلیل بازار صادراتی آن‌را در حطر قرار داده است و باید هرچه سریعتر سلامت این محصولات تایید مجدد شود.
ارسال به دوستان
دو سانحه رانندگی در خوزستان؛ ۳ کشته در اندیمشک-دهلران، یک کشته و ۶ مصدوم در غیزانیه-هفتکل محور کندوان دوطرفه شد اعتراضات به بلینکن در شورای آتلانتیک؛ وزیر خارجه آمریکا خونریز خوانده شد (+فیلم) مخالفت مجلس با تعطیلی مکرر مدارس به بهانه‌های مختلف بودجه کشور در مجلس نهایی شد تعطیلی مدارس و ادارات ۲۲ شهرستان خوزستان در روز چهارشنبه محکومیت بیانیه اتحادیه اروپا درباره جزایر سه‌گانه توسط رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس رفع موانع واردات خودرو در ارس؛ از حذف کد نمایندگی تا حل مشکل کد ساتا اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران؛ عدم تعطیلی مدارس در چهارشنبه انتقاد امام جمعه یاسوج از تبعیض در تخصیص منابع نفتی/ فروشگاه‌های زنجیره‌ای کسب و کارهای خرد را می‌بلعند اگر پوست شاداب می خواهید از خوردن این پروتئین غافل نشوید گیاهی که می‌تواند «رو به عقب» تکامل پیدا کند(+عکس) با روغن هسته انگور و خواص بی‌نظیر آن آشنا شوید محرمانه‌ترین مادۀ انفجاری جهان‌ که حتی سازندگانش هم فرمولش را گم کردند(+عکس) ۶ غذای دریایی سرطان‌زا(اینفوگرافی)