۰۲ بهمن ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۳
کد خبر ۳۵۸۵۹۲
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۴ - ۱۱-۰۷-۱۳۹۳
کد ۳۵۸۵۹۲
انتشار: ۱۰:۱۴ - ۱۱-۰۷-۱۳۹۳

توضیحات شهرداری تهران درباره "مگس سفید"

معاون خدمات شهری شهردار تهران با تاکید بر اینکه با کاهش دما تا 10 درجه سانتیگراد بالای صفر، تکثیر این حشرات محدود می‌شود، تصریح کرد: امسال درجه حرارت بالا و خشکسالی باعث تضعیف گیاهان و افزایش این حشرات شده است و با کاهش تدریجی دما، تعداد این سفید بالکان قطعا کاسته خواهد شد.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران از مبارزه شهرداری تهران با سفید بالک (مگس سفید) در شهر تهران خبر داد و گفت: وزارت جهاد کشاورزی نیز با همکاری کشاورزان می‌ تواند در این زمینه اقدام خوبی انجام دهد.

به گزارش ایسنا، مجتبی عبداللهی با اعلام این مطلب در تشریح علل به وجود آمدن سفید بالک در شهر تهران گفت: به دلیل پدیده خشکسالی و گرم شدن هوا و تغییرات شرایط آب و هوایی و رطوبت، جمعیت اینگونه حشرات افزایش پیدا کرده است که میزبان اصلی آنها محصولات کشاورزی و باقی مانده انواع صیفی‌جات و محصولات گلخانه‌ای در گلخانه‌های اطراف شهر تهران است.

حشره سفید بالک هیچ‌گونه آسیبی به انسان وارد نمی‌کند

عبدالهی در ادامه با بیان این که این سفید بالکان از اطراف تهران هجوم آورده‌اند و با باد جابجا شده و از مزارع کشاورزی به سمت تهران آمده‌اند، افزود: افزایش جمعیت سفید بالکان با از بین رفتن دشمن‌های طبیعی حشره به دلیل سم‌پاشی‌های بی‌رویه و مبارزه شیمیایی با آفات در اطراف شهر تهران ایجاد شده است. ضمن این که ‌حشره سفید بالک هیچ‌گونه آسیبی به انسان وارد نمی‌کند.

وی در ادامه با بیان این که درختان زبان‌ گنجشک و اقاقیا از میزبانان این آفت هستند و جمعیت سفید بالکان در برخی نقاط تهران بیشتر از سایر مناطق است، گفت: مزارع کشاورزی و صیفی‌جات گلخانه‌ای و گیاهان خانواده لگومینوز از میزبان‌های این حشره هستند که بیش از 500 گونه گیاهی را شامل می‌شوند.

به گفته عبدالهی با افزایش رطوبت و گرمای هوا، حشرات بیشتر تکثیر می‌شوند.

معاون خدمات شهری شهردار تهران با تاکید بر اینکه با کاهش دما تا 10 درجه سانتیگراد بالای صفر، تکثیر این حشرات محدود می‌شود، تصریح کرد: امسال درجه حرارت بالا و خشکسالی باعث تضعیف گیاهان و افزایش این حشرات شده است و با کاهش تدریجی دما، تعداد این سفید بالکان قطعا کاسته خواهد شد.

وی ادامه داد: با روش شیمیایی می‌توان به مبارزه با این جانور رفت، اما سمپاشی‌هایی که اخیراً انجام شده باعث شده دشمن این حشره از بین برود در نتیجه این حشرات مقاومت بیشتری پیدا می‌کنند.

معاون شهردار تهران ضمن تبیین راه حل های مبارزه با سفید بالک به تشریح آن پرداخت و گفت: مبارزه بیولوژیک،استفاده از آب شویی همراه با محلول‌های خاص، جمع‌آوری سرشاخه‌های آلوده به این حشره و معدوم‌کردن برگ‌ها از دیگر اقداماتی است که شهرداری تهران برای مبارزه با این حشره در نظر گرفته است.

معاون شهردار تهران تاکید کرد: وزارت جهاد کشاورزی نیز با همکاری کشاورزان می‌تواند در این زمینه اقدام خوبی انجام دهد.

وی خاطرنشان کرد: بیش از 50 سال است که این حشره روی محصولات کشاورزی مانند هندوانه، بادمجان و... وجود دارد، اما طی سالهای اخیر بر اثر سمومی که استفاده کردند دشمن این حشره که نوعی زنبور می باشد از بین رفته و در نتیجه تولید آنها زیاد شده است.

عبدالهی تصریح کرد: این حشره آلرژی زا نبوده و هیچ تهدیدی برای سلامت انسان نیست و فقط ممکن است مزاحمت‌هایی برای شهروندان داشته باشد که با آبشویی درختان از بین خواهد رفت.
ارسال به دوستان
بلیط هواپیما فلای تودی
پخش زنده فوتبال پرسپولیس و ۳ دیدار لیگ قهرمانان اروپا در تلویزیون صدور پروانه ساخت 6 فیلم سینمایی پاسخ سفیر ایران در لبنان به ادعای تضعیف و نابودی قدرت حزب الله مقام معظم رهبری در دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدا: همواره کاشان را یک منطقه برجسته شناخته‌ایم سخنگوی گردان‌های قدس: تنها دستاورد اسرائیل در غزه، ویرانی بود عضو شورای مرکزی حزب موتلفه: ترامپ دیگر مثل قبل نیست/ تحریم‌ها باید دور زده شود مدیریت دخل و خرج با محصولی به نام «گزارش مالی» کشف ۳۴ هزارمتر پارچه‌های قاچاق در بزرگراه بعثت مدیر مسئول «سیتنا»: رفع فیلتر «گوگل‌پلی» و «واتس‌آپ»، منجر به تأثیرات مثبتی بر روند دسترسی کاربران و کسب‌وکارها می شود مرگ مشکوک مرد جوان در پارک جنگلی چیتگر دستگیری سارق سابقه دار با اعتراف به ۴۳ فقره سرقت کلاهبرداری با وعده دروغین ساخت و ساز ساختمان در سوادکوه امر سیاسی و افکار عمومی: تحلیلی بر سطوح رؤیت‌پذیر و رؤیت ناپذیر سیاست در گزارش‌های نظرسنجی اعلام فیلم‌های جشنواره برلین ۲۰۲۵ ؛ سهم سینمای ایران فقط یک فیلم کوتاه رانش زمین در اندونزی ۱۷ کشته و ۸ مفقود بر جای گذاشت