۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۵۷۷۲۶
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۰۶-۰۷-۱۳۹۳
کد ۳۵۷۷۲۶
انتشار: ۱۰:۲۵ - ۰۶-۰۷-۱۳۹۳

FBI ویژگی های امنیتی جدید اندروید و iOS را نمی پسندد

در جهانی که نگرانی های مردم درباره دسترسی مخفیانه دولت ها به اطلاعات شخصی آنها در شرکت های فناوری بزرگ رو به افزایش و مسجل است جای تردیدی باقی نمی ماند که این شرکت ها برای جلب اعتماد و حفظ مشتری های خود اقدام های امنیتی بیشتری را اتخاذ کنند.

عصرایران؛ محمد مهدی حیدرپور - اپل و گوگل اخیرا ویژگی های امنیتی جدیدی را در سیستم های عامل iOS 8 و اندروید L به کار گرفته اند. اپل دسترسی به بخش هایی از تلفن همراه خود (آی‌فون) مانند iMessage و Mail را برای مقام های حکومتی دشوارتر کرده است، در شرایطی که گوگل در اندروید L ویژگی رمزگذاری را به صورت پیش فرض ارائه خواهد کرد.

به گزارش "گروه علم و فناوری" عصرایران، در شرایطی که دو غول دنیای فناوری امنیت هرچه بیشتر دستگاه های قابل حمل را هدف گذاری کرده اند این مساله چندان به مذاق پلیس فدرال آمریکا (FBI) خوش نیامده است. به اعتقاد FBI، ویژگی های امنیتی افزوده شده در نسخه های جدید سیستم عامل های iOS و اندروید نگرانی های ملی ایجاد می کنند و بر همین اساس نیاز رسیدگی به آنها احساس می شود. 

FBI ویژگی های امنیتی جدید اندروید و iOS را نمی پسندد

به گفته "جیمز کامی"، رئیس FBI، وی یکی از معتقدان واقعی به حاکمیت قانون است و همچنین بر این که هیچ فردی در آمریکا فراتر از قانون نیست، باور دارد. اما شرکت هایی مانند اپل و گوگل ویژگی هایی را وارد بازار می کنند که به مردم اجازه می دهد خود را بالاتر از قانون قرار دهند و این مساله موجب نگرانی جیمز کامی شده است. به اعتقاد وی، دولت آمریکا همچنان نیازمند تضمین دسترسی به داده های شهروندان آمریکایی است و از این رو شرکت هایی مانند اپل و گوگل نباید داده ها را به طور کامل از دسترس خارج کنند.

به گفته کامی، روزی فرا خواهد رسید که نیاز شدید دسترسی به داده های تلفن همراه برای شناسایی و دسترسی به آدم ربایان، تروریست ها و یا دستگاهی مخرب به منظور حفظ جان مردم احساس می شود اما تا پیش از رسیدن آن روز باید گفت و گویی خوب شکل بگیرد.

اما در جهانی که نگرانی های مردم درباره دسترسی مخفیانه دولت ها به اطلاعات شخصی آنها در شرکت های فناوری بزرگ رو به افزایش و مسجل است جای تردیدی باقی نمی ماند که این شرکت ها برای جلب اعتماد و حفظ مشتری های خود اقدام های امنیتی بیشتری را اتخاذ کنند. در شرایطی که کامی نیاز به گفت و گوی هرچه بیشتر در این زمینه را مطرح می کند، برخی کارشناسان افزایش امنیت را برای همه از جمله سازمان های دولتی خوب و ضروری می دانند.

به اعتقاد این کارشناسان، اگر امنیت و اقدام های محافظتی شرکت های فناوری تضعیف شوند، نه تنها همه افراد جامعه تضعیف می شوند بلکه امکان حمله به کشور هدف توسط دولت های خارجی و مجرمان سایبری هرچه بیشتر فراهم می شود. به منظور دستیابی به حریم خصوصی و امنیت کلی، تنها راه حل منطقی تولید محصولاتی است که تا حد ممکن از امنیت بالایی برخوردار بوده و از سوی دیگر به نیروهای امنیتی زبردست اجازه داده شود تا به جرم و جنایت رسیدگی کنند.

در حقیقت، این داستان دارای دو بعد است: از یک سو افرادی مانند جیمز کامی و درخواست برای دسترسی به داده های خصوصی کاربران در زمان نیاز و از سوی دیگر جنبه امنیت بیشتر که بر قفل کردن همه چیز برای حفظ هرچه بیشتر امنیت همه قرار دارند. بی تردید، بحث و گفت و گو در این زمینه همچنان ادامه خواهد یافت.

برچسب ها: fbi ، اندروید ، ios 8 ، گوگل ، اپل ، امنیت
ارسال به دوستان
تصاویری از حملات هوایی اسرائیل به یمن (فیلم) در باب حقوق بومی ها امام جمعه کرج : باید بررسی شود چه کسانی دنبال این هستند که فضای مجازی بدون کنترل در اختیار همه قرار گیرد تصاویر دیده نشده از بیماری کبد از کبد چرب تا کبد فیبروز (فیلم) انتقاد کاظم صدیقی از فضای مجازی ؛ امروز اسلحه دشمن با وجود شبکه های مجازی، جنگ نرم است تلاوت فوق العاده‌ای از مصطفی غلوش در ایران: سوره الرحمن (فیلم) وزارت بهداشت : مازوت سوزی سلامت مردم را تهدید می کند گفتند فیلمت را بدون حجاب بساز تا از جشنواره برلین جایزه بگیری (فیلم) محمد الجولانی زیر کت و شلوارش سلاح پنهان می‌کند (فیلم) اسحاق جهانگیری : روزهای سختی در پیش است، راهی جز مذاکره نداریم/ من هم مثل مردم، نگرانم امام جمعه بجنورد: باید از حوادث سوریه درس دشمن شناسی گرفت  پاسخ رئيس جمهوری پاناما به ترامپ: کانال، پانامایی باقی می ماند/ هیچ مذاکره‌ای در کار نیست / تجمع مقابل سفارت آمریکا : ترامپ حیوان از کانال دور شو اختلال واتس اپ بر طرف شد؟ ۷ روز عزای عمومی در هند در پی درگذشت نخست وزیر سابق این کشور ایران عضو ناظر اتحادیه اقتصادی اوراسیا شد