۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۶:۴۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۵۷۳۵۹
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۰۳-۰۷-۱۳۹۳
کد ۳۵۷۳۵۹
انتشار: ۰۸:۳۵ - ۰۳-۰۷-۱۳۹۳

پیشگیری از سکته مغزی با مصرف موز

آن دسته از زنانی که در روز مقدار مشخصی میوه و سبزیحات مصرف می کردند کمتر به انواع سکته دچار شده اند و این می تواند مبنایی برای مصرف مواد غذایی پرپتاسیم مانند موز باشد.
پژوهشگران می گویند مصرف غذاهای پر پتاسیم می تواند از بروز سکته مغزی پیشگیری کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران آمریکایی دریافته اند که زنان سالمندی که رزیم غذایی آن ها پرپتاسیم است نسبت به سایر همسالان خود کمتر در معرض خطر سکته مغزی قرار دارند و طول عمر ان ها بیشتر است.

پژوهش حاضر نشان می دهد که فقط درصد کمی از زنان سالمند آمریکایی به مقدار کافی پتاسیم دریافت می کنند. دکتر اسمولر سرپرست این پژوهش از کالج و همکارانش یافته اند برای دریافت پتاسیم در زنان حداقل روزانه 3510 میلی گرم در روز است.

دانشمندان با بررسی داوطلبانی دریافتند که آن دسته از زنانی که در روز مقدار مشخصی میوه و سبزیحات مصرف می کردند کمتر به انواع سکته دچار شده اند و این می تواند مبنایی برای مصرف مواد غذایی پرپتاسیم مانند موز باشد.

نتایج مطالعات نشان می دهند مصرف موز می تواند از بروز سکته قلبی و مغزی در زنان و مردان مسن پیشگیری کند.
برچسب ها: موز ، سکته مغزی
ارسال به دوستان